Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Koraline Hills

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Koraline Hills op wo maa 22, 2017 11:16 am

Koraline Hills

avatar
K O R A L I N E    H I L L S


ALGEMEEN
Volledige naam: Koraline Hills
Leeftijd: 18
Geboortedatum: 18 oktober
Geslacht: Vrouwelijk
Geaardheid: Heteroseksueel/twijfelachtig
Werk/studie: Doet momenteel niets, is haar vervolgstudie aan het zoeken.

FAMILIE
Koraline is het jongste kind van een gezin met twee dochters. Er zit een flink gat tussen haar en Lily, haar oudere zus die al bijna klaar is met haar studie Mensenrechten, en Koraline is er zeker van dat Rupert en Arva Hills haar niet hadden gepland; maar dat betekent niet dat ze hun jongste kind hebben verwaarloosd. Sterker nog, de twee hadden het gevoel alsof ze alles wat ze fout hadden gedaan bij Lily nu beter konden doen en deden hun uiterste best om Koraline een geweldige jeugd te geven. Lily zag dit en werd jaloers en uiteindelijk zelfs afstandig tegenover haar zusje, waardoor hun relatie wat is verwaterd. Lily leeft ook niet meer thuis en ze hebben eigenlijk weinig contact. Koralines ouders houden veel van haar maar geven haar iets te veel vrijheid.

UITERLIJK
x Dun, lichtblond haar dat steil langs haar gezicht loopt. De voorste plukjes heeft ze vaak vastgezet zodat ze niet in haar ogen hangen.
x Grijsblauwe ogen; draagt weinig oogmakeup maar vaak rode lipstick; knap, eivormig gezicht.
x 1.69 m, normaal gewicht, niet echt veel curves.

KARAKTER
Koraline is een free spirit, om het maar even zo te noemen bij gebrek aan een betere term. Van kinds af aan spendeerde ze urenlang buiten met haar handen in de aarde of rondrennend in het gras, en zodra ze binnen zat was ze meestal ergens aan het knutselen. Dit is eigenlijk nog steeds wat ze doet - ze is geen ster in leren, leest niet graag maar is wel in vanalles en nog wat geïnteresseerd, wat een lastige paradox creëert.
Haar snelle, luchtige opmerkingen vallen vaak goed bij mensen waardoor ze in staat is een goede eerste indruk te maken als ze dat wil, maar als de goede eerste indruk niet wederzijds is kan ze direct laten merken dat ze je niet mag. Ze denkt mensen vrij makkelijk te kunnen lezen maar trekt hierbij ook vaak conclusies die niet kloppen, waardoor ze in ruzies terecht komt die voorkomen hadden kunnen worden. Vrij lastig dus.
Als ze iemand eenmaal bevriend heeft en hem/haar beter leert kennen kun je er op rekenen dat ze ver zal willen gaan om die vriendschap intact te houden, zolang dit wederzijds is. Ze is niet op haar mondje gevallen en kan iemand flink van repliek dienen om het voor een vriend op te nemen, maar als ze merkt dat iets eenzijdig is kan ze de vriendschap snel laten verwateren.
Met liefdesrelaties gaat het niet zo soepel. Ze is direct van de "jongens zijn vies" fase naar de "jongens zijn achterbakse leugenaars" fase gegaan en heeft wel enkele vrienden van het mannelijke geslacht maar geeft ze geen enkele kans.
Ze noemt zichzelf een pacifist, maar als ze zelf eenmaal in een ruzie zit kan ze iemand doodzwijgen tot ze er zelf gek van wordt. Ze zit vaak met één beeld van de betreffende persoon vast vanaf het moment dat de ruzie begint en kan lastig van gedachten veranderen. Bij haar een tweede kans krijgen is dus lastig, zelfs als de tweede partij de zaak het liefst uit wil praten.


Sterke punten:
x Trouw
x Creatief
x Wendzaam

Zwakke punten:
x Te trots
x Niet altijd even genuanceerd
x Kan best kleinzielig zijn

GESCHIEDENIS
Koraline is de jongste dochter van Rupert en Arva Hills, een koppel basisschooldocenten die het beste met haar voorhadden en haar ontzettend verwenden, zeker nadat Lily, Koralines oudere zus, uit huis vertrok om bij haar vriend te gaan wonen. Omdat ze veel vrijheid kreeg was ze vooral met vriendinnen op straat te vinden, wat in haar tienerjaren vaak later werd: ze kwam er echter achter dat haar lichaam niet goed op alcohol reageerde en besloot er maar vanaf te zien. Zo verantwoordelijk is ze dan weer wel.
Haar moeder is Noors, maar ze is niet tweetalig opgevoed. Ze is geen ontzettend goede leerling en behoort eerder bij de zesjescultuur dan iets anders, en haalde haar opleiding met hakken over de sloot. Momenteel neemt ze een jaartje vrij om te zoeken naar een vervolgstudie - terwijl Lily van hun ouders het beste Rechten kon gaan studeren heeft Koraline vrije keuze. Ze besteedt haar vrije tijd echter vooral aan nieuwe dingen doen.

Houdt van:
x Natuur
x Haar handen vuil maken
x Koken

Houdt niet van:
x Lezen
x Wachten/stil moeten zitten/concentreren

OVERIG
x Faceclaim: Josefine Frida Pettersen

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum