Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

June Winters

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 June Winters op di maa 21, 2017 2:49 pm

June Winters

June Winters


G E N E R A L

Naam: June Winters
Leeftijd: 22, verjaart op 26 juni
Geslacht: Vrouwelijk
Geaardheid: Onduidelijk.
Broers & zussen: April (zusje, 16 jaar), Sept (broer, 25 jaar), May (zus, 26 jaar), Megan (zus, 26 jaar)

I N S I D E  &  H I S T O R Y

June is een opvallende verschijning. Ze oogt sociaal en staat graag op de voorgrond. June heeft een goed denkvermogen maar heeft zichzelf vooral staande weten te houden door haar rebelsheid. Haar tweelingzussen Megan & May hebben altijd thuis op de voorgrond staan schitteren, waardoor June een beetje naar de achtergrond is gedwongen. June heeft hierdoor gekozen om school haar uitlaatklep te laten worden. Op het middelbaar heeft ze zichzelf naar de top van de rangorde weten te halen en nu ze een vervolgopleiding doet maakt ze gebruik van de technieken die ze zichzelf heeft geleerd. June is in staat overal vrienden te maken, waar ze ook gaat. June is manipulatief, zei het op een subtiele wijze, maar ze vindt het prima om jou in te zetten voor haar vieze klusjes. Des te schoner haar handen blijven, des te beter.
Rond haar 14de is ze een keer lastig gevallen toen ze met vriendinnen naar huis fietste. Uit baldadigheid en rebelsheid (en om het respect van haar vriendinnen te winnen) heeft ze bepaalde dingen gedaan met haar belager om van hem af te komen. Ze heeft nooit de kans gehad om over haar problemen te praten maar het resulteerde er wel in dat haar seksleven een absolute 'nee' is. Ze houdt zichzelf voor dat er niets aan de hand is en dat ze gewoon wilt wachten tot ze de ware heeft gevonden.
June volgt momenteel een HBO opleiding voor Journalistiek en woont op kamers om zo het gezeur met haar ouders te ontlopen.

Likes:
- Socializen met mensen
- Uitgaan
- Lezen
- Schrijven
- Wandelen, sporten, yoga

Dislikes:
- Familiefeestjes
- Praten over gevoelens
- Emotioneel gedoe

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum