Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Polina Whitley

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Polina Whitley op ma maa 20, 2017 4:54 pm

Polina Whitley

avatar
Naam: Polina Whitley
Leeftijd: 26
Haar: Blond
Huidskleur: Blank, wat aan de bleke kant, vaak met blossen op haar wangen.
Ogen: Blauw
Littekens/tattoos/piercings: Geen
Bouw: Aan de kleine kant, gemiddeld gewicht.

Vader Eric Whitley
Moeder: Helen Whitley
Zus: Martha Whitley (22)

Karakter: Polina is het grootste deel van de tijd vriendelijk en beleefd. Vanaf een jonge leeftijd zijn haar deze manieren aangeleerd en mede hierdoor is het voor haar lastig om erg direct te zijn in haar bewoordingen, hoewel ze daar wat minder moeite mee heeft in haar acties.
Ze heeft zichzelf nooit echt aangeleerd te vloeken en is er aan gewend geraakt door de jaren heen de meest volwassen persoon in de groep te (moeten) zijn en hierdoor voelt ze zich snel verantwoordelijk voor anderen. Ze heeft dingen graag onder controle en wil weten wat er speelt. Ze voelt zich zekerder op die manier en het is wat ze gewend is; ze voelt zich er comfortabel bij.
Door de bank genomen wordt ze niet erg snel boos. Geïrriteerd, hooguit, wat ze hooguit uitdrukt in een wat passief agressieve houding, maar ze is een geduldige vrouw. Dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is haar kwaad te krijgen, maar het is moeilijk.
Als ze al boos wordt is de kans groot dat ze voor haar doen ongewoon irrationeel handelt, omdat ze zo gewend is haar geduld en kalmte te bewaren en de extremere emoties niet toe te laten.
Ze is wel wat geneigd dingen op te potten. Er moet al weinig keus zijn eer ze open is en dit komt ook grotendeels door haar opvoeding, waarin het beeld dat ze naar buiten bracht erg belangrijk was ‘wat zullen de mensen wel niet denken’. Het heeft haar zelfbewust gemaakt. Ook speelt er mee dat ze iemand is die liever oplossingen zoekt dan dat ze eindeloos over dingen praat.
Hoewel ze dus onafhankelijk en volwassen is, heeft ze wel een zwakke plek voor mensen die oprecht veel aandacht aan haar besteden. Ze is dit van haar ouders niet gewend en heeft zich vaak toch vooral haar zusjes onbetaalde babysitter gevoeld en hierdoor raakt het haar behoorlijk als iemand erin slaagt haar het gevoel te geven de enige in de kamer te zijn.

Achtergrond: Ze werd geboren in een redelijk rijk gezin, in een gemiddeld huis in een rustige, plezierige buitenwijk. Vier jaar later volgde haar jongere zus, Marthe.
Beide ouders werkten veel en hierdoor was het vaak aan Polina om verantwoordelijk te zijn en op haar zus te letten. Als kind frustreerde dit haar behoorlijk, zeker wanneer ze gewoon lekker met vriendinnen wilde spelen, maar met name toen Martha de pubertijd bereikte en nogal risicovol gedrag begon te vertonen voelde Polina zich oprecht verantwoordelijk voor haar.
Haar familie was eigenlijk altijd erg bezig met schone schijn, met wat mensen van hen vonden en met wat ‘hoorde’. Dus zo was ze ook opgevoed; hou dingen voor je die niet wenselijk zijn.
Vandaag de dag leeft ze op zichzelf, met een paar huisgenoten, heeft ze een baantje bij een bakkerij en studeert ze theater, met aspiraties richting dans en acteren.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum