Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Varya Zhidkova

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Varya Zhidkova op di maa 14, 2017 6:37 pm

Varya Zhidkova

avatar
Варя жидкова

the basics
full name Varya Zhidkova
nicknames X
age Zeventien
birthday 1 augustus
occupation School
gender Vrouw
sexuality Hetero

the appearance
faceclaim nastya zhidkova
height 166
identifying features Geboren met albinisme.
overall appearance Aangezien ze albinisme heeft, houd dat in dat haar haren, wenkbrauwen en wimpers wit zijn. Haar ogen zijn blauw-grijs, al kan dit met de juiste lichtinval roze/paars overkomen.
Ze is niet al te groot met haar 1.66 en heeft een slank postuur.
Als je dichtbij genoeg staat en ze kijkt naar je, kun je een lichte trilling in haar ogen zien. Dat is iets wat ze standaard heeft en hoewel zijzelf er geen last van ondervindt en het überhaupt waarneemt; kan het voor andere iets vreemd zijn.
Ze draagt geregeld een zonnebril omdat het licht voor haar vaak fel over komt. Ze heeft dan ook last van pijnlijke ogen als ze van minder naar meer licht gaat en dat zorgt ervoor dat haar zicht haast nog slechter word voor enkele seconde tot minuten.
Sommige dingen bekijkt ze dan ook maar met een oog, ze houd simpelweg een oog dicht en dan kan het zijn dat ze het wat beter ziet. Ze kan niet goed diepte zien en daarom moet ze nog een test doen of auto rijden er wel in zit voor haar.
Haar kledingstijl is erg gevarieerd, als ze zin heeft om er leuk uit te zien, dan haalt ze alles uit de kast. Maar vaak genoeg heeft ze een spijkerbroer met een simpel shirt aan.
Het is bij haar maar net hoe de wind waait.


the personality
likes Dingen die ze niet weet, onderzoeken, wandelingen, fotografie
dislikes Dingen die ze niet weet, Felle zon, criminaliteit, opzettelijk kwaad doen
strengths Gebruikt haar verstand, sociaal, logisch denkvermogen, doorzetter
weaknesses Zal doorgaan; ondanks dat het misschien al te laat is, haar moeder, paniekerig
dreams Forensisch onderzoeker worden
fears Verlatingsangst
overall personality Haar persoonlijkheid is het beste te omschrijven als onrustig, hyperactief en nieuwsgierig. Ze kan niet stil zitten en ze wil alles bestuderen. Ze wil alles proberen te begrijpen en ze kan dan ook vrij vervelend overkomen omdat ze niet stopt voordat ze iets weet. Als het niet op de ene manier kan, dan maar op de andere. Het meisje is dan ook niet bang om de regels te verbuigen. Ze zal niet zozeer heftige regels verbreken, maar ze kan wel goed tussen de regels doorlezen.

Varya is niet sterk en daarom heeft ze in haar ogen; sarcasme als de enige verdediging. Dus als haar iets niet zint, dan gebruikt ze dit. Ze heeft dan ook haar woordje klaar en zal niet simpel toe blijven kijken als er iemand hulp nodig heeft. Misschien kan ze dan nogal lomp uit de hoek komen en dit komt de conversatie niet altijd ten goede.
Ze gaat wel eens naar de sportschool, maar ze is zeker niet gespierd of sterk te noemen. Ze heeft meer uithoudingsvermogen dan kracht.

Ze zal niet iedereen meteen vertrouwen, maar als ze je kent en je mag jezelf een vriend noemen, dan gaat ze voor je door het vuur. Ze is loyaal en zal er alles aan doen om haar vrienden te helpen. Ze is ook altijd in voor een praatje, vooral als het gaat over vreemde zaken die er gebeurt zijn. Ze is dan ook goed op de hoogte van het laatste nieuws in de buurt. Of beter gezegd: De laatste doden in de buurt.
Varya is dan ook een gezellige dame om mee om te gaan en ze praat ook graag van de hak op de tak. Al kan ze ook snel afgeleid zijn als ze iets ziet gebeuren.
Misschien is een klein beetje ADHD op zijn plaats, maar ze hebben haar daar nooit op laten testen. (Haar vader vond het niet erg dat ze druk was en wilde daarbij ook niet nog een label op haar plaatsen.)

Ze heeft een obsessie voor het onbekende, of dit nu gaat over een oud gebouw, wat er nu eigenlijk achter dat muurtje zit of waarom er geklop komt van de andere kant van de deur; alle mysterieuze dingen wil ze achter komen. Je kan haar dan ook makkelijk over halen mee te gaan wanneer haar interesse is gewekt.  
Haar vader werkt bij de politie en vaak genoeg onderschept ze het signaal en luistert ze naar wat ze vertellen. Als het dichtbij is, gaat ze zelfs een kijkje nemen. Dit tot ergernis van haar vader, die haar vaak weg moet sturen.
Ze houdt dan ook van puzzelen en als er een moord is gepleegd, dan zoekt ze dit graag uit. Soms met een zuchtende vader als gevolg, die vaak genoeg haar gedrag met een frons aan moet horen.
Ze heeft een ontzettend goede band met haar vader en hoewel hij vaak genoeg moe word omdat hij haar weer eens moet ophalen van het bureau. Omdat ze weer eens over een hek was geklommen of in een verlaten gebouw was gevonden. Hebben de twee een ontzettend goede band.

Hoewel haar vader tegen het gedrag van zijn dochter moet zijn, kan hij haar drang om dingen te onderzoeken wel waarderen. Haar hele kamer staat dan ook vol met benodigdheden waar enkel de politie aan kan komen. Het is dus duidelijk dat hij haar op dat vlak helpt en de boeken over forensisch onderzoek en hoe mensen reageren in welke situaties, liggen dan ook vaak overal door de kamer.
Haar vader is niet al te streng, hij is juist wat toegeeflijk en snapt ook soms waarom jongeren ergens nieuwsgierig naar waren. Ben je ergens waar het niet mag? Dan zal haar vader vaak degene zijn die enkel een waarschuwing geeft in plaats van een boete.

Ze houdt van lezen, al kan het een tijdje duren voordat ze een boek uit heeft. Ze is namelijk nogal snel afgeleid.
In haar kamer heeft ze ook een transparant glazen bord waar ze alle krantenartikelen op plakt en de mensen op schrijft die zijn overleden. Simpelweg in de hoop dat ze iets vind.

Het onderwerp jongens, dat is haar nog niet echt helemaal duidelijk. Het gaat goed, totdat ze een compliment geven of flirten. Dan valt ze stil en stottert ze, geen idee wat ze ermee moet doen en ze zal dan ook een half bedankje geven. Ze is er niet mee bekent en is er ook totaal niet mee bezig. Zolang het vriendschappelijk is en niet persoonlijk word, kan ze het erg goed vinden met iedereen. Maar word het serieuzer, dan klapt ze dicht.

the history
father Mikhail Zhidkov, 44, agent
mother Yaroslava Zhidkova †
hometown Rusland, Moskou
overall history Het meisje is in Rusland geboren en getogen. Haar vader was van de politie en haar moeder werkte parttime en dat zorgde ervoor dat ze soms bij haar oma was die op haar paste. Het was een normaal gezin en hoewel Varya vaak genoeg met haar vader mee wilde en een ontzettend druk kind was, was alles goed totdat ze zeven jaar werd.
Haar moeder lag in het ziekenhuis voor een hersenaandoening en Varya was bij haar toen ze overleed. Ze wilde haar moeder nog wat langer in leven houden, dit zodat haar vader haar nog kon zien. Maar het was haar niet gelukt.
Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ze het nog steeds wat lastig vind om over haar moeder te praten. Maar ook dat ze soms angstig kan zijn als het gaat om iemand verliezen. Ze heeft dan ook verlatingsangst, vooral als ze een tijdje niks van iemand hoort, kan het zijn dat ze naar diegene toe gaat om aan te kloppen. Enkel om maar te weten of het goed met diegene gaat.
Maar omdat ze zo onzeker was, werd ook het pesten meer. Vooral omdat ze in deze periode zo kwetsbaar was, dat ze maar weinig terugzei. Haar vader had daar genoeg van en ze verhuisde. Ergens waar ze haar konden helpen en waar voor hem werk was.
Daarom kwamen ze in een stad vlakbij Horsehome uit, ze hadden daar goede therapie en daar was een plekje bij de politie vrij. Natuurlijk was het een hele omslag, maar hij moest zichzelf aanpassen. Voor Varya en voor zijn overleden vrouw.
Langzaam ging het beter en beter en de vader en dochter band versterkte en hij nam haar soms mee naar het bureau. (Omdat ze nog steeds herstellende was, had het hoofd van de politie toegestemd dat ze af en toe mocht komen)
Hierdoor werd haar liefde voor de politie dan ook versterkt en kwam haar wil om te leven terug en ebde het schuldgevoel naar de achtergrond.
Het is er nog wel, nog steeds praat ze niet graag over haar moeder. Maar haar vader heeft die rol prima weten te vullen.
Toen ze op therapie zat, had ze er hier en daar ook dieren therapie bij. Deze gaven haar rust en hierdoor is ze vegetarisch geworden, al eet ze ook zo min mogelijk dierlijke producten over het algemeen.
Ze zijn nu net in HorseHome aangekomen, haar vader is namelijk over geplaatst naar de politie in deze streek en hebben ze hier een huisje weten te vinden.
Nu zit ze dan op het VWO en haalt ze prima cijfers.

made by remi of rilla go!

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum