Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Brianna Marchand

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Brianna Marchand op di maa 14, 2017 4:42 pm

Brianna Marchand

avatar
B R I A N N A M A R C H A N D


ALGEMEEN
Volledige naam: Brianna "Brinn" Marchand
Leeftijd: 20
Geboortedatum: 13 maart
Geslacht: Vrouwelijk
Werk/studie: Student sociologie

FAMILIE
x Vader: Francis Marchand. Hij is een succesvol zakenman die vaak in het buitenland zit en zijn familie dus weinig ziet.
x Moeder: Julia King. Na de scheiding met haar man is ze haar eigen bedrijf begonnen is nu zijn concurrentie.
Francis is na de scheiding hertrouwd met een vrouw die vijf jaar ouder is dan Brianna zelf, en Brinn kan haar niet uitstaan. Ze was dan ook maar wat blij toen ze uiteindelijk op zichzelf kon wonen.

UITERLIJK
x Donkerblond haar, lang en met slag. Af en toe verven doet ze ook, al keert ze altijd terug naar haar natuurlijke haarkleur.
x Grote grijze ogen, lange wimpers en getekende wenkbrauwen. Ze draagt altijd wel een beetje make-up.
x 1.68 m. Niet bepaald gespierd, gaat wel regelmatig naar de sportschool.

KARAKTER
Brinns persoonlijkheid is voornamelijk gevormd door hoe ze opgevoed is. Haar moeder, die van Joodse afkomst is, vond het belangrijk dat ze dezelfde normen en waarden overnam, wat haar vader daar verder ook van mocht vinden - de wensen en het welzijn van anderen voor die van jezelf stellen, en voor je medemens zorgen als je hiertoe in staat bent. Omdat Brinn van zichzelf al een zachtaardig persoon is sluit dit mooi bij haar aan.
Als enig kind werd ze eigenlijk gedwongen op school vrienden te maken, en dit gaat haar tot op de dag van vandaag prima af. Als van nature kan ze de leiding nemen - iets wat ze van haar ouders afkijkt - zonder iemand tegen het hoofd te stoten. Met haar natuurlijke charisma kan ze veel voor elkaar krijgen. Als ze merkt dat het beter is als ze het leiderschap aan iemand anders afstaat vindt ze dat prima, vooral als dat betekent dat ze haar aanzicht in een groep kan behouden. Ze is er aan gewend dat ze populair of in elk geval geliefd is. Voor iemand met een flink aantal vrienden is ze wel meer introvert dan extravert en heeft van tijd tot tijd echt de behoefte zich terug te trekken om wat tijd aan zichzelf te besteden (denk aan gezichtsmaskertjes en plakboeken maken).
Ook kan ze veel dingen zelf, al is ze er aan de andere kant aan gewend dat ze financieel op haar ouders kan rekenen. Haar afhankelijkheid kan dus in twijfel worden getrokken.
Brinn heeft een positieve blik op het leven, met de instelling dat er nog een hele toekomst voor haar ligt. Heel rebels is ze niet - uit huis gaan om bij haar vriendin te gaan wonen was dan ook een enorme stap en voor haar al veel te riskant (en een deel peer pressure). Het liefst houdt ze zich aan de regels maar zou zo ver gebracht kunnen worden dat ze ze zou breken om iemand of iets te helpen waar ze om geeft of waar ze heilig in gelooft.

GESCHIEDENIS
Brianna is het enige kind van Francis en Julia Marchand. Ze is echter vooral opgevoed door een nanny - haar beide ouders waren allebei druk met hun banen en dit veranderde eigenlijk niet toen ze scheidden toen Brinn zeven jaar oud was. Ze ging haar moeder zelfs nog minder zien toen deze verhuisde en ze besloot bij haar vader te blijven.
Toen ze zestien was begon Francis een jonge vrouw te daten die vijf jaar ouder was dan Brinn, en die besloot gelijk dat ze haar niet mocht. Het kwam zelfs zo ver dat ze op haar zeventiende besloot bij haar vriendin Delilah in te trekken in plaats van bij haar vader te blijven. Deze woonde al op zichzelf in een goedkoop appartement, een omgeving die Brinn natuurlijk niet gewend was. Het ging echter gewoon een lange tijd goed, ook omdat ze beiden werkten, totdat Delilah op een dag niet meer thuis kwam. Niemand in haar vriendengroep leek te weten waar ze heen was gegaan of dat ze überhaupt plannen had om te vertrekken, en Brinn vond het ook niet iets dat bij haar paste. Na twee maanden niets meer van haar vernomen te hebben ruimde ze Delilah's spullen op, verkocht het appartement om zelf te verhuizen naar een luxer appartement (gefinancieerd door haar vader). Sindsdien heeft ze niets meer van Delilah gehoord en blijft haar verdwijning een mysterie.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum