Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

If I were a boy I think I could understand how it feels to love a girl, I swear I'd be a better man

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

Chloe Mendez

Chloe Mendez
[Open]


If I were a boy I would turn off my phone
Tell everyone it's broken, so they'd think that I was sleeping alone
I'd put myself first and make the rules as I go
'Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home


Outfit

Het was haar verjaardag, de grote dag was eindelijk daar: de dag waarop ze achttien jaar zou worden. Ze had een geweldige tijd achter de rug gehad. Cleo had vanochtend haar hele kamer versierd met ballonnen en slingers, waarna ze uitgebreid hadden ontbeten in haar bed en de hele ochtend Netflix hadden gekeken. Vervolgens waren al haar vrienden en vriendinnen gekomen en had ze cadeautjes van hen gehad, waarna ze lekker in de tuin waren gaan zitten en hadden zitten kletsen. Cleo had gezegd dat ze zich rond vijf uur moest gaan opmaken en klaarmaken, want dan zouden ze naar iets gaan. Chloe had geen idee gehad, maar had in ieder geval een geweldige outfit aangetrokken. Rond half zeven was er een knalroze limousine voor de deur verschenen, waar Chloe, Cleo en al haar vrienden en vriendinnen in waren gaan zitten en alvast een klein feestje hadden gevierd. De limousine had hen gereden naar een restaurant, waar ze met z’n allen een diner van drie gangen hadden genuttigd. Alles had even lekker gesmaakt, maar als je Chloe een beetje kende, wist je dat ze gek was op toetjes. Ze hield van toetjes. Echter hield de avond bij het diner niet op…

…want na het diner had de limousine hen naar een super gave club gereden, “Club Hot Lips” genaamd. Het was een prettige plek voor tieners om uit te gaan, omdat de DJ altijd de laatste hits draaide in een prettige mix en er altijd een relaxte sfeer hing. Deze keer was het echter anders. Het was verschrikkelijk druk, dat kwam omdat er ditmaal meer toeristen in de stad waren. Logisch, want het was vakantieperiode. Dit zorgde voor de nodige extra drukte in de club. Chloe en haar clique merkte er echter weinig van, aangezien de VIP ruimte voor hen was gereserveerd. De flessen champagne, Myx moscato en zoete, witte wijn vloeiden rijkelijk. Er hing een relaxte sfeer, dan gingen ze weer eens dansen in de VIP ruimte, dan weer eens eventjes zitten en wat praten. Rond twaalf uur kwam er een medewerker met een enorme taart voor Chloe, met achttien kaarsjes en iedereen “Happy Birthday” begon te zingen. Lachend had Chloe de kaarsjes uitgeblazen, en verleidelijk van een stukje gehapt, terwijl er foto’s van haar werden gemaakt en “Birthday Cake” van Rihanna op de achtergrond speelde. Met een grijns op haar gezicht twerkte ze met haar onderrug en haar billen, die duidelijk zichtbaar waren door de catsuit die ze aanhad. “He want that cake, cake, cake, cake” zong Chloe enthousiast met de muziek mee.

Het feest bleef lang doorgaan. Sommige mensen haakten af, anderen bleven nog eventjes hangen. Chloe was in ieder geval…compleet dronken en moest naar de wc. Verschillende mensen boden aan met haar naar beneden te lopen, maar vriendelijk wees Chloe dit af, het ging namelijk wel. Maar terwijl ze de trap afstrompelde, merkte ze dat ze beter de hulp aan had kunnen helpen. Haar zicht draaide, alsof iemand de kamer heel de tijd opzij duwde. Wankelend op haar hoge hakken greep Chloe de leuning vast, alsof dat haar enige redding was. Met moeite kon ze op haar benen blijven staan. Iemand scheen dit op te merken. Ze voelde een hand op haar onderrug, en verbaasd keek Chloe omhoog. Een jongen had haar beetgepakt. “Gaat het wel met je? Moet je eventjes zitten? Ga je anders eventjes mee naar buiten?” Ondanks dat Chloe heel erg veel gedronken had, en dus compleet dronken was, kon ze wat dat betreft nog redelijk nadenken. “Nee, dankjewel, ik ga naar de WC” mompelde ze en probeerde zich los te wurmen uit de greep van de jongen. De jongen bleek echter niet op te geven. “Ik breng je wel eventjes, schatje, dat is het minste wat ik kan doen.” En ondanks dat Chloe het niet wilde, liep hij met haar mee naar de wc.

Bij de wc probeerde Chloe zich los te trekken, maar de jongen had andere plakken. Hij drukte haar lippen op de hare. Verbaasd stapte Chloe naar achteren en viel bijna tegen de deurpost aan door haar abrupte beweging. “Ik zie je de hele avond al staan, en ik wil je avond goed laten eindigen” zei hij met een grijns en kuste haar nog een keer, terwijl zijn handen haar lichaam betastte. Chloe duwde hem ruw achteruit, niet alleen omdat ze het niet prettig vond, maar ook omdat ze een golf braaksel omhoog voelde komen. Met een flinke vaart rende ze de wc binnen, trok een hokje open en deed deze op slot. Zodra ze op haar knieën zat, liet ze het braaksel de vrije loop gaan en gaf ze over in de wc. Het duurde zeker wel een paar minuten voordat ze klaar was met overgeven. “God” piepte ze zachtjes en veegde haar mond af met de rug van haar hand. Ze ging eventjes met haar rug tegen de muur van het hokje aanzitten en probeerde weer tot haar positieve te komen. Haar ademhaling was zwaar en onregelmatig. Voorzichtig kwam ze overeind, door haar handen op de muren van het wc hokje te zetten en opende het voorzichtig. Gelukkig was er niemand anders aanwezig. Chloe liep naar de wasbak, draaide de kraan open en liet het koude water over haar polsen lopen. Met haar vingers haalde ze de strepen uitgelopen mascara weg, deed een paar kauwgompjes in haar mond en spoot wat parfum op haar lichaam.

Strompelend en zichzelf ellendig voelend liep ze naar de deur en deed deze open. Voor de deur wachtte haar een onaangename verrassing: de jongen stond er nog steeds. Onopvallend probeerde Chloe te lopen, maar de jongen pakte haar beet en drukte haar tegen de muur om, om haar weer te zoenen. Chloe trok zich los en liet zichzelf naar beneden zakken, sloeg haar armen over haar hoofd en begon te huilen. Dit kwam deels door de alcohol, deels omdat ze zich echt niet prettig voelde. “Laat me met rust, rot op” huilde ze door haar tranen heen.

Aaron Domínguez

Aaron Domínguez
Aaron wist eerlijk gezegd niet wat hij in deze club moest. Het was een zielige poging om wat hij had gehad met Loréne te redden, maar dit viel ook niet bij Lo in de smaak en het was afschuwelijk. Aaron had niet de tijd van zijn leven. Eerlijk gezegd zocht hij redenen om dit een goede dag te maken. Ontevreden, zich zichtbaar niet op zijn gemak voelende. Hij had eigenlijk allang geen idee meer waar Loréne was en op dit moment was het zelfs zo dat het hem weinig kon schelen. Loréne was altijd een 'ik ga waar ik wil gaan' grietje en hij was dol op haar, maar op het moment was hij pissig dat hij zichzelf had laten wegtrekken naar hier, een of andere veel te coole club waar Aaron alleen maar in was gekomen omdat Loréne zo smoking hot was en de man bij de deur had gezien dat hij geen kans bij haar maakte als Aaron niet mee naar binnen kon.
Hij sloeg nog wat van zijn drankje achterover. Geen grote, fanatieke drinker, maar om ook maar iets van verdoofd te worden voor deze krampachtig wanhopige teens... Aaron had allang kunnen gaan, maar iets in hem hield hem tegen. Deze club had ook een beetje de vibes waar Aaron onrustig van werd en zolang hij niet wist waar Loréne was, ging hij niet weg. Al was het maar een glimp die hij van zijn vriendin op ving, dat was voldoende.
Aaron zuchtte eens diep en besloot zijn laatste ronde door het pand te maken. Dansende tieners, dronken, veel te jonge meisjes die hoogst waarschijnlijk hier waren en niet besefte dat het schandelijk strafbaar was als hij meedanste met hun. Niet dat hij interesse had, Sophia was alles in zijn hoofd, alles wat zijn lichaam wou. Hij zag vrouwen wel, maar hij zag Sophia in elke vrouw. Iedereen werd vergeleken met Soph en het eindigde erin dat hij haast verbaast was dat hij zo'n perfecte vriendin had. Dat alles zo op hun pootjes terecht was gekomen.
Aaron dwaalde af naar de wc's. Alles gehad, behalve de wc's. Vreselijk ongepast overigens om de damestoiletten in te gaan, maar goed. Dat deed hij dan ook niet. Een jongen stond tegenover de damestoiletten en Aaron besloot het maar aan hem te vragen.
"Heb je misschien een ernstig opvallende blondine gezien?" vroeg hij de jongen. Lekker onspecifiek. Hij haalde zijn schouders op. Aaron liet hem een foto van Lo zien, een van haar favoriete poses, haar duckface waaraan je duidelijk kon zien dat ze het niet serieus meende maar met hem aan het fucken was.
"Niet gezien, sorry maat," mopperde de knaap. Aaron keek hem scherp aan. De jongen wou van hem af, voelde hij. Aaron voelde zich ongewenst en voelde dat er iets niet helemaal in de haak was.
"Toch bedankt." Aaron zette wat stappen weg maar bleef in de buurt staan. Niet al te lang nadat hij 'weg was gelopen', klonk de deur van de toiletten. Wat gedempte geluiden, daarna het geluid van een hevige zoenpartij, behalve dan dat de andere partij niet echt... gewillig was.
Aaron stampte naar beneden toe, keek naar het meisje, maakte een inschatting. Hij had gevraagd naar Loréne, een foto laten zien. Dus de truc van de 'wat de fuck doe je met mijn vriendin' zou niet opgaan. Oh well. Dan maar zonder troeven spelen.
"Jeetje, ben je zo teut dat je met een jongen staat te bekken?" bracht hij lachend, waarna hij zonder er verder over na te denken haar pols vast greep.
"Tijd voor jou om eens te gaan." Hij keek ietwat verontschuldigend naar de jongen, alsof hij iets wou zeggen als 'dronken zusjes, je kent het wel, eh' en daarna trok hij het onbekende meisje overeind en mee naar een terrein met meer mensen. Mocht de knaap iets willen zou hij eerst moeten zien te dealen met het feit dat er erg veel mensen om hem heen stonden. Hij trok haar verder mee, naar een wat rustiger plekje, waar nog wel mensen waren want Aaron had geen zin dat ze zou freaken door hem.
"Ben je oké? Zijn er vriendinnen of vrienden in de buurt waar ik je af kan zetten?" vroeg hij, zichtbaar niet op zijn gemak. Hij was er te bewust van dat ze nog steeds niet rustig adem haalde en dat hij minstens 10 jaar ouder was dan haar. Dat waren genoeg redenen voor hem om in de shit te komen.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum