Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Dare! [Isabella]

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Dare! [Isabella] op zo mei 22, 2016 1:37 am

Solomon Griffith

avatar
☜(˚▽˚)☞
De club was stervensdruk en toen een aantal mensen voorstelden om buiten even een peukje te doen stemde Bryce in. Hij was aardig aangeschoten en kon wel even wat frisse lucht gebruiken. Het kleine groepje laveerde door de mensenmassa naar de uitgang, om op de parkeerplaats eentje op te steken.
De waarheid was dat Bryce honderd procent een gezelligheidsroker was. Hij deed ook nu gewoon gezellig mee.
Hij droeg een donkerblauw T-shirt met een felle print erop, dat aan zijn bezwete lichaam kleefde. Hij was aardig los gegaan en met zoveel man binnen was het bepaald niet koud. In zijn nek was de tattoo van een spinnenweb te zien en op zijn armen waren ook diverse tattoo’s te zien, de ene beter gelukt dan de andere. Bryce lag niet wakker van een ietwat mislukte tattoo.
Hij had een klein ringetje door zijn linkeroor en een brede grijns op zijn gezicht.
Goed, hij was milder geworden met uitgaan sinds hij en Roya weer samen waren, maar zo nu en dan was het wel even leuk, gewoon helemaal los gaan. Hij deed niet echt snel meer de dingen die hij eerder deed, maar dat betekende niet dat hij verstandig was geworden.
“Iedereen het een beetje naar z’n zin?” zei een van de anderen.
“Hell yeah.” Bryce leunde tegen een wit bestelbusje aan en gooide zijn opgerookte sigaret op de grond, die hij vervolgens uittrapte. Hij volgde de blik van de jongen die net had gesproken.
Aan de overkant van de straat lag een vijver, die door zijn serene sfeer in schril contrast met de club stond.
“Twee biertjes zeggen dat jij de ballen niet hebt om daar in te springen,” zei de jongen. Bryce begon te grijnzen.
“Ga ze maar vast halen dan.”
En met die woorden stak hij vol goede moed de weg over en liep hij, in de gaten gehouden door de rest, naar de vijver. Hij trok alleen zijn schoenen uit - het was toch heerlijk weer - en met een klein sprongetje stond hij tot aan zijn knieën in het water. Hij waadde tot aan zijn middel door, en draaide zich met gespreide armen om, zichtbaar trots op zijn actie.

2 Re: Dare! [Isabella] op do mei 26, 2016 8:05 pm

Isabella Dubois

avatar
De donkere krullen dansten op Isabella's schouders terwijl ze mee danste met de muziek. Een oude vriendin van haar had voorgesteld om een avondje uit te gaan en wie was Isa om nee te zeggen? Elke mogelijkheid om uit te gaan zou ze met beide handen dankbaar aangrijpen. Al was het maar om een moment te ontsnappen van alle stress afkomstig van het dagelijks leven. De alcohol was een hulpmiddel om de stress even te vergeten en ze dronk de cocktails die ze aangereikt kreeg dan ook alsof het limonade was.

Van de hele situatie in de club kreeg ze maar weinig mee en uiteindelijk besefte ze zich dat haar vriendin niet meer bij haar stond. Waar was ze heen? Isa had geen idee en zodra ze wankelend door de club was gelopen werd de hitte haar teveel - waardoor ze besloot dat haar vriendin waarschijnlijk naar de andere club in deze straat was gegaan. Nadat ze zichzelf door de mensenmassa had geworsteld stond ze dan eindelijk buiten en sloeg de frisse lucht haar in het gezicht. Het was in ieder geval welkom. Zodra Isabella zeker wist dat ze weer wat recht kon lopen liep ze naar de volgende club. Een aantal verdwaalde krullen kleefden aan haar gezicht aangezien het enorm druk was geweest daar binnen, wat zorgde voor een enorme hitte. Een aantal keer struikelde Isabella bijna maar kon een voorbijganger haar nog net op de been houden of wist ze zichzelf te hervatten.

Aangekomen bij de andere club bleef ze wat verbaasd staan zodra ze een groepje zag dat buiten stond - kijkend naar het water. Een jongen stond in het water - het reikte tot zijn middel - en zijn armen had hij gespreid, maar Isa kon het verband niet helemaal leggen. Want waarom zou iemand dat doen? Zelfs zij was nog nuchter genoeg om zoiets niet te doen. Opnieuw keek ze wat verbaasd naar het groepje dat er stond - ze leken haar op te merken en maakten een opmerking maar wat ze precies zeiden verstond ze niet. Het enige wat haar opviel was dat ze begonnen te lachen, waardoor ze verontwaardigd haar wenkbrauw op trok. ''Is er iets grappig?''

3 Re: Dare! [Isabella] op wo jun 08, 2016 11:57 pm

Solomon Griffith

avatar
☜(˚▽˚)☞
Bryce waadde nog een klein stukje verder het water in, waarna hij van mening was zijn punt meer dan gemaakt te hebben. Hij draaide zich om en liep weer terug naar de oever. Daar schoot hij snel weer in zijn schoenen. Zijn donkere shorts plakten aan zijn benen en zijn witte shirt was transparant geworden door het water, waardoor de tattoo’s op zijn borst en rug nu ook doorschenen, net als zijn spieren. Bryce zat er totaal niet mee. In tegendeel, hij vond het wel leuk een beetje met die tattoos te kunnen showen.
Hij nam zulke dingen niet om er niet mee gezien te worden.
Ontspannen liep hij terug naar de groep, net op tijd om een of andere meid verontwaardigd ‘is er iets grappig?’ te horen vragen. Met een vragend gezicht liep hij naar zijn vrienden toe.
“Is er iets aan de hand?” vroeg hij nonchalant, van hen naar het onbekende meisje kijkend. Het water liep nog steeds uit zijn haar en zijn kleren en vormde al een klein plasje op de tegels.
“Waar blijven die twee biertjes trouwens?"
Een van de jongens grijnsde en ging naar binnen om Bryce’ ‘reward’ op te halen.
“Nee- we maakten gewoon een grapje, niets bijzonders,” zei een meisje met donkerrood haar op een toon die suggereerde dat in haar ogen het de moeite niet was om je druk om te maken. Bryce haalde zijn schouders op.
“Okay.” Hij wendde zich nu tot het meisje en stak spontaan zijn hand uit. “Volgens mij heb ik jou hier nog nooit eerder gezien,” zei hij met een grijns. “Bryce Logan."

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum