Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Isabella (Isa) Dubois

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Isabella (Isa) Dubois op za mei 21, 2016 11:21 am

Isabella Dubois

avatar
Naam Achternaam (Leeftijd, Geslacht): Isabella Dubois (18, V)
Innerlijk: Isabella is een jongedame die er op het eerste gezicht erg onschuldig uit ziet. Mensen beschouwen haar nooit als een bedreiging waardoor ze haar erg onderschatten. Wanneer Isa vindt dat iemand haar dwars zit lijkt het op het zicht alsof ze over zich heen laat lopen maar schijn bedriegt. Isa heeft zo haar connecties om mensen aan te laten pakken zodat zij buiten schot blijft en niemand de schuld aan haar kan geven. Misschien komt het door haar sterke karakter en haar uiterlijk dat ze mensen tot het uiterste krijgt - voornamelijk bij jongens gooit ze haar uiterlijk en charmes in de strijd en dat schijnt te helpen. Isa houdt zichzelf meestal wat afzijdig als het gaat om school of thuis, simpelweg omdat ze van huis uit heeft geleerd om niet al te veel te zeggen.
Isabella houdt er van om het nachtleven in de steden te verkennen om hier ook daadwerkelijk van te genieten, of dit nu op een doordeweekse dag of in het weekend is? Dat maakt voor Isabella niet uit, het is voor haar een manier van alles even vergeten en een kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Nieuwe mensen vertelt ze liever niet te veel over zichzelf omdat ze bang is dat ze achter haar thuissituatie komen - iets wat ze liever voor zichzelf houdt.

Situatie Isabella's vader is afkomstig uit Frankrijk wat haar achternaam verklaart, maar dat is ook de enige band die ze heeft met haar vader. Momenteel woont Isabella in een ontzettend klein appartementje - waar ze tussen de wasmachine en droger slaapt - waar de helft van de tijd de elektriciteit niet eens werkt. Ze leeft daar met haar vader sinds hun oude huis afgebrand is, bij deze brand is de moeder van Isabella om het leven gekomen. Haar vader kon enkel Isabella nog redden en heeft daar na vijf jaar nog steeds spijt van - iets wat hij dagelijks laat merken aan Isabella, hij neemt het haar kwalijk dat haar moeder is overleden. Dat is ook de reden dat Isabella probeert om zo veel mogelijk te vluchten vanuit huis.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum