Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Scott Donoghue

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Scott Donoghue op ma mei 09, 2016 9:52 pm

Scott Donoghue

avatar
ಠ╭╮ಠ
Naam: Scott Padraig Donoghue
Leeftijd: 26
Geslacht: Mannelijk
Lengte: 1.70
Bouw: slank
Ogen: Lichtblauw
Haar: Donkerbruin
Kledingstijl: Eenvoudig, op het slordige af.


Persoonlijkheid:
Scott is iemand die dingen gewend is op zijn eigen manier te doen. Waar mogelijk leert hij liever zelf dan dat hij les neemt bij iemand en hij houdt doorgaans sterk vast aan zijn eigen normen en waarden. In bepaalde dingen zijn die wat aan de conservatieve kant; hij moet niet zoveel hebben van dingen die hij ‘raar’ vindt en dat zijn er nogal wat.
Hij is erg zeker van zijn eigen mening en waarneer daarnaar gevraagd wordt geeft hij die, ook al is die bot. Wordt er niet naar gevraagd dan zal hij zich echter waarschijnlijk afzijdiger houden.
Scott is ook redelijk introvert en houdt niet van al teveel gedoe om zich heen.

Hij is vrij koppig en hoewel hij dingen vaak wel degelijk door denkt voor hij ze doet is hij moeilijk van zijn plannen af te brengen als ze eenmaal gemaakt zijn. Hij luistert hierdoor dan ook lang niet altijd evengoed naar welgemeend advies.
Dit kan ook doorslaan. Scott heeft de neiging ergens obsessief in te worden als niets of niemand hem weer terug de realiteit in sleurt. Heel obsessief.
Hij is zeer betrouwbaar; een geheim is bij hem veilig. Zijn eigen geheimen/problemen praat hij ook niet echt over, puur omdat hij het gewoon niet echt ziet als iets zinvols. Misschien kort als hij gedronken heeft, of als het hem echt tot hier zit, maar verder is hij toch vooral het type dat zijn schouders ophaalt en iets achter zich probeert te laten. Drama past hem niet.
Hou hem echter niet voor iemand zonder sociale vaardigheden. Hij mag dan introvert zijn, regelmatig drinken met vrienden is iets wat hij zeer zeker wel op prijs stelt.

Het glas is verder bij hem half leeg. Hij is vaak wat aan de humeurige kant en komt daardoor onverschilliger over dan hij is. Hij is niet zo’n woordsmid, ondanks het feit dat hij wel degelijk vrij intelligent is, en is erg grof in de mond.
Verder is hij onafhankelijk en geen fan van al te grote veranderingen. Stress maakt hem chagrijnig.
Dieren vindt hij erg prettig om mee om te gaan. Hij heeft geen ambities in de paardensport, maar paarden en honden zijn wel dieren die hij erg graag om zich heen heeft.
Tot slot is Scott ver van een romanticus en niet echt de ideale schoonzoon.


Geschiedenis en heden:
Scott is geboren en getogen in Dublin, en pas op zijn eenentwintigste verhuisde hij naar Engeland. Eerst heeft hij een paar jaar in Birmingham gewoond, daarna twee jaar in Oxford en sinds een paar weken woont hij in Horsehome.
Hij is gedoopt en als kind altijd meegesleept naar de kerk, maar inmiddels heeft hij religie ver achter zich gelaten.
Als puber was hij niet te genieten, en de scheiding van zijn ouders toen hij zeventien was hielp hier niet bij.
Hij heeft inmiddels verscheidene relaties gehad, waarvan er maar drie langer dan een paar maand geduurd hebben. Ook heeft hij inmiddels de nodige baantjes versleten.
Hij werkt momenteel in een muziekwinkel.


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum