Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Lucia Bywater

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Lucia Bywater op do maa 31, 2016 8:18 pm

Dominic Sinaga

avatar
(ง'̀-'́)ง
Naam: Lucia Juliette Bywater
Leeftijd: 24
Geslacht: Vrouwelijk
Lengte: 1.77
Postuur: Gemiddeld, wel redelijk gespierd, vooral in haar armen.
Ogen: Donkerbruin
Haar: Zwart, met gebleekte lokken

Karakter:
- Assertief
Lucia is niet verlegen en heeft geen enkele moeite op mensen af te stappen, of het nou positief of negatief is. Ze is dan ook redelijk direct en heeft het op zich wel in zich de leiding te nemen, ook al is ze liever op zichzelf in dat opzicht.
- Intelligent
Ze is een stuk slimmer dan mensen haar inschatten. Ze is erg taalgevoelig, legt snel verbanden en leest mensen ook snel. Ze doet er alleen minder mee dan ze zou kunnen.
- Creatief
Al haar energie en tijd gaan namelijk in het maken van dingen. Muziek, met name. En de tijd die overblijft wordt eerder aan uitgaan dan aan leren besteedt.
- Impulsief
Lucia mag dan een slimme meid zijn, dat garandeert nog niet dat ze alles rustig overdenkt en zeker wanneer ze boos is of anderzins emotioneel zal ze zeer sterk geneigd zijn tot impulsieve en roekeloze beslissingen.
- Ongeduldig
Veel geduld heeft ze dan ook niet, behalve als ze eenmaal bezig is, dan wel. Als ze het gevoel heeft dat iemand haar aan het bullshitten is heeft ze ook absoluut geen geduld en zal ze diegene vermoedelijk maar gewoon meteen afkappen.
- Tunnelvisie
Als ze zich ergens op stort is ze niet met haar aandacht bij andere dingen te krijgen en kan ze zich ook maar heel moeilijk op iets anders concentreren. Het heeft zijn voor en nadelen.

Kernwaarden: Onafhankelijkheid, creativiteit en vriendschap
Drijfveren: Erkenning, waardering en

Geschiedenis: Lucia is de jongste in het gezin Bywater. Haar ouders hadden het eigenlijk altijd druk, waardoor de jonge Lucia veelal of door een oppasmeisje bezig werd gehouden of door haar zus Lenore.
In haar jonge jaren was Lenore hierdoor behoorlijk haar grote voorbeeld; beiden kregen niet zoveel aandacht en hadden vooral elkaar. Lucia had wat moeite vriendinnen te maken en ging onder jongens ook maar met drie om, voor de rest was ze veel op zichzelf. Ook had ze regelmatig ruzie.

Dingen veranderden toen de twee meisjes ouder werden. Lenore ging het voor de wind. Ze was model geworden en studeerde economie; hun ouders hadden het nu minder druk en hadden de onverdeelde aandacht voor Lenore, waardoor de bewondering van haar jongere zusje in rancune en bitterheid omsloeg. Rancune en bitterheid die haar wel aandreven, waardoor ze nog harder aan haar droom als muzikant was gaan werken.

Op haar zeventiende ging ze op kamers. Ze was niet toegelaten op het conservatorium, maar wilde desondanks door in de muziek. Ze had inmiddels een basgitaar en een drumstel en focuste zich op die twee. Zang vond ze wel leuk, maar het was meer iets op de achtergrond.
Na twee jaar gewerkt te hebben werd ze alsnog toegelaten, en inmiddels is ze afgestudeerd. Ze werkt nu in een kledingzaak en probeert ondertussen een carrière van de grond te krijgen.

Haar studie was wat haar naar HorseHome bracht, maar langzaamaan is ze toch een waardering voor paarden gaan ontwikkelen. Geld is de reden dat ze geen rijlessen is gaan nemen, maar het is wel iets wat ze in haar achterhoofd houdt.

Vaardigheden:
- Basgitaar
- Drum
- Zang

Zwakke punten:
- Niet zoveel algemene kennis
- Niet erg goed in exacte vakken
- Niet altijd even goed met kritiek

Extra: Ze kleedt zich redelijk alternatief.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum