Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Clover Sutton.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Clover Sutton. op wo maa 30, 2016 7:15 pm

Clover Sutton

avatar

Algemeen

Naam: Clover Paige Sutton.
Leeftijd: 21
Geslacht: Woman
Geaardheid: Heteroseksueel


Looks
Clover is slank gebouwd, en heeft niet snel aanleg om aan te komen. Ze is 1 meter 80 en heeft blonde haren die zwierig over haar schouders hangen. In haar kleding kast heeft ze verschillende stijlen hangen, van classy looks tot wat een beetje lijkt op hipster. Echter wat ze draagt ligt echt aan hoe ze haar voelt en hoe haar bui is die dag. Maar het lekkerst voelt ze zich toch in haar rij kleren. Daar heeft ze ook genoeg van, en ze vind het leuk om te matchen met het setje van haar paard. Qua make-up en dat soort zaken maakt ze niet veel gebruik van. Vaak is ze thuis in de stallen en is ze ala naturel. Natuurlijk als ze een feestje heeft dan vind ze het wel leuk om zich wat meer op te tutten.


Familie
De familie van Clover is groot. Zo groot dat ze veel van hen niet eens kent, dan zegt ook gelijk de band met haar familie. Ze woont met haar vader, haar moeder en stalhulp Aiden op een erf, maar zo ver gaat haar naaste familie eigenlijk. Met kerst en andere belangrijke feestdagen komt een deel van de familie wel op bezoek, dan is het altijd wel gezellig. Clover was vroeger altijd verlegen ook tegen haar familie maar nu ze wat ouder is gaat ze gemakkelijker met ze om en kijkt ze al wat meer uit naar die dagen dat ze komen. Haar vader John is een kampioen in de paardensport en is daarom vaak van huis, maar aan haar vaders baan heeft ze wel haar lifestyle en paarden te danken. Haar moeder Claudia is vaker thuis en werkt bij een advocaten kantoor. Clover besteed erg veel tijd bij haar paard Benji en haar honden, die ze eigenlijk toch ook wel een beetje als familie ziet.


Karakter:
Clover is best ingetogen en op zich zelf. Mensen denken vaak door dat ze verwent is, ze zich ook zo gedraagt. Dit hebben ze mis. Ze waardeert de dingen die ze heeft en is blij hoe haar leven is, ze had het niet anders gewild. Hoe wel ze prima alleen kan zijn, en ze die tijd ook echt wel nodig heeft voelt ze zich wel alleen. Al helemaal nu ze verhuisd zijn naar een hele nieuwe stad, en een hele nieuwe buurt. Ze vind het lastig om in haar eentje een conversatie met iemand aan te gaan. Met haar vriendinnen die ze had voordat ze verhuisde ging het prima. Dan stapte ze zo op mensen af, maar nu zo zonder hen was het lastiger. Ze spreekt haar vriendinnen nog wel maar ziet ze niet meer zo vaak. Hierdoor trekt ze eigenlijk nog meer naar haar dieren toe. Die dienen toch een soort van steun. Al werkt ze wel aan haar zelf vertrouwen en probeert ze meer onder de mensen te komen. Niet dat ze altijd verlegen is en stil, nee dat niet. Als ze zich comfortabel voelt in een gesprek, is ze hartstikke gezellig en vrolijk.


Geschiedenis:
Clover heeft niet een hele spannende geschiedenis, en niet echt een verleden waar je u tegen zegt. Maar even goed werd ook zij 21 jaar geleden geboren in een gezin van 4. Haar ouders waren dol blij toen ze een meisje hadden gekregen. Hun droom was compleet, twee kinderen waarvan een jongen en een meisje. Haar vader had net meerder kamioenschappen gereden, had besloten het even rustiger aan te doen en zich op zijn gezin te focussen. Happy family zou je denken, maar dat duurde helaas maar drie jaar. Toen Henry(broer) zeven was en Clover drie sloeg het noodlot toe. Ze hadden bij hem een tumor gevonden in zijn  hersens en het was te laat, ze konden niets meer voor hem doen. Hij leefde nog 4 maanden tot hij overleed. De dag van vandaag heeft Clover er geen last van, ze heeft eigenlijk geen herinneringen aan haar broer maar merkt het nog dagelijks aan haar ouders. Voor hun moet dat verdriet vreselijk zijn. Haar vader stortte zich weer volop in de wedstrijden en alles liep weer een beetje voorspoedig. Twee jaar geleden bouwde ze in een nieuwe stad een nieuw groot huis, stallen etc. Toen het bouwproject af was, zijn ze verhuisd en moest Clover alles achter laten wat haar lief was om hier op nieuw te beginnen.
fc: Gigi Hadid.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum