Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Vanessa Cortez ~ Let me show you how proud I am to be yours, leave this dress a mess on the floor, still look good for ya.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

Vanessa Cortez

avatar

¸.*☆*.¸¸.*☆*.¸ Vanessa Luna Cortez ¸.*☆*.¸¸.*☆*.¸
I just wanna feel your body right next to mine
All night long, baby slow down the sun

♀ - La Coruña, Spain - 20 y/o - Straight - Single
My doctor say you're no good, but people say what they wanna say
And you should know if I could, I'd breathe you in every single day


I don't believe, I don't believe it, you left in peace, left me in pieces
Too hard to breathe, I'm on my knees right now

Het eerste dat je van Vanessa moet weten, is dat ze een partyanimal is. Ze vind het heerlijk om te gaan feesten tot in de late uurtjes, met de nodige aandacht van jongens en hoeveelheden alcohol. Dit doet Vanessa om een reden: ze is bang voor de realiteit. Vanessa heeft namelijk een thuis heel erg veel problemen, die ze verbergt achter een hele hoge muur. Het is heel moeilijk om door die muur heen te breken. Ze verbergt haar problemen door veel te lachen, maar als je goed kijkt kan je zien dat haar ogen bijna nooit mee lachen. Voor de rest is Vanessa wel een lieve meid, misschien een beetje oppervlakkig af en toe, maar dat komt voornamelijk omdat ze haar problemen voor de buitenwereld verborgen houd. Vanessa werkt wel hard, en doet er alles aan om te bereiken wat ze op dat moment graag wilt. Dit doet ze op bijvoorbeeld het werk, maar ook als ze bijvoorbeeld graag een paar schoenen wilt kopen. Verder is Vanessa een flirt. Een enorme flirt. Ze vind het leuk om jongens te verleiden, maar heeft bijna nooit een vaste relatie. Vaak zijn haar “flirts” een onenight stand en daar blijft het dan ook bij. Ze is overigens geen “slet”, she has standards. Ten slotte is Vanessa ook best wel ijdel. Ze is altijd bezig met hoe ze eruit ziet, wat ze draagt en wat op dit moment de laatste modetrends zijn. Dit betekent overigens niet dat ze onzeker is, ze is gewoon graag met haar uiterlijk bezig.


I'm on my Marquise diamonds, I'm a Marquise diamond, could even make that Tiffany jealous
You say I give it to you hard, so bad, so bad, make you never wanna leave, I won't, I won't

Omdat Vanessa een Spaanse en Marokkaanse achtergrond heeft, betekent dat haar huid olijfkleurig is. Ze heeft een Mediterraanse uitstraling. Haar haren zijn donkerbruin gekleurd, bijna tegen het zwarten aan. Haar oogkleur is hazelnootbruin. Wat als eerste opvalt aan haar gezicht, zijn haar wat vollere wangen en haar junkbeenderen. Deze accentueert ze graag met wat make-up. Haar lichaamsbouw is normaal, ze is niet heel erg dun, maar ook weer niet te dun. Vanessa is een meisje dat graag hippe, moderne kleding draagt. Overdag zal het nog wel meevallen, maar in de nacht draagt Vanessa graag weinig verhullende kleding en die onder het kopje “sexy” beschouwd kunnen worden. Ook draagt Vanessa graag make-up. Zonder make-up zal ze niet snel de deur uitgaan.ஜ۩۞۩ஜ History ஜ۩۞۩ஜ
Save your advice 'cause I won't hear, you might be right but I don't care
There's a million reasons why I should give you up, but the heart wants what it wants

Vanessa is geboren als enig kind van een Spaanse vader en een Marokkaanse moeder. De familie was een familie met een gemiddeld inkomen: ze hadden een huis, een tuin en een mooie auto. Vanessa had een gelukkige jeugd. Haar ouders waren niet islamitisch, dus voedde haar best wel vrij op. Ze mocht heel erg veel dingen van haar ouders, al waren er natuurlijk wel bepaalde regels. Af en toe vond ze het wel eens leuk om een van die regels te overschrijven, maar hey, doet elk kind dat niet? Haar ouders gaven haar in ieder geval heel erg veel liefde. Op de basisschool deed Vanessa het vrij goed. Haar cijfers waren niet extreem goed, maar goed genoeg om gewoon elke klas over te gaan en een gelukkig leven op school te leiden. Rond haar achtste ging Vanessa op dansen, dansen zag ze namelijk regelmatig op televisie en Vanessa wilde net zo goed zijn als de vrouwen die op hoge hakken de ingewikkeldste bewegingen maakten.

Daar begon het eerste deel van de aftakeling. Vanessa was op een gegeven moment zo goed dat ze in de vaste dansgroep van haar dansschool mocht en op een gegeven moment mee mocht doen aan wedstrijden. Op een van deze wedstrijden kreeg Vanessa een verschrikkelijk ongeluk: er was een bepaald spiertje in haar benen gescheurd. Dit gaf haar zo verschrikkelijk veel pijn dat ze onmiddellijk verdoofd moest worden en naar het ziekenhuis overgebracht moest worden. Er was een kleine operatie nodig om haar benen te kunnen herstellen, maar het resultaat van de operatie was heftiger: ze zou nooit meer kunnen dansen, omdat dit plekje in haar benen altijd een gevoelig plekje zou blijven. Het maakte Vanessa kapot van binnen, maar ze bleef zoals altijd lachen.

Doordat ze eigenlijk best wel van binnen heel erg verdrietig was, maar er niet echt de tijd voor nam om het een plekje te geven of er met anderen over te praten, raakte ze in een neerwaartse spiraal. Haar cijfers begonnen achteruit te gaan, Vanessa was nog maar weinig op school en was wat brutaler geworden tegen de leerkrachten. Vanessa zakte een aantal niveautjes in scholing. Vriendinnen van haar oude school begonnen haar te pesten, in plaats van begrip voor haar te tonen. Ze noemden haar “een dom varken”, “nog dommer dan het achtereind van een varken”. Op een gegeven moment werd Vanessa niet meer uitgenodigd voor uitjes met hun “squad” en uiteindelijk werd ze ook uit hun groepsapp gegooid. Ze zag haar vriendinnen nooit meer, ze wilden niets meer met haar te maken hebben. Het maakte Vanessa van binnen kapot, maar ze bleef zoals altijd lachen.

Haar cijfers waren op een gegeven moment zo laag, dat Vanessa naar het laagste niveau van de middelbare school zakte. Dit zorgde voor veel ruzie thuis. Het eens zo’n harmonieuze gezin was inmiddels in een oorlog verwikkeld. Een oorlog met drie kampen: Vanessa, haar vader en haar moeder. Haar moeder gaf de schuld aan vader, die te weinig met zijn dochter deed en haar niet genoeg hielp met school. Vader werd daar echter zo gefrustreerd van dat hij steeds vaker en langer van huis bleef. Als hij er was, was er ruzie. Van de een op de andere dag pakte vader de koffer en is met de horizon verdwenen. Het enige contact tussen moeder en vader gaat via advocaten die de scheiding regelt. Haar moeder begon heel erg te drinken, om het verdriet en de pijn van haar weggelopen man weg te drinken. Moeder werd, als ze dronken was, heel erg agressief en kwaad. Ze gaf haar dochter de schuld van het weglopen van haar man en zei hele gemene dingen tegen haar. Het maakte Vanessa van binnen kapot, maar ze bleef zoals altijd lachen.

Vanessa kon niet omgaan met het alcoholisme van haar moeder en was hierdoor vaak van huis. Nadat ze de middelbare school, wonder boven wonder, had afgerond, begon ze met het werken in een kledingwinkel. Het was niet het best betaalde baantje dat er bestond, maar het betaalde en Vanessa had het daar naar haar zin. Vanessa begon ’s avonds meer uit te gaan, ook doordeweeks, en werd een partyanimal. Haar leven bestond op een gegeven moment alleen nog maar uit feesten en werken. Toch was dit niet het leven wat ze wilde leiden. Maar ze zou het nooit aan iemand vertellen. Het maakte haar namelijk kapot van binnen, maar ze bleef zoals altijd…lachen.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum