Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Julie Baker

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Julie Baker op ma jan 11, 2016 2:28 am

Julie Baker

avatar
Tuig
Dream it, do it.


G E N E R A L

Naam: Julie Baker
Leeftijd: 21 jaar, jarig op 21 juli
Geslacht: Vrouwelijk
Geaardheid: Biseksueel

I N S I D E  &  H I S T O R Y

Julie is een dromer, ze leeft haar leven van droom tot droom. Haar leven bestaat uit haar dromen najagen, of ze nou klein of groot zijn, dat is het enige wat ze wilt en het enige wat ze doet. Wat betreft haar concentratievermogen wil die ook nog wel eens achteruit gaan door het dromen. Ze zit zo vaak te suffen en te denken aan andere dingen dat hetgeen waar ze mee bezig moet, haar volledig ontgaat. Eveneens is Julie creatief, wat vermoedelijk komt door haar dromerige aard. Ze is in staat volledige verhalen te verzinnen in haar hoofd en is in staat deze door middel van muziek (de piano), de schildersezel of een computer (schrijven) te verwerken. 
Ze is sportief aangelegd en vindt het, net als haar broer, belangrijk om aan haar lichaam te denken. Echter is dit bij haar op een haast obsessieve manier omgeslagen en doet ze er alles aan om gezond te blijven. Van rare groene shakes bij het ontbijt tot gepureerde sapjes als avondeten. Je kan het zo gek nog niet bedenken maar het dieet heeft Julie al geprobeerd.
Ze is sociaal naar anderen toe. Echter heeft dit sociale kantje van haar wel een keerzijde. Hoe ze gezien wordt door mensen is voor haar heel erg belangrijk. Emoties tonen in de zin van verdriet is voor haar not done, het is een teken van zwakte. Je hoort maar gewoon door de moeilijke tijden heen te glimlachen en te doen alsof er nooit iets is gebeurd.
Julie staat er niet om bekend, maar ze liegt heel veel. Over hoe ze zich voelt, hoe het gaat met haar familie, waar haar ouders zijn. Dit alles om mensen de illusie te geven dat haar hele leven tiptop in orde is.'
Julie is tevens erg zachtaardig. Tijdens ruzies houdt ze haar mond of probeert ze de situatie te sussen, met dieren gaat ze lief en vriendelijk om. (wat niet altijd werkt met een agressief paard)


Likes:
- Dieren (vooral paarden)
- Uitgaan
- Lezen
- Schrijven 
- Tekenen/schilderen/digitaal tekenen
- Fotograferen
- Sporten

Dislikes:
- School
- Hardhandig omgaan met mens/dier
- Acreatief werk
- Praten over gevoelens
- Emotioneel doen

Julie woont met haar broer Keith en haar opa Marten op een ranch niet al te ver van het centrum van HorseHome gelegen. Het ligt vrij afgelegen, in de zin van dat er vooral weilanden en bosserijen omheen liggen, maar met tien minuten fietsen sta je midden in het centrum. Haar hele leventje is goed gegaan tot ze op een gegeven moment, rond haar veertiende jaar, haar ouders is kwijtgeraakt tijdens een genadeloos ongeluk. Haar leven op school was goed, ze had veel vriendinnetjes voor een veertienjarige, ze had de nodige aanbidders en alles ging goed. Totdat haar ouders het ongeluk kregen en ter plaatste overleden. Iedereen kwam naar haar toe om haar hun steun te betuigen en al die ongevraagde aandacht maakte dat Julie snel doorging met het leven zoals deze hoorde te zijn. Ze vond een nieuw ritme, gezien haar ouders er niet meer waren om de paarden te doen werd dit een klusje die zij en Keith overnamen, waar haar opa dit overdag deed. Nadat ze haar Havo heeft afgerond, is ze gestopt met school en is ze fulltime op de ranch 'gaan werken'. Ze houdt zich niet zoveel bezig met de ranch als haar broer, maar ze doet de nodige dingen, traint de nodige paarden en zorgt voor connecties om deze paarden ook te verkopen. Ze is het brein achter de marketing en het brein achter alle trucjes om de ranch bekender te maken. (Denk aan buitenritten en dergelijke)
Haar vader was het enige kind van haar opa, haar oma is enkele jaren voor het ongeluk overleden. Haar opa is bij hen in komen wonen na het ongeluk. Opa had de ranch overgedragen aan vader en moeder maar helpt nu ook weer actief mee.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum