Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Keith Baker

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Keith Baker op vr jan 08, 2016 9:56 pm

Keith Baker

avatar
G E N E R A L
Naam: Keith Baker
Leeftijd + verjaardag: 23 jaar, jarig op 3 februari
Geslacht: Mannelijk
Geaardheid: Hetero

I N S I D E
Goede karaktereigenschappen:
- Eerlijk; Keith is een jongen die niet snel de waarheid zal verdoezelen. Hij is mogelijk wel in staat om niet de volledige waarheid te vertellen, maar hij zou nooit de waarheid verdraaien, zelfs niet als hij er beter uit van zou komen.
- Loyaal; Keith is een loyale jongen die alles voor zijn vrienden doet. Keith raakt niet snel in een intense vriendschap met iemand, maar zodra hij wel in zo'n relatie met iemand is, zal hij voor je door het vuur gaan. Je had dan net zo goed zijn zusje kunnen zijn; hij doet letterlijk alles voor je.
- Sterk; Keith traint veel. Dit om een mooi lichaam te hebben maar ook om zo de klusjes in en rondom huis tot een succes te brengen.
- Netjes; Hoewel het misschien niet zo zal overkomen, is Keith heel erg netjes. Zijn tuig wordt op tijd ingevet en goed onderhouden, de stallen zijn mooi schoon en geveegd, de douche blinkt en straalt en eigenlijk alles is georganiseerd. Natuurlijk ligt er wel eens een rommeltje, Keith is niet obsessief over het schoonmaken van zijn huis, maar zijn woonomgeving kan nooit als 'rommelig' worden beschouwen.

Slechte karaktereigenschappen:
Impulsief; Keith denkt niet na. Niet dat hij geen stel hersenen heeft, maar hij gebruikt ze gewoon niet. Oké er valt nog een discussie over op te zetten of hij wel hersenen heeft of niet, maar die discussie laten we nu hier achterwege.


- niet af -

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum