Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Chyrel Burnbright

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Chyrel Burnbright op di dec 29, 2015 8:49 am

Chyrel Burnbright

avatar
ಠ╭╮ಠ
C H Y R E L    B U R N B R I G H T


ALGEMEEN
Volledige naam: Chyrel Burnbright
Leeftijd: 19
Geboortedatum: 29 januari
Geslacht: Vrouwelijk
Geaardheid: Aseksueel, panromantisch
Werk/studie: Student Mechanical Engineering.

FAMILIE
Chyrel is geadopteerd door Leonard en Eveline Burnbright, een Engels echtpaar dat zelf geen kinderen kon krijgen en dus besloot te adopteren. Ze heeft een tweelingbroer, Indygo, die door familie en vrienden vaak gewoon Indi wordt genoemd. De jongen is sinds zijn geboorte gedeeltelijk doof, iets wat in de loop van tijd verergerd werd, en heeft eigenlijk altijd een gehoorapparaat gedragen. Hij communiceert het grootste deel van de tijd in gebarentaal. De tweeling hebben een ontzettend sterke band.

UITERLIJK
x Donkerbruin, steil haar tot zo'n 30 centimeter over haar schouders, draagt vaak een paardenstaart of vlecht.
x Bruine ogen, licht getinte huid, ovaal gezicht.
x 1.74 meter, goed gewicht, licht gespierd.

KARAKTER
Chyrel is hardnekkig, maar doelgericht. Ze heeft een zekere air van zelfvertrouwen en weet waar ze mee bezig is - tenminste, dat vindt ze zelf. Ze beweert vaak beter te weten en is niet bang om haar mond open te trekken mocht haar iets niet aan staan, of als ze haar geduld verloren heeft. Kwaad wordt ze niet snel, maar ze kan af en toe aangebrand reageren en is niet bepaald benaderbaar door haar koele manier van doen.
Over het algemeen is haar manier van denken flink chaotisch. Ze mag dan intelligent zijn, ze over denkt alles, kan moeilijk beslissingen nemen en is erg wispelturig. Het liefst vermijdt ze confrontatie, tenzij er veel op het spel staat.
Ondanks dat ze vaak wat afstandelijk overkomt - als er niets is om te zeggen houdt ze haar mond - en mensen niet zo snel in vertrouwen neemt hecht ze veel waarde aan vriendschappelijke relaties. Voor mensen waar ze veel om geeft - al zijn het er maar weinig - zou ze haar hand in het vuur steken. Als ze je vertrouwt heb je ontzettend veel aan haar (al heb je haar sowieso liever voor dan tegen je), gezien ze in andere gevallen eerder haar eigen hachje zal redden voor ze aan anderen denkt. Ze investeert veel in haar vriendschappen als het eenmaal met iemand klikt.
Ze deinst niet snel voor uitdagingen terug en men jaagt haar niet snel angst aan, maar echt roekeloze dingen zal ze niet snel doen. Ze weet haar hoofd in lastige situaties koel te houden en zal niet snel domme beslissingen nemen. Ook heeft ze er geen problemen mee een leidingspositie in te nemen. Het liefst heeft ze zelf de touwtjes in handen en ze volgt niet graag bevelen van anderen op.

Sterke punten:
x Assertief
x Eerlijk
x Loyaal

Zwakke punten:
x IJdel
x Nogal bot
x Chaotisch

GESCHIEDENIS
Chyrel is opgegroeid in hartje Londen, opgevoed door haar adoptieouders, die verder aardige, nette mensen waren. Tijdens hun jeugd was de tweeling onafscheidelijk; Chyrel diende vaak als zijn doventolk nadat ze beiden al op vrij jonge leeftijd gebarentaal leerden en ze waren eigenlijk altijd samen te vinden. Chyrel heeft altijd het gevoel gehad dat ze haar broer moet beschermen, dat hij niet overleeft als ze van elkaar gescheiden zijn, iets wat escaleerde toen ze ouder werden.
Rond zijn zeventiende raakte Indi in contact met de verkeerde mensen. Een paar van zijn vrienden waren dealers, gelinkt aan een grotere drugbende in alle hoeken en gaten van Londen, en werkte zich onbewust verder en verder in de problemen zonder dit met zijn zus te delen. Dit liep zo uit de hand dat Chyrel hem na meerdere sms-jes een paar uur later in elkaar geslagen in een steegje vond.
Gezien ze Indi uit de problemen wilde houden bood ze hem aan te helpen, iets wat later een onverstandige zet bleek - Chyrel liet niet zo snel over zich heen lopen als haar broer, maar al snel werd het duidelijk dat ze daar niet van gediend waren. Het had niet veel gescheeld, of ze was in een ergere staat dan haar broer in de Theems gedumpt.
Uiteindelijk werd de drugsbende opgepakt. De tweeling werd verder onschuldig verklaard en alleen Indi kreeg een korte taakstraf, waarna de familie uit Londen vertrok en in HorseHome settelde.

Houdt van:
x Motoren
x Paardrijden
x Marvel/DC

Houdt niet van:
x Honden
x Rapmuziek
x Openbaar vervoer

OVERIG
x Faceclaim: Lindsey Morgan

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum