Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

I'm so fancy - can you taste this go-old? [Monica]

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

Chloe Mendez

avatar

Haar hoge hak bewoog vrolijk mee met de muziek die in bar “Escape” werd gedraaid, maar haar gezicht stond alles behalve vrolijk. Nee, haar gezicht stond observerend. Haar scherpe ogen namen de outfits van de gasten in zich op, oordelend. Vanuit de VIP sectie van de bar was dit makkelijk: haar outfit was on fleek en ze wist het. Haar vingers gleden door haar lange, zwarte haren, terwijl haar ogen eventjes snel naar haar schoot vlogen. Daar lag haar telefoon. Ze checkte snel of ze nog berichtjes van Flynn had: andere berichtjes interesseerden haar niet. Hij was weg met zijn vrienden, iets waar Chloe zowel blij als niet blij mee was. Ze was er niet blij mee, omdat de kans natuurlijk bestond dat er andere meiden aanwezig waren. En nou vertrouwde ze Flynn wel, maar ze vertrouwde die meiden niet. Agh, als er iets gebeurde, dan zou ze het snel genoeg weten en kon ze haar agressie op een van die chicks afreageren. Toch was Chloe ook wel weer blij dat Flynn eventjes met zijn vrienden was. Ze wilde namelijk niet overkomen als de dominante vriendin die wilde dat hij elke seconde bij haar was. Stiekem wilde ze dat wel, maar dat kon ze onmogelijk van hem verlangen en ze wist het.

En dat hij eventjes met zijn vrienden een lekker avondje weg was, gaf haar de kans om wat oude contacten op te doen. Een voorbeeld hiervan was Mikayla, een van haar beste vriendinnen en net zo’n bitch als zij. De blonde vrouw kwam met twee cocktails in haar hand naar haar toegelopen. “Cheers, girl!” zei Mikayla vrolijk en gaf een glas aan Chloe. Chloe glimlachte dankbaar en nam een flinke slok van de cocktail. Het was niet altijd zo geweest dat Mikayla als Mikayla door het leven was geweest. Nee, ze wist dat haar toenmalige beste vriend op mannen viel en Chloe had dat natuurlijk geaccepteerd. Hallo, dit was 2015. Maar kort daarna had Mikayla eigenlijk ook bekend gemaakt dat ze transgender was. Chloe was er altijd voor haar vriendin gebleven, al kon ze niet ontkennen dat ze het moeilijk vond: haar beste vriend zou nu helemaal veranderen. Ze accepteerde het voor de volle honderd procent, maar het was een zware periode. Maar nu ze zag hoe gelukkig Mikayla wel niet was, was het dit allemaal waard geweest. Daarom sloeg ze eventjes snel haar armen om haar beste vriendin en gaf haar eventjes een dikke knuffel. Al gauw zaten ze weer naast elkaar, nippend van hun cocktails. “Moet je die zien…” grinnike Mikayla en schudde met haar hoofd.

Op dat moment was het alsof iedereen in de vip ruimte naar de persoon keek die binnen kwam. Een lange dame, gekleed in mooie kleding, kwam de vip ruimte binnen. En dit haatte Chloe. Zij had het liefste alle aandacht. Ze kneep haar ogen tot spleetjes, terwijl ze elke beweging van de vrouw volgde. En tot haar afgrijzen kwam ze naar hen toe. “Ah, de serveerster” zei Chloe, voordat Mikayla ook maar kon reageren “Ik zou graag nog een martini willen, met een olijfje alsjeblieft.” Chloe glimlachte “lief”, maar niet op een daadwerkelijk “lieve” manier…meer op een manier van “als je niet binnen nu en vijf seconden weg bent steek ik de hak van mijn Jimmy Choo op de plek waar de zon nooit schijnt”. “Uhm….Chloe?” hoorde ze van opzij en Chloe draaide zich naar Mikayla toe, fronste haar wenkbrauwen. “Ik ken haar…” zei ze toen, en glimlachte een beetje ongemakkelijk. Chloe trok haar geëpileerde wenkbrauwen omhoog. “Wie is dat dan?” “Monica Romano…” Chloe grinnikte eventjes en nam een slokje van haar cocktail. Natuurlijk had ze die naam wel eens gehoord, die bitch werkte hier ofzo. Nou, ze kreeg gewoon de behandeling die iedereen kreeg hoor. “Ik ken geen Melissa. She can go, suck a dick.”

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum