Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Rumor Perique

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Rumor Perique op zo nov 01, 2015 2:15 pm

Gast


Gast
R U M O R    P E R I Q U E

ALGEMEEN
Volledige naam: Rumor Perique
Leeftijd: 21
Geboortedatum: 4 mei
Geslacht: Vrouwelijk
Geaardheid: Heteroseksueel
Werk/studie: Student Mensenrechten, werkt meerdere baantjes tegelijkertijd om geld te verdienen.

FAMILIE
Rumor is opgevoed door haar alleenstaande moeder, Tamika Perique. Haar vader, die al voor haar geboorte uit haar leven is verdwenen, heeft ze nooit gekend. Haar moeder vertelde haar dat hij dood is, haar tante dat hij door extremisten is ontvoerd, haar grootmoeder dat hij een egoïstische lul was die niet klaar was om kinderen te hebben en daarom weg is gevlucht, maar het is in ieder geval duidelijk dat ze hem nooit van haar leven zal ontmoeten.
Zelf is ze enig kind, maar haar tante heeft drie zonen rond haar eigen leeftijd.

UITERLIJK
Rumor is niet zo lang, misschien 1.67 meter, heeft bredere heupen dan schouders en heeft een duidelijke taille. Ze heeft dikke, gitzwarte krullen tot over haar schouderbladen dat moeilijk vast te zetten is, donkere ogen en een hartvormig gezicht.

KARAKTER
Rumor is een vrij serieuze jongedame. Natuurlijk kan er af en toe een lachje van af, maar een geweldig gevoel voor humor heeft ze helaas niet. Ze wordt pas leuk gezelschap als je haar beter leert kennen en ze zich in een situatie bevindt waarin ze zichzelf kan toestaan om wat te ontspannen.
Er wordt veel tijd in haar werk en toekomst gestoken - dingen worden nooit half afgemaakt en als ze ergens mee bezig is stopt ze pas als ze er helemaal tevreden mee is. Kritiek neemt ze vrij makkelijk, en ze probeert er het grootste deel van de tijd ook echt iets mee te doen om zichzelf te verbeteren, maar het moet wel op de juiste manier gebracht worden gezien ze snel op haar tenen getrapt kan zijn als ze iemand verkeerd interpreteert. Als ze geïrriteerd is - vaak als gevolg van weinig slaap, veel werk of gewoon stress in het algemeen - kan ze al snel wat snauwerig worden, iets waar ze later vaak spijt van heeft.
Gezien ze veel voor haar moeder heeft gezorgd en ook vaak oppasbaantjes heeft gewerkt om geld te verdienen heeft ze een zekere moederlijke manier van doen ontwikkeld. Ze kan vooral goed overweg met jongere kinderen, al heeft ze nog lang geen plannen om zelf kinderen te krijgen. Dat kan nog wel even wachten.
Rumor is verder vrij simpel - haar omgeving is altijd keurig opgeruimd, er zijn maar weinig spulletjes in haar kamer te vinden en ook qua uiterlijk houdt ze het altijd netjes maar eenvoudig.

Sterke punten:
~ Moederlijk/zorgzaam
~ Vastberaden
~ Ambitieus

Zwakke punten:
~ Is nogal een controlfreak
~ Betweterig
~ Lichtgeraakt

GESCHIEDENIS
Rumor is geboren in Kenia, Afrika. Hier heeft ze echter in totaal maar twee jaar gewoond, tot haar moeder en tante besloten om naar Engeland te reizen, beiden zonder echtgenoot - de man van haar tante was een jaar na de geboorte van haar eerste zoon overleden. In Engeland trouwde haar tante opnieuw en kreeg twee zonen met haar nieuwe man, maar Tamika zelf is nooit hertrouwd - in plaats daarvan heeft ze het grootste deel van haar leven hard gewerkt om voor haar dochtertje te kunnen zorgen.
Toen Rumor zestien jaar werd echter duidelijk dat haar moeder ernstig ziek begon te worden. Gezien ze zelf niet veel verdiende was het vooral in het begin lastig om geld voor medicatie te komen. Zo goed en zo kwaad als het ging heeft Rumor, samen met haar oom en tante, geprobeerd voor haar moeder te zorgen terwijl diens verweersysteem slechter en slechter werd, tot ze uiteindelijk op kamers ging wonen om te studeren en Tamika naar een zorgtehuis gestuurd werd. Rumor zelf voelde zich daar nogal schuldig over, maar haar moeder verzekerde haar dat ze het belangrijker vond dat de jonge vrouw ging studeren.

Houdt van:
~ Lezen
~ Regelmaat, simpelheid
~ Wandelen, de natuur

Houdt niet van:
~ Haasten
~ Chaos en rotzooi
~ Het donker
~ Volwassen mensen die zich in haar ogen kinderachtig gedragen

OVERIG
~ Faceclaim: Ashley Moore

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum