Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Amber Waldorf

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Amber Waldorf op do okt 22, 2015 6:40 pm

Amber Brown

avatar

The boys I kiss don't know my name, the tears I cry all taste of blame.
Bad luck and dirty cops, I'm a fucking teenage tragedy.


Amber Waldorf ~ 24 years old ~ East Londen, Great Brittain, BisexualAnd when I'm gone, remember you're the one.
And just because I fight don't mean that I never learned how to love.

Amber is een verschrikkelijke bitch, met een erg hoge intelligentie. Ze geeft om weinig anderen dan zichzelf. Ondanks dat ze niet om andere mensen geeft, heeft ze wel een juist gevoel voor gerechtigheid. Ze weet wanneer iemand verkeerd bezig is. Amber heeft er een hekel aan als mensen elkaar iets aan doen. Verkrachters, moordenaars, pedofielen…ze walgt ervan en zou iemand in nood ook zeker helpen. Dat betekent overigens niet dat ze bevriend wilt worden met het slachtoffer. Verder heeft ze een erg opvliegend karakter. Ze is snel geïrriteerd of boos en dat zal ook zeker in haar handelen te zien zijn. Liefde kent Amber niet. Vanuit huis heeft ze nooit geleerd om iemand lief te hebben en ze denkt ook niet dat ze ooit van iemand zou kunnen houden. Amber heeft weinig vertrouwen in mensen, puur om de feiten dat mensen elkaar alleen maar dingen aan doen. Dat betekent niet dat ze haar eigen pleziertjes voor zich houdt, als ze een jongen of meisje leuk vindt en daar iets mee wilt doen, gaat ze er ook echt wel op af. Verder is Amber ook vrij roekeloos. Ze trekt zich weinig van regels aan en doet dan ook letterlijk waar ze zin in heeft. Amber is redelijk open minded, staat voor veel dingen open en gelooft in gelijkheid voor iedereen.


You can trust no bitch.

Amber werd geboren als de dochter van een Engelse fabrieksarbeider die verslaafd was aan alcohol en een aan Puerto Ricaanse, heroïneverslaafde prostituee. Vanaf haar jeugd werd er al heel erg weinig naar haar omgekeken, waardoor er van haar verwacht werd dat ze al heel erg vroeg voor zichzelf zorgde. Vaak was er geen eten en moest Amber bedelen bij de buurtbewoners. Ondanks dat de buurtbewoners zich zorgen om haar maakten, werd er geen Jeugdzorg ingeschakeld. Zodra ze ouder werd, ging ze naar haar opa en oma om te eten. Haar opa en oma waren lieve mensen, maar waren erg ziek en konden de zorg van het meisje niet op zich nemen. Dat was ook de reden dat Amber gewoon thuis bleef wonen. Thuis zag Amber heel erg veel geweld, iets wat ze later over was gaan nemen. Haar vader sloeg haar moeder regelmatig en omdat haar moeder een prostituee was, zag ze ook regelmatig allerlei mannen over de vloer. Deze mannen waren ook niet altijd even aardig tegen haar moeder en ook niet tegen Amber. Hierdoor werd ze heel erg stil en teruggetrokken en werd ze door de kinderen in de buurt ook regelmatig gepest.

Maar zodra ze naar de middelbare school ging veranderde dit. Amber werd agressiever, beet steeds meer van zichzelf af. Omdat ze een erg hoge intelligentie had, zorgden de vecht-en scheldpartijen er niet voor dat ze van school werd gestuurd. Keurig netjes slaagde Amber cum laude van de middelbare school. En daarna ging het bergafwaarts met het meisje. Er was geen binding meer in haar leven, want ze had geen opleiding meer. Er waren namelijk geen toekomstplannen gemaakt. Sowieso: hoe gingen haar ouders ooit haar opleiding betalen? Daarom ging Amber zelf ook aan het werken. Op het hoogte punt van haar daden, ze was toen zeventien, had ze drie baantjes: ze was paaldanseres bij een nachtclub, serveerster bij een fastfoodketen en werkte bij een tabakboer. Als ze vrij was, ging ze uit. Doordat ze drie baantjes had, had ze geld genoeg om een klein appartement voor zichzelf te kopen en toch zichzelf te kunnen onderhouden. Geld voor eten was er nog steeds niet, telkens genoeg voor twee maaltijden per dag. De rest van haar geld gaf ze uit aan de huur, aan kleding, aan drugs, aan alcohol…de drugs en alcohol nam ze alleen maar om alles te vergeten.

Amber leeft nu al zeven jaar op deze manier en het bevalt haar nog steeds, de totale vrijheid. Niemand, maar dan ook niemand kan haar vertellen hoe ze haar leven moet leven. En die vrijheid zou ze voor niemand opgeven.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum