Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Reyna Navarro

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Reyna Navarro op wo okt 21, 2015 1:08 pm

Gast


Gast
R E Y N A    N A V A R R O


ALGEMEEN
Volledige naam: Reyna Penelope Navarro.
Leeftijd: 22.
Geboortedatum: 24 juli.
Geslacht: Vrouwelijk.
Geaardheid: Aseksueel, heteroromantisch.
Werk/studie: Student theater en dans, serveerster in haar ouders restaurant.

FAMILIE
~ Julius en Zyra Navarro, haar ouders. Deze zijn beiden op Mindanao, het Filipijnse eiland, geboren. Ze zijn de eigenaren van een restaurant.
~ Haar tweelingbroer Aldrin.
~ Een jongere zus, Briseis. Ze is van plan om later het restaurant over te nemen.
~ Een jonger broertje, Gabriel, het drukste van het stel. Hij zit nog op de middelbare school.
~ Het gezin telde een vijfde kind, Johanna, die twee jaar ouder was dan de tweeling. Het meisje was echter te vroeg geboren, en gezien ze altijd al vrij zwak was geweest werd ze uiteindelijk ziek en is op zesjarige leeftijd overleden.
~ Ronard Navarro, de broer van haar vader die samen met haar ouders het restaurant runt.
~ Bituin Navarro, haar grootmoeder van vaders kant en de enige familie die ze verder nog heeft.

UITERLIJK
~ Kort, gitzwart haar dat nooit echt goed in model zit. Haar moeder vindt het vreselijk dat ze het nooit lang heeft willen dragen maar zelf vindt ze het veel fijner zo.
~ Zwarte, glimmende ogen met een hartelijke uitstraling, vrij donkere wenkbrauwen.
~ Getinte, egale huid, vrij hoge jukbeenderen.
~ 1.82 m, lange benen en een wat kortere romp. Brede heupen, smallere schouders. Vrij gespierd.

KARAKTER
Reyna komt uit een druk gezin en is daarom van huis uit gewend aan een vrij hectisch leven. Als oudste van vier kinderen in een huishouden van acht heeft ze geleerd om in stressvolle situaties haar hoofd zo koel mogelijk te houden en op de meeste dingen weet ze snel een oplossing te vinden zonder zichzelf al te druk te maken.
Ze is er gewend aan geraakt om veel geluiden om zich heen te hebben en kan er dan ook slecht tegen om helemaal alleen te zijn. Ze heeft echter wel eens in de zoveel tijd wat ruimte nodig om weer op te laden al heeft ze dat zelf wat minder snel in de gaten.
Ze spreekt vaak voordat ze er concreet over heeft nagedacht wat er in resulteert dat ze van tijd tot tijd in wat sommigen ongemakkelijke situaties zouden noemen terecht komt. Het kan echter ook voor leuke momenten zorgen. Ze heeft er verder geen enkel probleem mee om mensen aan te spreken en kan prima een gesprek op gang houden. Als ze iemand aardig vindt zal ze ook de moeite nemen om een vriendschap te onderhouden. Ze kan zo nu en dan vergeetachtig zijn en afspraken of iets dergelijks missen, maar dat is zeker niet intentioneel.
Kwaad of geïrriteerd zal je haar niet zo snel zien, en als er iets het voor elkaar heeft gekregen om onder haar huid te kruipen reageert ze dat zo min mogelijk op anderen af. Om negatieve energie kwijt te raken gaat ze vaak iets actiefs doen en blijft er niet lang mee zitten. Het leven gaat ook gewoon door.

Sterke punten:

~ Sociaal
~ Heeft een positieve, maar realistische kijk op het leven
~ Behulpzaam

Zwakke punten:

~ Kan minder goed tegen kritiek
~ Zorgeloos
~ Vergeetachtig

GESCHIEDENIS

Reyna's voorouders komen oorspronkelijk van het Filipijnse eiland Mindanao, en de tweeling is daar ook geboren. De eerste drie jaar van hun leven hebben ze er doorgebracht, tot hun ouders naar Engeland verhuisden in een poging daar een nieuw leven te beginnen. Zowel de broer en de moeder van haar vader reisden eveneens mee, maar de rest van haar familie is op het Filipijnse eiland achtergebleven en zo nu en dan hebben ze nog contact met hen.
De kinderen hadden niet zo veel moeite om zich aan te passen. De taal leerden ze snel, en omdat de tweeling al van kinds af geen probleem had om vrienden te maken ging hen dat zonder moeite af. Hun ouders hadden wat meer tijd nodig - ze hadden moeite met de taal en in het begin hadden ze het vooral economisch vaak lastig. Het opzetten van een nieuw restaurant in een wereld die ze niet kenden was niet makkelijk, maar toen de hele zaak uiteindelijk op gang kwam gingen de zaken steeds beter en konden Reyna's ouders hun schulden afbetalen.
Na de middelbare school heeft ze eerst een jaar gereisd en heeft toen veel van de wereld gezien - ze is in de grootste steden van Europa geweest, heeft Caïro in Egypte bezocht en is vanuit daar doorgereisd naar Azië. Haar eindbestemming was haar geboortestad, en nadat ze daar haar familie had bezocht reisde ze weer terug.
Daarna heeft ze ongeveer een half jaar Journalistiek gestudeerd, maar ze kwam er al snel achter dat ze dat helemaal niets vond en is ze gestopt.
Ze studeert nu al ongeveer twee jaar Theater en Dans. Ze woont nog thuis en werkt het grootste deel van haar vrije tijd in het restaurant van haar ouders.

Houdt van:
~ Acteren
~ Boksen
~ Dansen
~ Lekker eten
~ Cultuur
~ Abstracte kunst

Houdt niet van:
~ Koud weer
~ Politiek
~ Mensen die geen beslissingen kunnen nemen
~ Heimwee
~ Varen, grote watermassa's

OVERIG
~ Ze is doof aan haar rechteroor sinds haar geboorte.
~ Gezien haar familie christelijk is gaat ze eens in de zoveel weken naar de kerk, maar ze is niet streng gelovig.
~ Faceclaim: Amira Ahmed.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum