Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

New and ready to raise hell [Loréne]

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 New and ready to raise hell [Loréne] op wo okt 14, 2015 8:32 pm

Andrew Curtis

avatar
(▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Kort, zwart haar, opgeschoren aan de zijkanten. Genoeg piercings om metaaldetectoren kilometers verderop door te laten draaien. Een leren jack met meerdere ruw opgenaaide patches erop. Armbanden met spikes van haar handen tot bijna aan haar ellebogen. Een spijkerbroek met volledig open knieën en kisten met stalen neuzen.
Dat was al een vrij opvallende outfit op zich. Christina's onheilspellende grijns maakte het af.
Haar huisbaas meerekenend telde ze nu in totaal twee mensen in deze stad en niet een daarvan was onder de dertig. Hoog tijd om daar verandering in te brengen.
Een jongen dook naast haar op.
"Ben jij pot?" vroeg hij.
"Ben jij op zoek naar een castratie?"
Dat was hij niet. Hij verdween snel weer in de menigte.
Er was een hoop volk op de been in de straat. Mooi. Daar moest wel iemand tussen zitten waar wat mee te beleven was. Eigenlijk had ze geen zin ergens naar binnen te gaan. Ze ging liever de straten door, op zoek naar een aanleiding om rotzooi te trappen.
Ze viste een pakje kauwgom uit haar zak en stak er een in haar mond. Het was de laatste en ze gooide het pakje achteloos weg.
Dat de nodige mensen naar haar omkijken was ze zich van bewust. Dat het niet om haar kwaliteiten als fotomodel was wist ze ook wel. Ze konden kijken wat ze wilden. Als ze eerlijk was hield ze wel van de aandacht. Een beetje opvallen was nooit weg.
Maar opvallen in je eentje was niet veel aan. Bij een cafe waar luide muziek uitkwam bleef ze staan. Er stond een blonde vrouw buiten die eruit sprong voor Christina. Ze had precies de attitude waarnaar de jonge vrouw op zoek was. En nog lekker ook. Pot was ze niet, bi wel.
Een grijns brak door op haar gezicht en ze stapte op de ander af.
"Chris, aangenaam. Jij ziet er verveeld uit."

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum