Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Claire Du Boux

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Claire Du Boux op wo okt 14, 2015 8:17 pm

Claire Du Boux

avatar
G E N E R A L

Nom: Claire Du Boux

Âge et anniversaire: 22 (19-02-1993)

Hauteur: 1,73 

Statut de la relation: SingelC H A R A C T E R & H I S T O R YCaractère: Claire is een welbeleerd en welbespraakd meisje met een brede kennis van de literatuur en hoe de mens in elkaar zit. Ze is begaafd en heeft interesses die bij het gewone volk ver te zoeken zijn. Claire is deftig en netjes, een echt dametje te noemen. Ze zal altijd netjes gekleed gaan en ze zal spotloos door het leven gaan. 

Bons traits de caractère:

- Eerlijk

- Slim

- Bewust van omgeving en medemens

- Sociaal vaardigMauvaises caractéristiques:

- Kan arrogant overkome

- Wil het altijd beter weten

- Wil het laatste woord hebben

- Kan niet tegen haar verlies

- Moet altijd de beste zijn

- Perfectionistisch Histoire: Claire komt uit Frankrijk en heeft daar tot haar veertiende gewoond. Haar vader kreeg op een gegeven moment een beter aanbod voor zijn werk waardoor ze naar Engeland zijn verhuist. Plotseling naar een ander talig gebied moeten was voor haar in het begin lastig maar het is haar uiteindelijk goed afgegaan. De verhuizing had ook zijn voordelen. Haar papa zou meer gaan verdienen en omdat het toch zo zielig was dat het meisje zonder vriendjes kwam te zitten mocht ze haar grootste droom uit laten komen: ze kreeg een eigen paard. 

Zodoende is Claire op zoek gegaan naar de beste merrie die ze kon krijgen. Uiteindelijk is ze bij een Lusitano merrie blijven kleven en zo is haar merrie Blossom in haar leven gekomen. Dressuurmatig is Claire fanatiek bezig met het rijden van de merrie. Echter heeft de training met Claire op een halt gestaan toen Claire haar studie ‘Literatuur & Mensenkennis’ is gaan volgen, maar nu ze die succesvol heeft afgerond heeft ze besloten om een jaartje zich volledig te focussen op het rijden van Blossom en het halen van wedstrijden.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum