Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Christina Chilton

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Christina Chilton op do okt 08, 2015 10:09 pm

Andrew Curtis

avatar
(▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Naam: Christina Melanie Chilton
Leeftijd: 20
Geaardheid: Biseksueel, voorkeur voor vrouwen
Geslacht: Vrouwelijk

Karakter:
Christina heeft behoorlijk lange tenen; ze is enorm trots. Echter, ze is heel selectief in wat dat trots krenkt en wat niet; vrienden kunnen namelijk een hoop maken, maar iemand die ze niet kent totaal niet. Iemand waar ze toch al de pest aan heeft kan beter met een boog om haar heen gaan. Ze is niet bepaald vergevingsgezind en kan vrij koppig zijn.
Ook is ze een heethoofd en zowel fysiek als verbaal agressief. Ze heeft een zeer scherpe tong en is niet bang iemand van repliek te dienen. Ze pikt weinig en laat zich niet snel intimideren.
Haar temperament maakt het voor haar zeer moeilijk een baan vast te houden en het helpt ook niet echt mee dat ze een behoorlijke adrenaline junkie is. Ze voelt zich pas echt in haar element als ze de adrenaline door haar aderen heeft gieren. Daardoor zoekt ze de spanning ook met regelmaat op.
Hoewel haar gedrag er niet echt op lijkt te wijzen is ze best intelligent. Ze legt snel verbanden en houdt informatie snel vast.
Ze is zeer energiek en ondanks haar korte lontje een optimist; het zal haar niet snel overkomen dat ze bang is iets niet te kunnen. Ze heeft dus ook veel zelfvertrouwen.

Houdt van:
- Honden
- Uitgaan
- Winkelen
- Rockmuziek
- Actie
- Mensen die tegen een stootje kunnen

Houdt niet van:
- Zeuren
- Mensen met gebrek aan respect
- Spinnen
- Sleur

Sterke punten:
- Slim
- Gevat
- Niet snel bang

Zwakke punten:
- Onhandelbaar
- Weinig zelfreflectie
- Weinig zelfbeheersing

Geschiedenis: Christina werd geboren in een beetje een aso-wijk. Haar vader was een intelligente maar aan lagerwal geraakte man, en haar moeder kwam ook uit een vrij kansarm milieu.
Toen Christina drie was ging haar vader er echter vandoor. Hij was toen drieëntwintig en haar moeder tweeëntwintig.
Ze was te jong om het zich later nog te herinneren, en haar moeder maakte een hele grote fout. Ze heeft Christina nooit verteld wie haar vader was.
Al met al had ze op zich een prima jeugd, zij het een met de nodige vragen.
Toen ze vijftien was echter, zocht haar vader contact. Hij had namelijk ontzettend veel spijt van zijn actie en zocht wanhopig naar een manier om het goed te maken.
Christina echter, wilde niets van hem weten. Ze verweet hem van alles, maar haar moeder haast nog meer, die bekende tot die tijd al meerdere keren contact te hebben onderschept omdat ze bang was haar dochter kwijt te raken.
Christina ervoer het als verraad en ging er bepaald niet gezond mee om. Haar toch al felle temperament werd alleen nog maar erger. Ze bouwde min of meer een muur om zich heen; ze had het zeker wel gezellig met vrienden, maar mensen toe laten die meer waren dan vrienden weigerde ze botweg. Relaties liepen daardoor aan de lopende band vroegtijdig stuk.
Het was rond een jaar of zestien dat ze er ook achter kwam niet alleen op mannen te vallen, iets waar ze een tijd lang nogal moeite mee had.
In de jaren die volgden leerde ze het accepteren, zwierf ze van baantje naar baantje, werd ze bijna van haar studie getrapt en bouwde ze een aardige reputatie op.
Inmiddels is ze van studie veranderd en is ze naar HorseHome verhuisd, mede omdat ze gewoon op zichzelf wilde wonen.

Huidige situatie:
Ze woont in een klein appartement buiten het centrum. Ze werkt momenteel bij een boer. Het scheelt enorm dat haar appartement erg goedkoop is door de omvang en ongunstige ligging.

Extra:
- Studeert graphic design
- Heeft een hoop piercings

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum