Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

GOOSE! [open]

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 GOOSE! [open] op vr okt 02, 2015 9:27 pm

Georgia Cunningham

Georgia Cunningham
Eerste shotje. Niet te zuipen.
Drie kerels duidelijk moeten maken dat ze lesbisch was. Vooral met vriendinnen zitten kletsen. Weinig interesse in de mensen om haar heen.
Tweede shotje. Wat was dit überhaupt?
Interesse in een meisje aan de bar, maar Georgia’s boerennuchterheid weerhield haar ervan erop af te stappen. Of misschien was ze wel gewoon stiekem een klein beetje verlegen, kon ook. Hoe het ook zij, het roodharige meisje was ontzettend leuk. Maar Georgia mocht zich het hoofd niet op hol laten brengen van zichzelf. Dit was een girl’s night out, immers. Ze schoot in de lach om een grap van een van haar vriendinnen. Een beetje platte humor kon soms geen kwaad.
Derde shotje.
Steeds meer werd grappig. Het meisje werd steeds leuker. Jongens steeds minder tolereerbaar.
Vierde shotje.
De muziek was nu zowaar acceptabel. Georgia was inmiddels ronduit aangeschoten en schoot in de lach om iets wat ze nuchter waarschijnlijk totaal niet grappig had gevonden.
Vijfde shotje.
Ietwat slingerend begaf de blondine zich naar buiten om een luchtje te scheppen. Ze was behoorlijk tipsy, maar de frisse buitenlucht neutraliseerde het weer een heel klein beetje.
“Het, schatje,” klonk een jongensstem.
“Oh, donder op,” antwoordde Georgia. Haar stem mocht dan iets dubbel klinken, de onverschilligheid zat nog helemaal goed. De jongen droop af en Georgia ging even zitten. Ze liet haar blik over de passerende mensen gaan. Vanuit het cafe klonk de muziek gedempt op. Ja, zo aangeschoten klonk het nog best goed. Voor uitgaansmuziek in ieder geval. Een van haar vriendinnen kwam naar buiten.
“Hey, ik ga ervandoor,” zei ze. Georgia gaf haar een korte knuffel en het meisje verdween in de menigte. Dan waren er binnen dus nog twee over. Ach, die redden zich wel even; Georgia vond het wel lekker zo, even in de rust en de koelte.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum