Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

GOOSE! [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 GOOSE! [open] op vr okt 02, 2015 9:27 pm

Georgia Cunningham

avatar
Eerste shotje. Niet te zuipen.
Drie kerels duidelijk moeten maken dat ze lesbisch was. Vooral met vriendinnen zitten kletsen. Weinig interesse in de mensen om haar heen.
Tweede shotje. Wat was dit überhaupt?
Interesse in een meisje aan de bar, maar Georgia’s boerennuchterheid weerhield haar ervan erop af te stappen. Of misschien was ze wel gewoon stiekem een klein beetje verlegen, kon ook. Hoe het ook zij, het roodharige meisje was ontzettend leuk. Maar Georgia mocht zich het hoofd niet op hol laten brengen van zichzelf. Dit was een girl’s night out, immers. Ze schoot in de lach om een grap van een van haar vriendinnen. Een beetje platte humor kon soms geen kwaad.
Derde shotje.
Steeds meer werd grappig. Het meisje werd steeds leuker. Jongens steeds minder tolereerbaar.
Vierde shotje.
De muziek was nu zowaar acceptabel. Georgia was inmiddels ronduit aangeschoten en schoot in de lach om iets wat ze nuchter waarschijnlijk totaal niet grappig had gevonden.
Vijfde shotje.
Ietwat slingerend begaf de blondine zich naar buiten om een luchtje te scheppen. Ze was behoorlijk tipsy, maar de frisse buitenlucht neutraliseerde het weer een heel klein beetje.
“Het, schatje,” klonk een jongensstem.
“Oh, donder op,” antwoordde Georgia. Haar stem mocht dan iets dubbel klinken, de onverschilligheid zat nog helemaal goed. De jongen droop af en Georgia ging even zitten. Ze liet haar blik over de passerende mensen gaan. Vanuit het cafe klonk de muziek gedempt op. Ja, zo aangeschoten klonk het nog best goed. Voor uitgaansmuziek in ieder geval. Een van haar vriendinnen kwam naar buiten.
“Hey, ik ga ervandoor,” zei ze. Georgia gaf haar een korte knuffel en het meisje verdween in de menigte. Dan waren er binnen dus nog twee over. Ach, die redden zich wel even; Georgia vond het wel lekker zo, even in de rust en de koelte.

2 Re: GOOSE! [open] op za okt 03, 2015 6:48 pm

Loréne

avatar
10/10 would bang
Een avond uit. Van de zoveel avonden dat ze uit ging. Haar blonde krullen dansten rondom haar gezicht en een brede lach lag rond haar lippen. Mannen keken naar haar en her en der waren ook de vrouwen geïnteresseerd. Loréne was handtastelijk maar ging nooit over grenzen heen. Dat was ook niet heel moeilijk, want dronken mensen hadden bijna geen grenzen. 
Het gezelschap waarmee ze was bestond uit een drietal jongens en een meid. Maar die meid was te ver heen, die had al te veel gedronken bij het indrinken. Ze kon eigenlijk helemaal niet tegen alcohol maar poor girl dacht dat het stoer was om te drinken. Dat ze dan leuker gevonden zou worden. Loréne had de zorg van de meid overgedragen op een van de jongens. Want een van de jongens had een oogje op haar. Die mocht haar kots opruimen.
Eigenlijk was haar gezelschap niet zo heel boeiend. De kerels hadden teveel op en hun grappen gingen van kwaad tot erger en een van hen probeerde Loréne te versieren. Ze had al lang geleden duidelijk gemaakt dat, hoewel ze gewillig was, ze ook haar standaarden had. En dat hij het nou eenmaal verpest had omdat hij getrouwd was en een kind had. 
Niet dat ze ook maar een greintje medelijden met die chick van hem had. Die stond er namelijk om bekend om er flink op los te hoeren. Maar er was een kind in het spel en dat maakte dat Loréne hem niet ging doen. 
Bij de zoveelste "Ah schatje, toe nou" was Loréne het zat. Misschien had ze niet genoeg alcohol op. Misschien had ze teveel alcohol op. Misschien was het gewoon niet haar avond. 
Met een sigaret tussen haar vingers geklemd ging ze naast een zeer pretty jongedame staan. De dame  in kwestie stond wat wankel op haar benen. Och, wie niet waagt die niet wint.
"Hi," sprak Loréne waarna ze naar haar knipoogde. Ze stak haar sigaret aan en nam een hijs. 
"Ben je er nu al klaar mee?" Ze gebaarde met haar kin naar het gebouw waar de dame uit was gekomen.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum