Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Opdrachten voor de chars.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Opdrachten voor de chars. op za sep 12, 2015 6:40 pm

Pasqual Scodelario

avatar
Na aanleiding van de volgende afbeelding, dit topic. Elke 'opdracht' zal een nieuw bericht worden.
Kijk hier voor de opdrachten en de reden dat ik dit doe.

Oh, hier en daar heb ik wat aanpassingen op de opdrachten gedaan (omdat ik niet zo heel goed in Engels ben xD )


Nummer je karakters van mentale stabiliteit van 1 (goed) naar 8 (total loss)

1 ) Ali
2 ) Dean
3 ) Loréne
4 ) Pasqual
5 ) Laury
6 ) Solance
7 ) Kaya
8 ) KathieLaatst aangepast door Pasqual op za sep 12, 2015 6:56 pm; in totaal 1 keer bewerkt

2 Re: Opdrachten voor de chars. op za sep 12, 2015 6:55 pm

Pasqual Scodelario

avatar
Een kapotte lift voor Pasqual en Solance
Ongemakkelijk stond ze naast hem. Zoals gewoonlijk wist ze geen woord tegen hem te zeggen. Het was al een vervelende toevalstreffer dat ze hem bij de psychiater was tegengekomen maar het was al helemaal ongemakkelijk om samen met hem in de lift te moeten staan. Wat deed hij hier eigenlijk?
Van onder haar wimpers blikte ze naar de jongen die zo zichtbaar op zijn gemak was. Die helemaal geen angsten vertoonde waar zij zoveel last van had. Hij was gewoon oké met het gemak.
Oh en hij betrapte haar op het kijken naar hem.
Hij schonk haar een glimlach en leek op het punt wat te zeggen, maar Solance trok zo'n gezicht dat hij hiervan afzag. Hij leek het weg te wimpelen door haast onzichtbaar zijn schouders op te halen. Misschien was hij niet zo comfortabel als het leek.
Toen schokte de lift en Solance greep even de muur vast. Ze blikte naar Pasqual, die net als zij een verbaasde uitdrukking op zijn gezicht had. Het licht viel uit en Solance stond op het punt om in paniek te raken. Haar handen vlogen paniekerig naar haar mond en ze klemde hem dicht. Weigerde om angstig te raken. Maar het hielp niet veel en voor ze het wist stond Pasqual naast haar.
"Rustig ademen. Adem in, adem uit." Hij bleef het herhalen en ze merkte dat ze naar zijn ritme ging ademhalen. Zijn arm om haar schouder heen was ergens ongemakkelijk maar ergens ook bizar rustgevend. Ze was allang dankbaar dat hij haar paniekaanval de kiem in probeerde te smoren.
Toen ze wat rustiger was en weer adem wist te halen liet Pasqual haar pas los.
"Ik ga het alarmknopje proberen, oké? Ze zullen die lift binnen no-time weer werkend krijgen," beloofde hij haar. Daarmee drukte hij de alarmknop in en wachtte tot er antwoord kwam.
Ze hadden nog een kwartier in de lift moeten zitten voordat er hulp kwam, maar uiteindelijk was het nog wel gezellig geworden. Pasqual had een paar vragen gesteld over hoe het thuis was en hij had haar uit haar stilzwijgen weten te krijgen. Ze had zelfs een paar keer gelachen om de grapjes die hij had gemaakt. Al met al was ze natuurlijk blij dat ze de lift kon verlaten, maar ze gaf hem nog wel een schuchtere knuffel als bedankje dat hij haar van haar paniekaanval had geholpen. Vooordat hij kon aandringen op het thuisbrengen van haar was ze weggeschoten en was ze een bus ingestapt. Maar ze zou dit wel onthouden voor de toekomst.

3 Re: Opdrachten voor de chars. op wo sep 16, 2015 2:11 pm

Jiao Misaki

avatar
Laury gaat naar Loréne's begravenis.


Ze had meerdere keren naar de brief gekeken. De tranen die in haar ogen waren gekomen had ze weggeduwd en de brok in haar keel had ze niet weggekregen. Het was niet zo dat Laury close was met Loréne, maar ze hadden het goed kunnen vinden. Laury had het gekken 

wip

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum