Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

PartyTime -Eileen & maybe more?-

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 PartyTime -Eileen & maybe more?- op ma aug 17, 2015 11:32 pm

Abigail

Abigail

PartyTime

Het was een heerlijke avond, de rode gloed aan de horizon verklapte dat de avond nog jong was. Maar jong en onbezonnen werd er altijd gezegd. Dit was ook de rede dat het meisje met dit warme weer, luchtige kleding aan had. Haar haren hadden een uitgewassen roze, zodat je nog net de gloed zag. Ze nam zichzelf voor dat ze het snel weer moest verven, maar voor nu was het niet eens zo gek om iets minder op te vallen als normaal.  Je kon aan haar kleding zien dat ze er een iets apartere kledingstijl op na hield. Maar het was op dit moment ook niet afschrikwekkend. Dat kon het namelijk af en toe zijn. Haar kleurrijke kleding en haar was voor sommige mede mensen toch wat apart en iets waar ze niet snel een praatje mee wilde maken.
Dit terwijl het meisje toch best gezellig kon zijn op z'n tijd. Ze vond het niet erg, dit zorgde ervoor dat vooroordelen altijd nadelen met zich meenamen.
Het meisje stond voor een zijstraatje met allemaal kleine clubs en cafeetjes. Wiegde wat ongemakkelijk met haar heupen; terwijl ze nadacht over waar ze nu eens plaats moest nemen. Maar een ouderwets pand trok haar aandacht. Brede stenen zuilen zorgde er haast voor dat het gebouw er indrukwekkend uitzag, tegelijkertijd was het beangstigend als aanlokkelijk. De grote dubbele deur stond open, maar lieten geen overmatige hoeveelheid licht zien, maar hier en daar een een schemering van licht. Ze kon hieruit een grote houten bar opmaken en een wat beter uitgelicht schilderij van een weiland sierde de wand achter de bar. Voordat ze het zelf in de gaten had, stond haar voet al op de krakende planken die de vloer vormde. De vloer was al even donker als de rest van het cafe. Uitgesneden hout sierde het hele café en toen haar ogen aan het licht gewent waren; zag ze hoe zich onder en rondom het schilderij de vele verschillende flessen waren weergeven. Het rook zelfs naar hout en een kleine glimlach sierde haar lippen terwijl ze op de kruk plaats nam. Een man keek haar even keurend aan en Abigail keek met haar bruine ogen enkel terug.
"Wat kan ik voor je schenken?" Vroeg de man en dit bracht het meisje even aan het denken.
"Een mojito graag." Zei ze rustig. De man haalde zijn wenkbrauwen op, maar pakte een glas, hield deze onder de tap en toen het glas vol zat met bier, zette hij het voor Abigail neer. Deze keek even verbaasd naar het glas, waarna ze wat onbenullig naar de man opkeek.
"Bij gebrek aan smaak, geef ik je bier." De grijs wordende man knipoogde naar haar en liep naar de andere kant van de bar om glazen schoon te maken.
Abigail glimlachte, nam een slokje van het bier. Ze vond het niet verkeerd, maar iets anders was toch ook wel leuk. Misschien moest ze iemand een bericht sturen om ook te komen. Maar het was ook niet erg om nieuwe mensen te ontmoeten. Ze gaf het een half uur, daarna zou ze kijken wat te doen.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum