Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Shop til you drop... groceries {&Troy}

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Re: Shop til you drop... groceries {&Troy} op vr sep 11, 2015 10:24 pm

Troy Redoran

Troy Redoran
(ง'̀-'́)ง
Troy’s gespierde armen waren grotendeels in het hete afwaswater verdwenen toen hij zijn naam hoorde, niet te missen. Met een lichte frons keek hij op. De vrouw sprak verder. Bloem halen dus. En andere dingen. Troy knikte slechts kort en droogde snel zijn armen af. De opgestroopte mouwen van zijn witte shirt waren een beetje nat geworden, maar daar kon hij mee leven. Ook waren er wat vlekken opgekomen van de vaat waar hij mee in de weer was. Het was toch een oud ding, maar hij baalde desondanks dat hij het waarschijnlijk niet meer schoon kreeg. Zo gek veel kleding had Troy niet.
Hij liep naar het meisje, Lona, toe, en wierp een korte blik op het boodschappenlijstje. Zijn wenkbrauwen gingen even omhoog. Dat was zeker meer dan een paar dingen extra.
De vrouw praatte verder tegen Lona en was kort daarop weer druk met iets anders.
Troy ging het meisje voor naar buiten. Het was lekker weer en hoewel hij niet graag uit zijn flow gehaald werd als hij werkte, was het nu eigenlijk wel fijn er eventjes uit te kunnen.
“Kunnen beter naar die grote gaan, of niet?” zei hij over zijn schouder. Er was een kleinere supermarkt dichter in de buurt, maar met zo’n waslijst nam hij liever het zekere voor het onzekere. Liever nu meteen wat verder dan langs twee verschillenden moeten.
Er stak een licht briesje op en na een paar uur hard te hebben gewerkt in het warme restaurant was het een buitengewoon aangename verkoeling.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum