Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Heatwave! [Open for all]

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Heatwave! [Open for all] op vr jul 03, 2015 8:35 pm

Admin

avatar
Admin
Leek me weer eens leuk, een topic waarin iedereen kan posten.

Aan de noordkant is een deel van het meer toegankelijk voor ruiters te paard, de rest niet, vanwege de drukte.

--------

Het was niet bepaald zijn eerste keuze, het meer, gezien de drukte, maar juist daarom was het voor Rosie wel de beste keuze; het leek wel alsof iedere ouder in heel Horse Home hier met zijn of haar kroost heen was gekomen vandaag. Riot had zijn handdoek onder een flinke eik neergelegd.
Naast ouders en kinderen waren er ook talloze jongeren aanwezig. Sommigen herkende hij, maar de meesten niet.
Hij zat met zijn knieën opgetrokken, armen er losjes op leunend. Hij droeg een wit T-shirt. Hij had geen zin in starende blikken, zeker niet aangezien hier uiteraard ook ouders rondliepen van de kinderen waar Rosie mee optrok. Nee, dan hield hij zijn lichaam liever een beetje bedekt.
Hij was even het water in geweest en het shirt plakte dan ook aan alle kanten aan zijn lichaam, maar echt transparant was het er niet van geworden.

De hitte was ronduit verzengend, zelfs zo in de schaduw. Riot opende een flesje water en nam een flinke slok. Op zijn schouders was hij al iets verbrand, maar dat was al eerder gebeurd, tijdens het werk in de garage.
Er stond ook bijna geen wind, wat het nog veel bedompter maakte.
Hij keek voor zich uit. Een groepje kinderen rende gillend het water in, dat alle kanten opspetterde en even verderop plaagde een jongen zijn vriendin door water haar kant op te spatten.
Iedereen genoot volop van de zomer en zelfs Riot kon niet ontkennen dat het ergens wel wat had, gewoon even een middagje niets doen. Goed, hij had het liever met veel minder mensen, maar voor Rosie had hij een hoop over.
Uit de strandtas die mee was viste hij een boterham. Echt honger had hij niet door de warmte, maar hij zette zichzelf er toch maar toe wat te eten.

In de verte zag hij twee mensen met hun paarden het water in gaan. Er was maar een beperkt stuk water voor hen beschikbaar, door de enorme drukte, maar de paarden leken er niet mee te zitten.
Een van de ruiters liet zich van de rug van zijn of haar paard - het was vanaf waar Riot zat niet te zien - glijden en leidde het dier wat verder het water in.
Riot had inmiddels zijn boterham op en keek weer naar de spelende kinderen. Rosie was er ook bij, dus hij hield van een afstandje de boel een beetje in de gaten.


_________________

https://discord.gg/3SQZ7nX
Join ook onze Discord server!

2 Re: Heatwave! [Open for all] op vr jul 03, 2015 8:54 pm

Delilah Hudson

avatar
Tuig
Het was dat Bryce haar al mee had gevraagd, anders was het voor Roya lastig geweest te kiezen wie ze zou hebben gebeld. Desondanks hoopte ze eigenlijk Annabel hier sowieso nog te zien.
Ze had haar onderweg nog even een berichtje gestuurd (Heey ga jij vanmiddag nog zwemmen?) waarna Bryce grappend gevraagd had of hij niet goed genoeg was. Dat was hem op een vermoeide doch geamuseerde blik komen te staan, waarna hij in de lach was geschoten.
Ze waren lopend gekomen, maar hadden daar al vlug spijt van gekregen, want wat was het heet. Roya had minishorts - normaal al niet haar ding - en een hemdje aangetrokken over haar bikini, maar alsnog had ze het bloedheet en liep het zweet haar van de rug. Ze kon niet wachten tot ze het water in kon.
Bryce droeg gewoon alleen zijn zwembroek. Hij was van mening geweest dat je als meisje met dit weer echt wel gewoon in je bikini top kon lopen, maar Roya was het daar toch niet mee eens geweest.

Ze liepen het strand op, Bryce met een arm om haar middel en de rugzak met de handdoekken en zonnebrandolie achteloos over een schouder. Roya had aan haar elleboog de tas met proviand hangen. Ze hadden waarschijnlijk veel te veel bij zich, maar ze kwamen vast wel wat bekenden tegen die hen daarvan af konden helpen.
Roya kon niet helpen dat ze zich wel een klein beetje zelf bewust voelde toen ze langs een paar volleyballende meiden kwam, maar ze liet het maar niet merken.
Niet al te ver van het water spreidden ze hun handdoeken uit. Die van Roya was zacht en crème-wit en die van Bryce verwassen en donkerblauw. En iets aan de krappe kant.
Roya keek er bedenkelijk naar en Bryce grijnsde.
"Ik kom zo wel op die van jou zitten," zei hij. Roya glimlachte. Ze had het kunnen weten.
Ze hadden elkaar voor vertrek al ingesmeerd, maar toen Roya naar het water liep, nu wel gewoon in haar bikini, en ze de zon op haar schouders voelde branden kon ze alleen maar hopen dat dat genoeg was.
Ze stapte eerst voorzichtig in de branding. Het water was nog niet zo heel erg opgewarmd en toch wel behoorlijk koud. Roya schuifelde voorzichtig iets verder erin, tot het tot net boven haar enkels kwam. Ineens werd ze van achteren opgetild en ze slaakte een kreetje. Achter zich hoorde ze Bryce lachen.
"Zet me neer!"
"Okay!"
"Wacht- nee-"
Ze hapte naar adem toen ze met een plons in het ijskoude water landde, een stukje verder bij het strand vandaan dan ze net had gestaan. Razendsnel kwam ze overeind, schouders opgetrokken. Bryce grijnsde van oor tot oor en Roya schoot in de lach.
"Je bent verschrikkelijk."
"En precies daarom vind je me leuk."
Hij had een punt.
Even scande ze het strand af, in de hoop Anna's bekende blonde hoofd te zien, maar dat was geen doen in de enorme hoeveelheid mensen die er waren. Nou ja, ze keek zometeen wel even op haar telefoon om te zien of ze al reactie had.

3 Re: Heatwave! [Open for all] op vr jul 03, 2015 10:47 pm

Allison Joy

avatar
Het was warm. De eerste warme dagen van het jaar waren ook gelijk de meest warme dagen van het jaar. Hoewel Ali plakte van het zweet en er minder fabulous uitzag dan gebruikelijk, vond ze het de perfecte gelegenheid om haar nieuw opgedane vriend Dean mee te vragen om samen te gaan zwemmen. Na die eerste stroeve kennismaking was hij toch wat met haar gaan drinken en ze leken veel gemeen te hebben, al was Deans humor soms wat aan de duistere kant. Ali voelde zich op haar gemak bij de jongen, al was er weinig voor nodig voor haar om zich op haar gemak te voelen, en ze hadden een hele gezellige dag nog gehad. Het was niet de enige keer dat ze hem gezien had. Ze had nog vaker geholpen op stal Scodelario en ze had nog vaker met hem afgesproken, hoewel hij weinig tijd had. Toevallig wist ze dat Trainingsstal Scodelario nu heel vroeg begon en om twaalf uur klaar was met de dagelijkse klusjes vanwege de hitte, waardoor ze dus ook wist dat ze Dean makkelijk mee kon nemen naar het meer. De jongen stond met een ongelukkig gezicht op haar te wachten aan de rand van het bos dat ze moesten betreden om het meer in te gaan.
"Heb je gezien hoeveel fietsen hier staan, Ali? Weet je wat dat betekend?" Ze glimlachte haar prachtige glimlach naar de jongen met het krulhaar en even ging ze op haar tenen staan om hem door zijn krullen te woelen.
"Geen idee, Dean," grinnikte ze, waarna ze de jongen een onstuimige knuffel gaf. Hij stond het even toe en duwde haar toen van zich af.
"Daar is het toch veel te warm voor, Ali?" klaagde hij plagerig. Ze gaf hem kort een stootje tegen zijn bovenarm maar glimlachte weer naar de jongen. Heel eerlijk gezegd had ze gedacht dat hij altijd skeptisch zou blijven en dit nooit toe zou staan - straks was ze uit op een relatie - maar hij had al snel geaccepteerd dat ze van knuffelige aard was.
Ze liepen op een vrij vlotte pas naar het meer toe, waardoor ze er ook snel waren. Het was bijzonder druk, wat Ali alleen maar gezellig vond. In de buurt van een eik gooide ze haar handdoek neer. Kort wierp ze een blik op de witblonde jongen die onder de eik zat, ze meende hem te herkennen, maar zeker wist ze het niet.
"Wie het eerste bij het water is!" lachte ze en ze liep op een holletje naar het meer toe. Dean had haar binnen enkele passen ingehaald en hij sloeg zijn armen om haar middel om haar mee het meer in te trekken. Eigenlijk had Ali terug willen krabbelen na enkele passen in het meer doen (het water was best wel fris) maar Dean gaf haar geen keuze, hij trok haar zonder pardon met zich mee. Luid lachend duwde hij haar kopje onder, verloor zijn evenwicht en plonsde bovenop haar waardoor hij ietwat geschrokken haar overeind trok aan haar polsen. Hijgend van het lachen en van haar adem die benomen werd door de plotselinge kou, keek ze Dean aan. Een grijns tekende haar gezicht. Verstijfd leek hij haar aan te kijken, met twijfel in zijn ogen. Hij had nog steeds haar polsen vast en toen hij dat realiseerde sloeg hij zijn ogen neer en liet hij haar snel los. Ali lachte en spetterde water over hem heen.
"Jij gemenerik!" riep ze naar hem. "Ik had weg willen rennen. Nu ben ik helemaal nat!" Weer een spetter naar hem, maar de grijns op haar gezicht verdween niet. Eveneens als de verwarring op Deans gezicht, die ook maar bleef hangen.

4 Re: Heatwave! [Open for all] op vr jul 03, 2015 11:23 pm

Pasqual Scodelario

avatar
"Zo, we zijn klaar voor vandaag," besloot Pasqual met een grijns. Die grijns was voor Kathie bedoeld, die onwetend achter Miriam langs liep.
"Dusseh, ik ga er van tussen, jij red het wel?" Pasqual wachtte het antwoord niet eens af en schoot naar Kathie toe. Hij had net een van de waterbakken van de paarden ververst en had hierdoor nog even koude handen. Zonder wat te zeggen ging hij achter haar lopen en drukte hij zijn koude handen in haar nek. Ze schoot nog net niet een paar centimeter de lucht in.
"Plaaggeest!" riep ze nog zonder hem gezien te hebben. Ze draaide zich om maar kon niet voorkomen dat een grote grijns haar gezicht tekende.
"Sorry, ik kon het niet laten." Ook op het gelaat van Pasqual lag een permanente grijns door toedoen van Kathie. Hij nam haar hoofd tussen zijn koele handen en kuste heel even kort haar lippen. Een verlegen glimlachje en een rood hoofd was het resultaat.
"Dus heb je je bikini mee?" vroeg Pasqual, alsof ze een gesprek vervolgende die hij net kort had onderbroken.
"Nee?" was haar vragende antwoord. "Oh, nou ja, dan moet je maar even met me meelopen. Ik had al zo'n vermoeden dat je hem opzettelijk zou vergeten dus ik heb er maar een voor je meegenomen. Die leuke rode, weet je wel?" Kathie wist niet dat Pasqual afwist van het bestaan van de rode bikini en ze wist al helemaal niet hoe hij hem ooit had kunnen meenemen. Die bikini was te sexy voor haar doen en was een cadeautje en plagerijtje geweest van haar moeder. Ze had hem nog nooit aangehad.
Verstopt in het uiterste laatje van haar kast had het ding al zo'n halfjaar gelegen. Ze schudde haar hoofd.
"No way dat ik die ga aantrekken!"
"Wil je dan in je gestippelde BH met je roze tartanboxer op je paard zitten?" vroeg Pasqual met een grijnsje. Waarom kende die jongen haar zo akelig goed? Een rood hoofd was het antwoord.
"Dus vandaar de bikini. Niet zo doen, hij zal je beeldig staan." Pasqual gaf haar even kort een knuffel maar snel duwde ze hem van zich af.
"Je bent helemaal bezweet, viezerik," klaagde ze met een lachje. Pasqual nam haar in een nog innigere omhelzing maar liet haar toen weer los.
"Goed, goed, laten we dan maar gaan. Ik stel voor dat we op buitenrit gaan naar een lekker meertje waar we zelf kunnen zwemmen. Ga je mee?" Kathie knipperde even met haar ogen. Toen knikte ze.
Pasqual nam haar mee naar de stalkamers en haalde toen uit Digno's kluisje een plastic tasje.
"Here you go. Kleed jij je maar gauw om, dan zadel ik Kento." Kathie wou nog even protesteren maar Pasqual wuifde het weg. "Zo slecht zal het water niet zijn, Kathie, en anders flikker je het zadel eraf voordat je het meer in gaat." De oplossing was zo simpel.
Eenmaal bij het meer was het een drukte van jewelste. Het gedeelte dat speciaal vrij was gelaten voor de paarden was wat rustiger, maar kende ook zijn drukte. Een paal om de paarden vast aan te binden stond er, op een fijn plekje in de schaduw.
Kathie had nu enkel een kort broekje en haar bikinitopje aan, echter keek ze zeer ongemakkelijk rond.
"Het staat je goed," verzekerde Pasqual haar, die in niets anders dan een zwembroek bovenop de zadelloze Digno zat. Het enige wat het dier om zijn nek had hangen was een neckrope.
"Zullen we het water ingaan?" vroeg Pasqual. Kathie knikte, nam de teugels wat verder op en stuurde Kento het water in. Kento deed voorzichtig maar Digno had geen aansporing nodig. Met grote galopssprongen sprong hij wild in het water waardoor er een hele guts water over Kathie heen ging. Kathie gilde even verschrikt. Pasqual liet een grijns zien en stuurde Digno nog wat verder het water in. Digno begon wat in het water te spatten met zijn hoef waardoor Kento verschrikt, door Kathie en door het water, een huppeltje maakte. Kathie was daar niet op berekend en viel zo pardoes het water in. Pasqual keek even angstig toe, maar Kathie leek behalve nat te zijn, niet gewond te zijn geraakt. Verbaasd staarde ze naar Kento. Niet zeker wat ze moest doen, krabbelde ze omhoog. Kento stak zijn neus naar haar uit en besnuffelde haar nieuwsgierig. Digno maakte van de mogelijkheid gebruik om nog even verder te spatten in het water. Pasqual liet zich uiteindelijk van Digno afglijden en stond nu samen met Kathie in het meertje. Zonder genade spatte hij Kathie nat, die zo vergat dat ze van Kento was gevallen en nu hevig met hem in een spettergevecht raakte. Kento besloot om wat te gaan drinken en Digno deed vrolijk hinnikend met het spettergevechtje mee.
Het tweetal haalde uiteindelijk de paarden het meertje uit en bond de paarden vast aan een paal die er speciaal voor was neergezet. Pasqual had handdoeken meegenomen die in de zadeltassen van Kathie waren gestopt, maar die waren in de strijd nat geworden.
"Goed genoeg,"besloot Pasqual waarna hij er op een neerzonk.

5 Re: Heatwave! [Open for all] op za jul 04, 2015 8:00 am

Annabell Wayland

avatar
10/10 would bang
'Je hebt je toch wel ingesmeerd, hé?'
Christie stond tegen de deurpost geleund en keek hoe Annabell haar spullen bij elkaar raapte. 'Ik bedoel, ik heb het niet nodig maar jij -'
'Ja ja,' antwoordde Annabell ietwat ongeduldig. 'Ik ben vorige maand al een keer ontzettend verbrand en dat laat ik niet nog eens gebeuren.' Toen waren er ook al enkele warme dagen geweest, maar lang niet zo heet als nu. Ze kon zich dan ook niet voorstellen dat het rustig zou zijn bij het meer, maar dat zouden ze dan wel zien.
'Gaan er eigenlijk nog andere mensen die we kennen?' Christie nam Anna's handdoek van haar over en keek hoe het blonde meisje de deur van het appartement dicht deed. Annabell haalde haar schouders eens op. 'Geen idee. Vast wel. Nu je het zegt...' Ze liep voor haar beste vriendin uit de trappen van het appartementencomplex af en viste haar telefoon uit haar zak. En ja hoor - ze had een gemist berichtje van Roya. Of ze ook kwam zwemmen. Grijnzend en met alleen haar vrije hand typte ze iets terug.
On our way!
'Roya is er,' zei ze over haar schouder. 'Je weet wel, dat meisje waar ik je over verteld heb. Maar ik denk wel dat ze niet de enige is die we daar kennen.'
Eenmaal beneden bond ze haar lange, blonde haar vast in een slordig knotje boven op haar hoofd om het zoveel mogelijk uit de weg te hebben, voor ze Christie de sleutels van haar motor toe wierp. 'We rijden niet helemaal door naar het meer. Iets verder is een parkeerplaats en anders staan we straks klem tussen de fietsen.'
Ze had inderdaad gelijk. Toen ze na een minuut of vijf in de richting van het meer liepen konden zien hoe de frames van tientallen fietsen glinsterden in de hete zomerzon.
'Fijn,' mompelde Christie naast haar. 'De volledige basisschool is hier waarschijnlijk ook.'
'Oh, kom op,' antwoordde Anna met een kleine grijns, 'laat dat je dag toch niet verpesten.'
Zo snel als dat mogelijk was gingen ze in de schaduwen van de bomen lopen, hun tassen over hun schouder en hun handdoeken in de hand. Annabell had haar bikini al aan - een turquoise topje en een broekje in dezelfde kleur, dat schuil ging onder haar shorts. Haar shirt had ze allang in haar tas gepropt. Ze versnelde haar pas, zodat Christie moeite kreeg om haar bij te houden, toen ze het meer eenmaal goed en wel in zicht kreeg en stapte uiteindelijk, met het andere meisje licht hijgend op haar hielen, de wijde oever op.
'Nou, de drukte valt nog best mee,' stelde Annabell optimistisch vast. Natuurlijk, er waren veel mensen, maar ze had dagen gezien waarop er meer mensen dan water te zien waren en dat was vandaag gelukkig niet het geval.
Ze passeerden een groepje spelende kinderen, en niet veel verderop een jongeman met witblond haar dat Annabell met een lichte schok herkende. Het was Riot, maar ze had de jongeman voor maanden niet gezien of gesproken. Ze wist niet zeker of ze hem moest groeten of niet, maar net op dat moment greep Christie haar pols en begon haar mee te trekken. 'Ik zie een vrij plaatsje, kom op!'
Iets verderop, verder van het meer maar wel aangenaam in de schaduw, was nog een plekje waar de twee meiden hun tassen op de grond lieten zakken. Annabell schopte haar slippers uit, om vervolgens zowel haar shorts als haar zonnebril weg te stoppen in haar tas.
Maar toen ze zich echter om wilde draaien om het water in te gaan werd haar aandacht afgeleid door een bekend gezicht. Roya stond al in het water en zonder op Christie te wachten liep ze met grote passen het meer in.
'Roya!' Met een brede grijns stapte ze op de twee af. 'Ik wist niet of je mijn berichtje al had gezien.' Ze glimlachte ook even naar Bryce. Ze was ontzettend blij dat de twee weer bij elkaar waren - Roya leek zo veel gelukkiger nu ze weer op goede voet stonden. Ze had Bryce maar enkele keren echt gesproken maar vond hem wel een prima kerel.

6 Re: Heatwave! [Open for all] op za jul 04, 2015 1:14 pm

Kael Brown

avatar
(▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Na de dagen hiervoor toch eigenlijk vooral heel veel te hebben geklaagd over de warmte - want dat hielp. Sowieso dat dat hielp - had Kael dan eindelijk zijn vrije dag. Hij had een rugzak gevuld met voedsel en andere strandbenodigdheden. En een kleine fietspomp. Nou ja, die zat er nog in en hij was te lui geweest hem eruit te halen.
Nu liep hij het strand op, zijn hand in die van Rowan gehaakt. Hij grijnsde opgetogen toen hij het drukbezochte water zag, bijna oogverblindend glinsterend in de genadeloze zon. Hij zou bijna met overhemd en al erin zijn gesprongen.
Toch hield hij zich nog even in.
"Zullen we ons hier installeren?" zei hij, knikkend naar een plekje net aan de rand van de schaduw. Hij wilde zelf ook even in de zon vandaag, maar niet de hele tijd.
Hij zette de rugzak neer en begon zijn handdoek uit te spreiden. Het was een nogal opvallend exemplaar, zodat hij niet steeds zou vergeten waar het ding lag.
Vervolgend begon hij zijn overhemd los te knopen. Het scheelde dat hij al eerder in de namiddag een aantal dagen in de zon had gezeten. Hij was niet meer zo bleek dat hij voor een vampier uit Twilight door kon gaan zodra de zon op hem scheen. Goed, buitengewoon bruin was hij nog niet, maar het was genoeg om niet meteen na een uur zo rood als een kreeft te zijn, en dat was fijn.
Zonnebrandolie had hij thuis al gefixt. Hij kende zichzelf er goed genoeg voor om te weten dat hij er eenmaal hier het geduld niet meer voor had.
Het lichtblauwe overhemd viel op de handdoek en hij trok vlug zijn schoenen uit.
"Kom Row!" zei hij enthousiast, terwijl hij zich op een drafje naar het water begaf. Normaal was hij niet eens zo van het zwemmen, zat hij liever te chillen aan de kant met een goed drankje, maar met dit weer was er niets verleidelijker dan ijskoud water. Nou ja, behalve Rowan zonder kleren dan, maar als hij dat zei kreeg hij waarschijnlijk weer dingen naar zijn hoofd gegooid.

7 Re: Heatwave! [Open for all] op za jul 04, 2015 1:21 pm

Delilah Hudson

avatar
Tuig
"Roya!" klonk een bekende stem en Roya keek op toen Anna naar haar toe kwam. Ze glimlachte breed.
"Ik wist niet of je mijn berichtje al had gezien."
Roya schudde haar hoofd.
"Nee, nog niet, maar supertof dat je er bent!" zei ze, Anna snel omhelzend. Toen voelde ze twee armen op haar schouders rusten. Ze grinnikte.
"Ik voel me genegeerd," zei Bryce plagerig. De onder-getatoeëerde jongen grijnsde vervolgens breed naar Anna.
"Hey," groette hij, nog steeds losjes op Roya's schouders leunen, die er eigenlijk helemaal geen problemen mee had.
"Ben je hier al lang?" vroeg Roya toen aan Anna, nieuwsgierig of deze er nu pas was, of dat ze elkaar nou gewoon al een hele tijd steeds mis aan het lopen waren. Het was ook zo waanzinnig druk hier. Werkelijk alsof heel Horse Home er was. Ze zag in de verte twee mensen met paarden in het water.
"Oh, als het morgen nog zulk weer is ga ik hier met Gael heen," verzuchtte ze met een glimlach.

8 Re: Heatwave! [Open for all] op za jul 04, 2015 2:03 pm

Annabell Wayland

avatar
10/10 would bang
Annabells grijns verbreedde toen de ander haar omhelsde en sloeg even haar armen om haar heen. Het was echter te warm om elkaar lang aan te raken en ze liet het meisje dan ook snel weer los.
Bryce kwam achter Roya staan, zijn armen leunend op haar schouders, en groette Anna even. Die knikte glimlachend in zijn richting voor ze zich weer tot Roya richtte.
"Ben je hier al lang?"
Ze schudde haar hoofd. 'Nog maar vijf minuutjes. Christie en ik -'
Net op dat moment voelde ze een hand op haar schouder. Ze keek om en zag dat Christie breed naar haar grijnsde.
'Nou, Roya, dit is Christie,' stelde Annabell de twee meisjes aan elkaar voor. 'Chris, dit is Roya, en haar vriend Bryce.'
Christie, die al even lang was als Annabell, een felle neonroze bikini droeg en haar lange, gitzwarte haar had vastgemaakt in een zwarte vlecht, stak glimlachend een hand naar haar uit. 'Hi, aangenaam.'
Anna's donkere ogen gingen opnieuw even naar Bryce, die tot dan toe weinig had gesproken, en grijnsde bij het zien van zijn volgetekende bovenlichaam. 'Gave tattoo's.' Zelf had ze er twee, maar een stuk subtieler dan die van Bryce.

9 Re: Heatwave! [Open for all] op za jul 04, 2015 2:06 pm

Rowan Riderhood

avatar
(´・ω・`)
Rowan was ontzettend blij geweest toen Kael die ochtend had voorgesteld om te gaan zwemmen in het meer iets buiten de stad. Het was al dagen lang snikheet geweest en op de warmste punten van de dag zat hij vaak in de schaduwen van hun appartement te lezen - zijn oude laptop kon de hitte niet aan en het was praktisch onmogelijk om met de drukkende warmte iets anders te doen. Maar hij had net als Kael eindelijk officieel vakantie en nu het de warmste dag in jaren leek te zijn was het niet meer dan logisch om te gaan zwemmen.
Het was jammer genoeg ontzettend druk, maar daar had hij zich op kunnen voorbereiden. Rustig liep hij achter Kael aan, voorzichtig oplettend of hij niet ergens op ging staan en met zijn zonnebril in hand.
"Zullen we ons hier installeren?" Kael was gestopt bij een aangenaam plekje bij de schaduw en keek hem vragend aan. 'Dat lijkt me verstandig,' antwoordde hij glimlachend, en liet zijn handdoek vallen. Net als Kael had hij zich thuis ingesmeerd. Zijn huid had een gezonde, licht gebruinde tint gekregen nu het weer warmer was; hij was niet meer zo zongebruind als hij vroeger was geweest, maar toch.
Heel even werd hij afgeleid door Kael die zijn overhemd knoopje voor knoopje losmaakte, en zijn ogen bleven net iets te lang op de oudere jongeman rusten voor hij haastig zijn blik weer afwendde en zijn eigen shirt over zijn hoofd trok. Deze legde hij, netjes dubbel gevouwen, op zijn handdoek, en trok toen eveneens zijn schoenen uit.
"Kom Row!"
Hij richtte zich weer op en keek over zijn schouder, om te zien hoe Kael voor hem uit in de richting van het meer rende. Lachend trok hij een sprintje achter hem aan, haalde hem vervolgens in en greep naar zijn pols, die hij beet wist te pakken. Nog geen twee tellen later had hij het water bereikt en trok hij Kael mee het meer in.

10 Re: Heatwave! [Open for all] op za jul 04, 2015 8:21 pm

Troy Redoran

avatar
(ง'̀-'́)ง
Ook Troy had zowaar voor een keer een vrije dag. Normaal zou hij die anders besteden, maar de hitte maakte dat bijna onmogelijk, dus hij had er eveneens voor gekozen de verkoeling van het meer op te zoeken. Veel bekenden verwachtte hij er niet te treffen, zo groot was zijn vriendenkring hier niet, maar het was beter dan de hele dag binnen zitten.
Hij droeg een donkergrijs mouwloos shirt en een zwarte zwembroek. Aan zijn schouder hing een donkerblauwe weekendtas met zijn spullen erin.
Hij had een flesje water in zijn hand onder het lopen, maar het ding was al leeg voor hij ook maar halverwege was. Hij was dan ook ronduit opgelucht toen hij eindelijk bij het meer was. Hij koos een plek in de schaduw waar hij de tas neerzette. Hij spreidde zijn handdoek uit en trok vervolgens zijn shirt uit. Hoewel hij de laatste tijd niet zo mager was als hij een tijd was geweest, staken zijn spieren en botten nog iets te scherp af onder zijn huid. Maar toch, hij zag er al gezonder uit dan voorheen. Hij had weer wat werk, schoonmaakwerk, en het verdiende aardig goed, dus dingen zagen er weer wat beter uit voor hem.
Hij ging het water in. Hij ging er direct door en zwom met krachtige slagen vooruit, genietend van de aangename verkoeling. Overal hoorde hij mensen lachen en het gaf hem ook een wat beter gevoel dan toen hij nog thuis zat. Een strandbal dreef zijn kant op en hij gooide hem met een klein boogje terug naar het kleine meisje van wie hij was. De moeder glimlachte hartelijk en Troy glimlachte zowaar kort terug.

11 Re: Heatwave! [Open for all] op zo jul 05, 2015 12:09 am

Solance Ainsworth

avatar
Warm was een klein begrip. Hoewel het nog vroeg was en Solance van de vroegte en de koelte gebruik had gemaakt om een korte wandeling met de honden te maken, stond het zweet nu al op haar rug. De plannen waren om vandaag met zijn drieën naar het meer te gaan. Hoewel Solance het enerzijds sneu vond dat Patrick en Gypsy niet mee konden, vond ze het op dit moment wel beter. Het was relatief koel in hun huisje in het bos.
Ze had nog voordat Riot en Rosie besef hadden van wakker worden en zich klaarmaken al broodjes gemaakt en deze in een tas gestopt. Ook had ze de handdoeken geregeld waar ze op kon zitten. Het enige waar Solance mee zat was in de openheid treden met haar littekens. Hoewel ze er normaal nooit zo op lette, was ze er sinds Rosie was, heel bewust op geworden. Ze droeg een zwarte bikini, daaroverheen een wit blouseje met een kort spijkerbroekje. Een aantal van haar littekens op haar benen waren nu zichtbaar, maar de ergste rondom haar polsen waren nu wel verborgen. Daar ging het haar om.
Toen Rosie goed ingesmeerd was (en Riot ook, noodgedwongen) waren ze op weg gegaan. Het was druk, maar zoiets had Solance ook verwacht. Ze hadden wonder boven wonder een plek onder een eik weten te bemachtigen en terwijl Riot met Rosie het water in was gegaan, had Solance toegekeken. Niet dat ze het water niet in wou, maar ze durfde het nog niet.
Haar ogen volgden Riot in elke beweging die hij nam toen hij met een nat shirt het meertje uitkwam. Vastgeplakt aan zijn huid toonde hij hoe strak Riots lichaam was. Misschien niet ernstig gespierd maar overduidelijk mooi getekend. Net zoals iedere keer als ze naar Riot keek, benam hij haar de adem. Het liefste was ze naar hem toe gelopen en had ze hem daar, te midden van alles en iedereen, een kus op zijn lippen geplant. Maar het waren zoveel mensen en het maakte zich zo bewust van wie ze was en wat ze had meegemaakt. Ze voelde zich helemaal niet comfortabel bij deze mensen.
Riot was weer bij haar komen zitten en Solance nam Rosie bij zich.
"Kom hier maar zitten," instrueerde ze het jonge meisje terwijl ze haar tussen haar benen zette. Ondertussen zette Riot zijn tanden in een gesmeerde boterham.
"Is het water een beetje lekker?" vroeg Solance met een klein glimlachje rondom haar lippen. "Je ziet er weer eens adembenemend uit," gaf ze verlegen toe.


_________________

When all we have left are memories. And with so many good memories, the
bad ones are remembered best.

12 Re: Heatwave! [Open for all] op zo jul 05, 2015 10:43 pm

Demi de la Garza

avatar
10/10 would bang
Voordat de auto werd gestart controleerde ze nog of ze alles bij had wat ze bij moest hebben voor vandaag. Zonnebrand? Check. Handdoek? Check. Gitaar? Check. Rest van de spullen die soms wel eens handig konden zijn? Check. Check, check, dubbel check. Ja, ze was zo te zien klaar.
Door middel van de startknop in te drukken ontwaakte de motor van de mat paarse galaxy Lamborghini en keken haar bruine kijkers even in het rond of er nog ander verkeer op de weg was. Al snel had ze door dat dat niet het geval was – waarschijnlijk zat de rest van HorseHome al in het zwembad – waardoor ze het gaspedaal verder indrukte en de auto ontiegelijk snel optrok. Voor het geval dat zorgde Demi er maar voor dat haar snelheid niet hoger dan 100 lag, want je weet wel, dit waren straten waar mensen woonden, en shit. Niet bepaald wegen waarop ze de auto het werk kon laten doen en dus zo hard mogelijk kon gaan. Was in dit geval overigens ook niet nodig; het meer was toch dichtbij en het had geen haast.
 
De deuren van de auto gingen omhoog nadat ze een geschikt plekje had gevonden op de parkeerplaats. Het was nog een stukje lopen maar hey, dat zou ze wel volhouden.
Alhoewel het weer niet echt geschikt was om veel te lopen lukte het haar toch binnen een aantal minuten bij de omgeving van het meer te zijn. Vrijwel meteen krulden haar mondhoeken omhoog en trok ze de gitaarhoes wat verder over haar schouder, eveneens als de tas die ze bij had voor de andere spullen.
Na niemand bekends te hebben gezien had ze een plaats gevonden onder een of andere random boom, die overigens niet erg hoog was, maar genoeg schaduw bood om eronder te kunnen zitten. Het viel haar meteen op dat er mensen waren die behoorlijk slechte muziek aan het draaien waren en het ook nog eens verstrekten door middel van een box. Right, dat herinnerde haar dan ook meteen weer aan de reden dat ze een gitaar meenam; kon ze mensen tenminste wél vermaken. Ook al vond ze haar stem dan niet echt geweldig, of zo, maar aangezien ze meestal wel hoorde dat ze prettig was om naar te luisteren nam ze dat maar aan en was dat dan ook haar drijfveer.
Nadat ze haar spullen had weggelegd en iemand naast haar had verzocht om er even op te letten – misschien slechte eigenschap; mensen te snel vertrouwen, maar ze zou het wel zien – was ze richting het water gelopen. Niet om te gaan zwemmen, néé, daar was het nog geen tijd voor, maar gewoon om even te voelen of het lekker verkoelend was. Met de lange spijkerbroek die ze aanhad kon ze het gemakkelijk uithouden, ook al zouden anderen dat waarschijnlijk niet denken. Haar felroze top met daarop ananassen scheen dan ook fel in het zonnetje, wat ergens wel fijn was, maar waarmee ze wel op moest letten; ze had zichzelf nog niet ingesmeerd. Handig, maar goed. Anderen zouden haar misschien voor gek verklaren met de outfit die ze droeg, maar hey, ze kon het gemakkelijk uithouden én het toffe van deze top vond ze toch zeker wel dat haar tattoos aan haar zijkanten te zien waren; de dromenvanger met de tekst You make me feel beautiful aan de ene kant en aan de andere kant 5 datums geschreven in Romeinse letters. Tof, want normaal gesproken waren die niet zichtbaar als ze een normaal shirt aan had, vergeleken met haar andere tattoos op haar armen en schouderblad.
Zigzaggend had ze zich tussen alle spelende kinderen geperst om zo bij het meer uit te komen. Voorzichtig stak ze eerst een stuk van tenen in het water, tot ze besefte dat het best lekker was en haar voet en andere voet volgden. Hm, haar plan om straks te gaan zwemmen was zeker wel goed. Demi kon nu al niet wachten op de verkoeling.
 
Zittend op haar felroze handdoek had ze haar houten gitaar op schoot genomen en had ze eerst losjes wat akkoorden gespeeld, om vervolgens de snaren iets wat bij te stellen en toen haar keel voor kort te schrapen. Ze had maar besloten een mix te nemen van een van de nummers die ze zelf had geschreven en begon dan eerst ook met een intro. Daarmee trok ze wel de aandacht en kon ze het ook niet laten om niet even te glimlachen, voordat ze begon te zingen. ”Did you forget that I was even alive. Did you forget, everything we ever had. Did you forget. Did you forget. About me?” Het viel haar op dat intussen al een paar mensen hadden besloten om in de buurt van haar te gaan staan, de meesten voor haar, en dat zette haar aan om door te gaan. Anders leek ze ook zo idioot? Daarbij, het ging haar niet om het geld zoals de meesten mensen dat deden als ze muziek speelden, er was dan ook niks waar mensen geld in konden stoppen, puur omdat ze dat niet wilde. Ze wilde anderen gewoon amuseren, that’s all. Er hoefde geen tegenprestatie te zijn.
Demi was van het ene naar het anderen nummer geswitcht, wat ergens wel in de smaak leek te vallen?
“So please, just catch me.” Werd de mengeling van de twee nummers beëindigd. Het enkele geklapt zorgde voor blosjes op haar wangen en voor kort schraapte ze haar keel.
“Ik zal er nog één doen.” Ja, want daarna zou ze gaan zwemmen, of zo. Het spel van de fingerstyle werd door velen meteen herkend als het nummer van The Beatles, of althans, dat nam ze aan nadat ze bij velen een glimlach op het gezicht zag verschijnen. Waarschijnlijk iets wat hen terug liet denken aan hun jeugd.
”Here comes the sun, doo doo doo doo. Here comes the sun, and I say: It's all right, mmm...” Werd het nummer vrolijk begonnen terwijl ze even voor kort haar ogen sloot.
Hoe verder het nummer kwam, hoe meer ze in de zogenaamde flow kwam en het haarzelf ook vrij vrolijk maakte. Ze sloot het dan ook af met een grote glimlach op haar gezicht staand en sloeg het nummer met haar gitaar af, vervolgd door nog een klein stukje zonder dat de gitaar haar begeleiding was. “Sun, sun, sun, here it comes..” Met een glimlach keek ze dan ook rond bij de mensen die voor haar waren gaan staan en stond ze vervolgens op, na ze te bedankt te hebben voor het luisteren en de aandacht die ze haar hadden gegeven. Ja, hier deed ze het wel voor hoor; mensen blij maken.

13 Re: Heatwave! [Open for all] op di jul 07, 2015 12:24 am

Delilah Hudson

avatar
Tuig
Roya schudde de hand van het meisje waaraan ze voor was gesteld en glimlachte.
“Aangenaam,” zei ze. Ook Bryce schudde kort de hand van het meisje. Roya kon het niet helpen zich toch wat gewoontjes te voelen in het bijzijn van de twee meiden, die er stuk voor stuk flitsender uitzagen dan zij, maar ze slikte het weg. Jaloers zijn sloeg nergens op; Anna was haar vriendin. Maar misschien lag het wel helemaal niet aan Anna. Of aan Christie. Ze betrapte zichzelf erop Bryce misschien toch nog niet helemaal zozeer te vertrouwen als ze dacht dat ze inmiddels deed.
Bryce merkte het in ieder geval niet; die was afgeleid door het compliment over zijn tattoos en hij grijnsde.
“Dank je,” zei hij. Een beter compliment had hij niet kunnen krijgen, wist Roya; hij was verdomd trots op een aantal. Anderen minder, want sommigen waren ook gewoon slecht gezet en goedkoop geweest, maar hij zat daar ook weer niet mee. Bryce zat niet snel met dingen.
“Oh- Anna,” zei Roya ineens, toen haar iets te binnen schoot wat ze vergeten was te vertellen. “Ik heb volgende week een feest van mijn opleiding en ik mag twee mensen meenemen, heb jij zin om mee te gaan?”
“Ik ben er ook, if that sweetens the pot,” voegde Bryce er met een uitgestreken gezicht aan toe. Roya keek hem aan. Hij drukte vlug een kus op haar mond.
“Ik zal me gedragen,” grinnikte hij.

14 Re: Heatwave! [Open for all] op di jul 07, 2015 12:40 am

Kael Brown

avatar
(▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Rowan haalde hem in en greep zijn pols. Lachend liet Kael zich het water intrekken, maar toen haalde hij wel even scherp adem door de temperatuur. Echter, voor hij een stap terug kon doen, verloor hij zijn evenwicht en viel hij er met een aanzienlijke plons in. Hij schoot overeind, maar hij was er nu in elk geval door.
“Dat eh…” zei hij, druipend, “dat is een tikje koud.”
Echter, nu zijn lichaam aan de temperatuur was gewend, was het best verleidelijk, en dus liep hij een stukje verder, ongeveer tot aan zijn middel. Alsnog trok hij onbewust eventjes zijn buik in, maar toen liet hij zich voorover zakken en ging hij met een paar soepele slagen naar voren. Vaak zwom hij niet, maar het was net als fietsen, je verleerde het niet. Dus al snel had hij de slag weer te pakken.
Een eindje verder bleef hij stil hangen. Het was hier al zo diep dat hij slechts met moeite de grond kon raken, dus hij watertrappelde maar.
“Hey Row, kom deze kant op,” riep hij, terwijl hij nog een stukje door het water gleed. Zijn lichaam was er nu echt volledig aan gewerkt en hij genoot van de koelte om hem heen. Het was een goed idee geweest, hierheen gaan. Met dit soort weer moest je je kans gewoon grijpen.

15 Re: Heatwave! [Open for all] op di jul 07, 2015 1:00 am

Admin

avatar
Admin
"Is het water een beetje lekker?" vroeg Solance hem en hij keek op. Hij knikte en slikte een hap brood door.
“Ja, goed te doen,” was zijn antwoord. Hoewel hij nog altijd geen jongen van veel woorden was, was zijn toon tegenover Solance anders dan bij bijvoorbeeld een vreemde. Niet bot of afstandelijk. Zij, Rosie, Iseco, Margaret, Pasqual en de jongens van de garage waren de voornaamste mensen die die kant van hem zagen, de kant die hij liet zien als die eeuwige verdediging even aan de kant ging.
Hij nam een laatste hap en borg het zakje waar het in had gezeten op.
"Je ziet er weer eens adembenemend uit," zei Solance ineens en verbaasd keek hij op. Toen sloeg hij onbewust zijn ogen neer en krulden zijn mondhoeken even op. Het gaf hem een goed gevoel, als zij die dingen zei. Hij had nog altijd geen flauw idee hoe hij erop moest reageren, maar het effect miste nooit.
Hij was zich ineens ook heel bewust van zijn lichaam, maar niet op een slechte manier. Solance keek verder dan die littekens, veel verder.
“Zeg jij,” was zijn uiteindelijke reactie toen hij weer opkeek. Hij leunde toen iets naar achteren en ging iets ontspannener zitten.
Een ouder van een kindje waar hij Rosie wel eens mee had zien spelen liep voorbij en groette hen hartelijk. Riot knikte kort. Het bleef vreemd, ouder zijn, maar het scheelde dat Iseco en Margaret ook een oogje in het zeil hielden. Hij was er rotsvast van overtuigd dat hij zelf het in ieder geval echt compleet zou verneuken als ze dat niet deden. Hij deed zijn best, maar hij was niet goed in die dingen, die normale dingen.
Hij keek even naar het meisje. Toch zou hij voor geen goud afstand van haar willen nemen. Zijn blik ging terug naar Solance. Het was die lach die het hem ook elke keer weer deed voor hem.
“Moet jij ook iets trouwens?” zei hij toen, met een hoofdknikje naar de tas met proviand. Naast eten hadden ze vooral drinken mee. Heel. Veel. Drinken. Het was verbazingwekkend hoeveel een mens zweette op een dag met dit weer.


_________________

https://discord.gg/3SQZ7nX
Join ook onze Discord server!

16 Re: Heatwave! [Open for all] op di jul 14, 2015 8:39 am

Annabell Wayland

avatar
10/10 would bang
Nadat Christie zowel Roya als Bryce de hand had geschud zette ze weer een stapje terug. 'Ik ga alvast een duik nemen,' kondigde ze aan, vooral tegen Annabell sprekend. 'Ik zie je zo wel weer verschijnen.' Ze grijnsde stralend naar het koppel, klopte Annabell eens vriendschappelijk op haar schouder en verdween toen tussen de tientallen mensen, verder het diepere gedeelte van het meer in.
Annabell zelf had ondertussen niets gemerkt van Roya's lichte onzekerheid en glimlachte even naar het blonde meisje toen ze weer begon te spreken.
“Oh - Anna, ik heb volgende week een feest van mijn opleiding en ik mag twee mensen meenemen, heb jij zin om mee te gaan?”
Haar glimlach verbreedde bij het aanbod. Het feit dat Roya haar mee wilde hebben naar een feestje maakte haar onwillekeurig nog net wat vrolijker dan toen ze enkele minuten geleden was gearriveerd.
'Natuurlijk,' antwoordde ze gelijk, en grinnikte zachtjes om Bryces opmerking. 'Dat zal voor mij waarschijnlijk vrij weinig uitmaken, jongen, het spijt me. Maar voor Roya is het leuk als je ook komt.'
Ze keek opnieuw even naar haar vriendin en glimlachte. 'Tenminste, dat neem ik aan.'
Voor een paar seconden gingen haar ogen naar de oever - lang genoeg om een jonge vrouw met een gitaar in haar handen overeind te zien komen. Onmiddellijk verscheen er een grijns op haar gelaat en moest ze haastig haar gezicht in de plooi houden om niet te laten merken dat ze Demi had gezien. Ze zou zo wel even met haar gaan praten.

17 Re: Heatwave! [Open for all] op wo jul 15, 2015 4:11 pm

Rowan Riderhood

avatar
(´・ω・`)
Het water dat tegen zijn borst sloeg toen hij verder het water in rende was een stuk kouder dan hij had verwacht en enkele tellen lang kwam hij tot een nogal abrupte stilstand, net op het moment dat Kael, die nu op gelijke hoogte was met hem, zijn evenwicht verloor. Net te laat liet hij diens pols los en werd hij tot aan zijn nek onder water getrokken. Haastig ging hij weer rechtop staan, ging met zijn vingers door zijn nog droge haar en keek waar Kael was gebleven. Lachend zag hij hoe de jongeman eveneens overeind kwam, zeiknat van zijn onverwachte duik in het meer, en keek toe hoe de ander verder het water in waadde. Zelf wachtte hij nog even - hij liet zich tot zijn schouders zakken om aan de kou te wennen terwijl Kael steeds verder van hem verwijderd raakte, keek even kort over zijn schouder en dook toen onder water, zijn ogen dicht geknepen. Toen hij enkele meters verderop weer boven het oppervlak kwam hapte hij naar adem en streek zijn natte haar van zijn voorhoofd. Ondanks dat het zo warm was rilde hij onwillekeurig door de plotselinge verandering van temperatuur.
"Hey Row, deze kant op!"
Kael bevond zich enkele meters verderop. Zorgvuldig wat andere mensen ontwijkend zwom hij zijn kant op, om vervolgens op zijn hoogte te blijven hangen. Hier was het misschien iets rustiger maar ook gelijk dieper, zodat Rowan de bodem nauwelijks kon voelen. Grijnzend keek hij naar Kael op.
'Dit is perfect,' verzuchtte hij. Na dagen in de hitte doorgebracht te hebben was verkoeling het enige wat hij wilde. 'Dit weer zorgt er altijd voor dat ik nergens zin in heb.' Hij probeerde met de zool van zijn voet de bodem van het meer te raken, wat er alleen maar voor zorgde dat hij kopje-onder ging. Sputterend kwam hij haastig weer boven water en veegde opnieuw zijn haar uit zijn ogen.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum