Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Akward, maybe not so akward. & Roya

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Akward, maybe not so akward. & Roya op di jan 06, 2015 12:43 pm

Kathie Posner

avatar
Inactief


I can't escape this now unless you show me how

Kathie ₪ 19 years ₪ Kento ₪ live with the horses

Het was niet normaal dat ze zo nerveus was voor zoiets simpels als koffie drinken met een stalgenootje. Ze kon er niets aan doen en ze koos er ook niet voor om nerveus te zijn, het gebeurde gewoon. Het was alsof de zenuwen het overnamen en zij niets meer te zeggen had. Zo voelde het ook, iedere keer als ze iets ging doen wat een soort van ‘spannend’ was.
En het was best vreemd dat ze zich zo voelde, al helemaal omdat zij diegene was die het had voorgesteld. Natuurlijk vanwege de goede voornemens van het jaar, maar ook omdat ze Roya met haar witte fluffypaardje echt aardig vond. Wat dat betreft had ze het zeker wel getroffen met Roya, Roya was een aardige meid die in Kathie’s ogen niet echt een ‘judger’ was. En Roya zag er lief uit, dat hielp ook ontzettend mee.
Ze hadden om twee uur bij de Starbucks afgesproken. Het was nu ongeveer kwart over 1 en Kathie stond op het punt om af te bellen. Ze werd steeds nerveuzer, tot misselijkheid aan toe, en het liefste had ze gezegd dat ze het liever niet deed. Maar dat zou gemeen zijn, flauw zelfs. Zeker omdat ze het zelf had voorgesteld.
Nogmaals checkte ze haar mobieltje. Iedere keer dat ze haar mobiel wou ontgrendelen, verscheen daar een paardenhoofd van Kento. Lieve, gekke Kento. Van Roya geen bericht, afspraak ging dus toch door. Voor de zekerheid ontgrendelde ze haar mobieltje en keek nogmaals naar de afgesproken tijd. Twee uur. 14:00. Starbucks. Nee, ze vergiste zich niet.
Hemel wat was ze nerveus voor zoiets simpels. Het was inmiddels wel tijd om te vertrekken. Zoals normaal droeg ze ook vandaag een simpele, paarse trui, een lichtblauwe spijkerbroek en zwarte AllStar sneakers. Simpeler kon niet. Haar haren waren gebonden in een hoge paardenstaart, puur uit gemak dat het niet in haar gezicht kwam. Tegen de kou deed ze oorwarmers op, een – uiteraard – paarse sjaal om, zwarte handschoenen aan en een zwarte jas aan. De jas kwam tot net boven haar knieën en liep speels wijd uit. Wat dat betreft had ze wel smaak, maar hij zat ook gewoon heel comfortabel.
Ze ging met de fiets. Hoewel de Starbucks maar een klein halfuurtje lopen was, vond ze het prettiger om gewoon het stukje van een tiental minuten te fietsen. Met wat muziek op haar oren kon ze tegen de wind in nog steeds een klein beetje waardering hebben voor de koude fietstocht. Toen ze haar fiets in de rekken zette, keek ze rond of Roya er al was, maar zoals gebruikelijk was ze zelf 10 minuten te vroeg en was Roya nog nergens te bekennen.
Hopelijk zou Roya het niet erg vinden dat ze alvast naar binnen ging om op te warmen.2 Re: Akward, maybe not so akward. & Roya op vr sep 25, 2015 12:54 pm

Roya Marigold

avatar
Tuig
[Onverklaarbare doch nodige transitie naar het huidige seizoen omdat fuck logica right up the butt.]

Het was alweer een poosje geleden dat ze ergens met iemand af had gesproken en Roya had er zin in. Ze had een poosje met haar kitten op schoot gezeten, die buitengewoon lieve geluidjes had zitten maken, maar het was nu echt tijd om te vertrekken, dus ze liet het kleintje maar even zichzelf vermaken, hopend dat de gordijnen dit keer geen vermaak zouden zijn. Sir Fluffington kennende echter, zou dat ijdele hoop zijn. Wie had er muizen met belletjes nodig als er gordijnen waren.
Het ergste was nog dat, nu hij een maatje aan Barones had, hij dubbel zo druk was. De twee jonge katjes waren praktisch kanonskogels als ze eenmaal goed op dreef waren.
Roya trok haar jas aan, die toevalligerwijs best kleurde bij haar outfit; een wijd bloesje, bij haar jeans ingestopt, kitten heels en dat alles grotendeels in pastelkleuren. Behalve de hakjes, die waren donkerbruin.
Ze was er al snel; het was van haar appartement eigenlijk maar een heel klein stukje op de fiets.
Toen ze eenmaal aankwam was het vijf voor. Ze zag Kathie nog niet, maar een blik door de ruiten van de zaak verhielp dat probleem.
Ze stapte snel naar binnen, met een brede glimlach op haar gezicht. Kathie leek haar een ontzettend lieve meid. Heel erg goed kenden ze elkaar dan misschien nog niet, maar dat gaf niet.
“Hey!” groette ze vriendelijk. Ze kwam bij Kathie aan het tafeltje zitten en trok haar jas uit, die ze over de rugleuning van haar stoel hing. Ze draaide zich weer naar het meisje toe.
“Hoe is het?” vroeg ze. Kathie maakte een klein beetje een nerveuze indruk, maar dat gaf niets.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Pony Girl (Roya)

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum