Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Een dikke sneeuwbal in de zomer [Cathy]

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Een dikke sneeuwbal in de zomer [Cathy] op ma nov 03, 2014 9:41 pm

Delilah Hudson

Delilah Hudson
Tuig
Zacht gingen haar vingers door de dikke, pluizige vacht van de witte pony die geduldig stilstond, zijn linkerbeen op rust en zijn ogen half gesloten, genietend van de borstel die ze met haar andere hand over zijn vacht haalde. Gael maakte zich nergens zorgen over.
En als ze heel eerlijk was, op dit moment Roya eigenlijk ook niet zo. Het was rustgevend om het witte paardje te verzorgen. Gael's kalmte was genoeg voor twee, zeker op een lekkere dag als deze.
Roya droeg een zachtroze bloesje met ruches aan de voorkant en een zachtbruine rijbroek met lichte stukken aan de binnenkant van de knieën. Voor de verandering had ze haar rijlaarzen eens goed schoongemaakt en stiekem vond ze het best mooi hoe ze nu glansden. Alles klopte nu gewoon even.
Ze legde de borstel weg en pakte de hoevenkrabber. Gael had zijn streken, maar wat was Roya blij dat hij er zo eentje was die gewoon rustig zijn voeten optilde. Ze krabde zijn hoeven grondig uit en zadelde hem toen vlug op, waarna opsteeg en hem het terrein afreed. Na een paar meter stopte ze om nog even extra aan te singelen. Ze kende Gael langer dan vandaag, immers.
Maar daarna kon de rit ook echt beginnen en na een einde te hebben gestapt liet ze Gael in een stevige draf overgaan. Hij maakte behoorlijk vaart, maar zijn gangen maakten het doorzitten goed te doen.
Echter, al snel bereikten ze een heerlijk breed pad en Roya dreef aan. Gael liet zich dit geen tweede keer zeggen en galoppeerde met een grote sprong aan. Onwillekeurig brak er een grijns door op Roya's gezicht die daar ook niet snel weer wegging. Zelfs toen ze Gael aan het eind van het pad terugnam naar stap was de lach nog steeds niet van haar gezicht verdwenen. Ze waren nu bij de heuvels terecht gekomen, maar ze hield Gael nu in. Ze vond het hier altijd zo mooi dat ze gewoon even van het uitzicht wilde genieten.
De heuvels waren grotendeels slechts gras, met hier en daar een boom die er wellicht al decennialang stond. Gael klauterde behendig omhoog en Roya leunde iets naar voren om hem niet in de weg te zitten.
Bovenaan hielden ze stil. Roya ademde diep in. Ze baalde nu eigenlijk zowaar dat ze niet wat proviand had meegenomen; dit zou een geweldige plek zijn geweest voor een kleine picknick. Het gras was kort, dus ze stond Gael heel even toe enkele hapjes te nemen, terwijl ze even haar bh-bandje goed deed, welke af was gezakt van haar schouder. Daarna nam ze de teugels weer aan.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum