Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Karakter opzet :p

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Karakter opzet :p op di jan 07, 2014 5:10 pm

Aya

avatar
HERSHEL DESCOLE


27
MALE
HUMAN


"Every Puzzle has an answer"


Appearance

Height: 1.84
Eyes: BLAUW
Hair: ZWART

PHYSICAL
HERSHEL HEEFT DONKER HAAR EN BLAUWE OGEN. DOORDAT HIJ SPORT IS HIJ GESPIERD. HIJ HEEFT EEN BREDE KAAKLIJN, WAAR NOG GEREGELD STOPPELS OP KUNNEN STAAN. AL IS ZAL HET NOOIT MEER ZIJN EN HOUD HIJ HET NETJES BIJ.

STYLE
NETJES, AL KAN HET SOMS MEER DE CASUAL KANT OP GAAN. SOMS HEEFT HIJ EEN BLOUSE AAN, TERWIJL HIJ OP EEN ANDERE DAG EEN SIMPELE TRUI AAN HEEFT. ZIJN HAREN ZITTEN ECHTER NIET ALTIJD NETJES EN KUNNEN SOMS ALLE KANTEN IN SPRINGEN. HIERDOOR WIL HIJ DAN OOK WEL EENS ZIJN HOGE HOED OPZETTEN. SIMPELWEG OMDAT DIE OP ZIJN KANTOOR STAAT, MAAR DAT IS DUS EEN TEKEN DAT HIJ ZIJN HOED OP HEEFT.
HIJ HEEFT VAAK EEN DONKERE JAS VAN WOL AAN, DIE TOT BOVEN ZIJN KNIEEN KOMT. NETTE LEREN SCHOENEN, ZORGEN ERVOOR DAT ZIJN VOETEN NIET KOUD ZIJN.Personality

Loves: ARCHEOLOGIE, GESCHIEDENIS, THEE
Hates: CRIMINALITEIT,  ONFATSOENLIJKHEID, KOFFIE
Strengths: INTELLIGENT, BELEEFD, SCHERMEND
Weaknesses: OPRUIMEN, KAN GEEN NEE ZEGGEN, LIEFDE
Desires:DE WERELD ONTDEKKEN EN ZIJN GESCHIEDENIS ACHTERHALEN
Fears: VRIENDEN VERLIEZEN

IMPRESSIONS
EEN HEER, SPREEKT NETJES ZOALS HET MOET EN HEEFT RESPECT VOOR ANDERMANS MENING. AL VIND HIJ HET BELANGRIJK DAT JE HET EEN BEETJE VRIENDELIJK UIT. HERSHEL ZIET VAAK HET GOEDE IN MENSEN, AL HOUD HIJ NIET VAN CRIMINALITEIT. VERGEEFT SNEL, ER ZIT NAMELIJK ALTIJD WEL IETS GOEDS IN EEN ANDER. JE KUNT HEM HAAST ALLES VRAGEN, AL IS HIJ NIET IEMAND DIE SNEL ZIJN HELE VERLEDEN VERTELD, MAAR IS NIET DE BEROERDSTE OM WAT VAN ZIJN 'AVONTUREN' TE VERTELLEN.


TRUE SELF
DE MAN IS ZOALS HIJ ZICH VOORDOET, AL KAN HET SOMS ZIJN DAT HIJ DINGEN VOOR ZICH HOUD. DAT WIL NIET ZEGGEN DAT HIJ LIEGT, HET KAN NAMELIJK OOK MEERDERE REDENEN HEBBEN DAT HIJ NIET METEEN IETS ZEGT. ALS HIJ IETS IN ZIJN HOOFD HEEFT, WIL HIJ NAMELIJK EERST DAT HET VOOR 100% ZEKER IS. DAN PAS ZAL HIJ ZIJN OORDEEL GEVEN.
HIJ HOUD VAN SCHERMEN, IETS WAT HIJ IN ZIJN JONGE JAREN VEEL MEER DEED EN WAT NU TOCH EEN BEETJE IS VERDWENEN. OOK HEEFT HIJ OP PAARDRIJDEN GEZETEN, IETS WAT HIJ NU GRAAG WAT MEER WIL GAAN DOEN EN DAAROM NAAR HORSEHOME IS GEKOMEN.
HERSHEL IS NIET IEMAND DIE SNEL LIEFDE VOELT EN KENT, MAAR HIJ HEEFT WEL VEEL LIEFDE VOOR ZIJN VRIENDEN, VOOR DE MENSEN WAAR HIJ OM GEEFT. NATUURLIJK HEEFT HIJ WEL LIEFDE GEKEND, AL IS DAT NIET GOED AFGELOPEN EN HEEFT OOK HAAR ZIEL, DE AARDE VERLATEN. DIT HEEFT ER ECHTER NIET VOOR GEZORGD DAT HIJ BANG IS OM WERKELIJK LIEF TE HEBBEN, HIJ IS HET GEWOON NIET SNEL EN IS OOK NIET HET TYPE DAT MET IEDEREEN FLIRT. HIJ ZOU HET NAMELIJK NIET EENS SNEL DOORHEBBEN OMDAT HIJ HET ER NIET SNEL ACHTER ZOEKT. OOK IS HET NIET IETS WAT WERKELIJK TE MAKEN HEEFT MET VELE ONDERZOEKEN.Life

Father: Roland Descole
Mother: Lilly Descole
Brother(s): Hershel Dervon
Sister(s): X
Lover: X

GROWING
HERSHEL, GEBOREN ALS MATT DERVON. ZOON VAN JAMES & RACHEL, BROER VAN HERSHEL. ZE LEEFDE EEN GOED LEVEN, VOOR EEN AANTAL JAAR. TOEN EEN ORGANISATIE ACHTER VELE MYSTERIES VAN DE WERELD WILDE KOMEN. HADDEN ZE MENSEN NODIG EN HADDEN ZE HUN OUDERS MEEGENOMEN. DE TWEE JONGETJES BLEVEN ALLEEN ACHTER.
ER WERD VOOR ADOPTIEOUDERS GEZOCHT EN ZE VONDEN EEN KOPPEL, ECHTER KONDEN ZE MAAR EEN IEMAND ADOPTEREN EN WAS ER GEKOZEN VOOR HERSHEL. AL WISTEN ZE NIET WIE HET VAN DE TWEE WAS, DUS GAF HET ZES JARIGE KINDJE, ZIJN BROERTJE DE NAAM HERSHEL. ZODAT ZE HEM MEE ZOUDEN NEMEN IN ZIJN PLAATS. VANAF DAT MOMENT GING MATT DOOR HET LEVEN ALS HERSHEL DESCOLE.
HET PROBLEEM IS ECHTER, DAT HIJ ZICH NIET MEER HERINNERD DAT HIJ IS GEADOPTEERD EN DAT HUN HOUDERS ZIJN MEEGENOMEN DOOR EEN ORGANISATIE. ZELFS NIET DAT HIJ EEN BROERTJE HAD DIE HEM ZIJN NAAM HAD GEGEVEN.

BIJ ZIJN NIEUWE OUDERS IS HIJ IN EEN KLEIN DORPJE OPGEGROEID EN HEEFT HIJ OOK HET MEESTE VAN ZIJN JEUGD MEEGEMAAKT. IN HET STADJE GING HIJ DAN OOK NAAR SCHOOL EN OP DE ACADEMIE EN DOOR EEN VRIEND VAN HEM HEEFT HIJ DE LIEFDE VOOR ARCHEOLOGIE GEKREGEN. AL VOND HIJ HET NIET METEEN LEUK, HIJ WERD DOOR DE JONGEN VAN HET ENE RAADSEL NAAR HET ANDERE GEGOOID. TOEN ZE DAN OOK EEN VERLATEN RUINE GINGEN OPZOEKEN, OMDAT DE JONGEN ZEKER WIST DAT ER BELANGRIJKE DINGEN TE ZIEN WAREN. BESLOOT HERSHEL MEE TE GAAN. ECHTER LIEP HET NIET AF ZOALS ZE GEHOOPT HADDEN, STENEN BROKKELDE AF EN DE JONGEN VIEL NAAR BENEDEN, EEN RAVIJN IN .HERSHEL HAD ZIJN VRIEND NIET MEER TERUG GEZIEN EN ZIJN LICHAAM WERD NIET GEVONDEN.
DIT ZORGDE ERVOOR DAT HERSHEL WEG GING UIT HET KLEINE DORP. HIJ VOELDE ZICH SCHULDIG EN WILDE DAAR NIET MEER ZIJN.
HIJ GING NAAR DE UNIVERSITEIT OM TE DOEN WAT ZIJN VRIEND NIET MEER KON DOEN. ARCHEOLOGIE.
LIVING
HIJ LEEFT EIGENLIJK OP ZIJN KANTOOR. WAAR HIJ VAAK IN SLAAP VALT ALS HIJ ZICHZELF OVER MYSTERIES BUIGT EN DE GESCHIEDENIS. HOEWEL HIJ ER NETJES UIT ZIET EN ZICH GOED GEDRAAGT, LUKT HET HEM ECHTER NIET OM ZIJN KANTOOR GEORDEND TE KRIJGEN. WANNEER HIJ DAN BEZIG IS MET ALLES OP TE RUIMEN EN HIJ KRIJGT EEN INTERESSANT BOEK IN ZIJN HAND, DAN IS HIJ AFGELEID EN GAAT HIJ LEZEN. WAARDOOR HET WEER NIET LUKT OM HET OP TE RUIMEN, DUS HET IS NOGAL EEN ROMMELTJE OP ZIJN KANTOOR, AL WEET HIJ ZELF HEEL GOED WAAR HIJ ALLES NEER HEEFT GELEGD.
HIJ WERKT ALS EEN PROFESSOR OP EEN UNIVERSITEIT, MAAR DOOR ZIJN VERMOGEN OM GEBEURTENISSEN AAN ELKAAR TE VERBINDEN EN ER ACHTER TE KOMEN WAT ER PRECIES GEBEURT IS, WERKT HIJ SOMS OOK MEE MET DE POLITIE OF ZELFS ALLEEN. ALS IEMAND HEM OM HULP VRAAGT, ZAL HIJ DAN OOK NIET SNEL WEIGEREN.OTHER

Player: RUKA

NOTES
ALS IEMAND OOIT OPEENS DENKT, MIJN KARAKTER MOET DE BROER VAN HERSHEL ZIJN… :PDAN KAN DAT, PM MAAR. DE JONGEN KAN NAMELIJK EEN ANDERE NAAM HEBBEN AANGENOMEN ENZO ENZO Razz


coded by DESTINY of BTN
Laatst aangepast door Aya op wo jan 08, 2014 12:09 pm; in totaal 3 keer bewerkt

2 Re: Karakter opzet :p op di jan 07, 2014 6:06 pm

Solance Ainsworth

avatar
Ooeeeh, supercool. Is dit een nieuw karakter, komt hij hier, vertel me meer over deze hottie. o3o


_________________

When all we have left are memories. And with so many good memories, the
bad ones are remembered best.

3 Re: Karakter opzet :p op di jan 07, 2014 6:11 pm

Aya

avatar
Haha, weet ik niet, dan zou hij in plaats van Jerry moeten X3
En hij is oud :p

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum