Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Home sweet home

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Home sweet home op do nov 14, 2013 10:27 pm

Isaura

avatar
De wekker ging af. Heel anders als anders stond Isaura meteen op. Normaal drukte ze deze nog een keer of 5 af. Het was dan ook erg vroeg en het was nog donker buiten. Vandaag had ze dan ook wel een erg bijzondere reden. Zayn was eindelijk terug in HH na een lange tijd in het buitenland te hebben gezeten. Chika rekte zich uit en sprong van het bed af. Isaura glimlachte. Ze was minder actief nu Zayn er niet was. Ze mistte haar tweede baasje. Dit was iets wat Isaura zelf nooit had verwacht. Haar hondje was iedereen zijn vriendje maar hechte zich niet snel. Nu zag ze Zayn ook als haar baasje net als zichzelf. Dit had ze een jaar of 2 niet durven dromen.
Isaura kroop uit haar bed, deed de kleren aan die langs het bed lagen. Maakte het bed op en gooide haar slaapkleren in de badkamer in de wasmand. Ze zou haar straks wel klaar maken, nu eerst de paarden en pony's. Ze hadden hier een kleine stal waar ze verschillende paarden voor mensen trainden, Isaura haar eigen kleine paard had en enkele mini's. Ze had echt alles gekregen wat haar hartje begeerde van haar allerliefste Zayn. Ze hadden 4 mini's, 1 hengstje en 3 merries waar ze elk jaar veulentjes van kregen. De merrietjes stonden nu al iets dikker als wanneer ze geen veulen hadden. Deze paardjes stonden in een loopstal van 10 op 4 en het hengstje in een gewone stal in dezelfde schuur. In de andere schuur hadden ze 8 stallen. Waarvan er altijd eentje vast bezet was. De andere 7 stallen wisselden continu af voor jonge paarden die ze beleerden. Isaura was een echte dressuurcrack en Zayn kon beiden erg goed. Ook maakten ze paarden verkeersmak zodat ze altijd mee op buitenrit konden. Isaura wandelde naar de stal waar de mini's stonden. Ze nam 3 halstertouwtjes en klom over het hekwerk van het hok waar de merries stonden. Alles was op hun maat gemaakt wat erg makkelijk was. De merries kwamen naar haar toe. Alle drie waren ze palomino van kleur. Een beetje cliché voor te fokken maar wel een erg mooi trio. Isaura klikte ze een voor een vast en bracht hen naar de weide. Ze hadden een weitje waar het voorste stuk apart was afgemaakt voor het hengstje. Deze bracht Isaura hierna naar buiten. Nu moest ze de 3 grote paarden nog buiten zetten. Dit was het moeilijkste. Peque kon niet bij de andere twee paarden dus moest Isaura hem altijd eerst alleen mee naar buiten nemen. Dit deed ze dan ook. Ze bracht haar bonte hengst mee naar buiten en liet hem heerlijk in de weide los. Hij bleef nog even staan voor een aai over zijn neus waarna hij heerlijk ging grazen.

Isaura stond aan de uitgang van de luchthaven te wachten. Ze had een panty aan met daarover een rokje met een topje. Ze had een lange rode jas en zwarte hakken aan. Ze had haar haren naar achter gedaan en een muts op haar hoofd en een sjaal rond haar hals. Ze had aan haar handen zwarte dunne handschoenen die haar vingers nog slanker deden lijken. Ze had de auto, een mini, op de parking gezet en moest nu enkel nog wachten tot haar lieve vriend thuis kwam. De Minuten leken uren te duren tot ze zijn vertrouwde gezicht in de menigte zag verschijnen. Ze stond bijna te springen op haar plaats van blijheid. Zayn stopte op een meter van haar met zijn armen open. Isaura vloog hem rond zijn nek en liet hem de eerste minuten niet meer los. Ze drukte hem een snele kus op zijn lippen en deed toen een stap achteruit. Haar felblauwe ogen twinkelden van blijdschap.
"Ooh wat heb ik je gemist!" Fluisterde ze. Isaura merkte nu pas op dat ze waterogen had van geluk. Het was moeilijk om je geliefde te moeten missen voor een lange tijd.

-en Zayn-

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

2 Re: Home sweet home op vr nov 22, 2013 10:44 pm

Zayn

avatar
Wat ongeduldig en nerveus tikte zijn vinger op de rand van zijn stoel. Door het kleine raampje van het vliegtuig keek hij naar buiten, echter was er weinig te zien door de dikke laag wolken die onder hen zweefden. In de tijd dat hij in het vliegtuig had gezeten had hij wel duizend verschillende landschappen gezien, figuurlijk natuurlijk, maar niets was er mooier dan zijn eigen huis met alles erop en eraan en alles bovenal; Isaura. Goh, wat had hij haar gemist. Haar in zijn armen kunnen houden, tegen haar aan kunnen kruipen, haar vertrouwde lippen, haar lieve innerlijk. Zo kon hij nog wel uren doorgaan over hoeveel hij haar mistte en gemist had in de tijd dat hij weg was, maar dat was gelukkig bijna voorbij. Eerlijk gezegd had hij stiekem wel de dagen af zitten tellen dat hij weer bij haar kon zijn en ze alles weer op konden pakken tussen hun. De paarden had hij ook wel gemist, een van de eerste dingen bij aankomst was sowieso naar de paarden gaan kijken hoe ze het maakten. Niet dat hij verwachtte dat Isaura ze niet goed had onderhouden of verzorgd, want hij wist met volle zekerheid dat ze dat nooit zou doen.
Lang duurde het niet of het vliegtuig kwam weer terecht op de grond en na zo’n halfuur wachten was het eindelijk zo ver dat de gordels los mochten en hij het vliegtuig kon verlaten. Nadat hij zijn bagage had opgehaald en door de douane was gekomen liep hij maar richting de uitgang. Als het goed was stond Isaura daar op hem te wachten, dat had hij tenminste vernomen, dus zijn donkere ogen zochten nauwkeurig de mensen die aan het wachten waren op mensen die uit dezelfde uitgang als hem kwamen. Toen hij echter Isaura’s figuur zag – wat hij onderhand heus wel uit duizenden herkende – wrong hij zich tussen de menigte door, zag hij dat hij haar ook al had gezien en stond hij ongeveer een meter voor haar stil, zijn armen die hij open had gedaan zodat ze hem rond de nek kon vliegen, wat ze uiteindelijk ook deed. Meteen sloeg hij zijn armen om haar lichaam heen, snoof haar geur op die hij erg had gemist en verstopte hij zijn gezicht in haar lange, blonde haren. Zijn lippen plaatste even snel een kus op haar kaaklijn waarna zijn gezicht zich weer terug in haar haren verstopte. Toen ze hem los liet voelde hij hoe er een snelle kus op zijn lippen werd geplaatst en het gevoel terugkwam alsof dat de eerste keer was dat dat contact tussen hun gemaakt werd. Een glimlach sierde zijn lippen en eens kort bekeek hij haar vluchtig. "Ooh wat heb ik je gemist!" Door die woorden verscheen er een kleine, speelse grijns rondom zijn lippen en haalde hij zijn hand even door zijn warrige haar heen. Een vlucht was niet niets, Zayn was blij dat het erop zat. “Ik jou ook..” Sprak hij terug op diezelfde fluistertoon als haar. Daarna verscheen er een volle glimlach waarbij zijn witte tanden werden getoond. “Damn, het voelt geweldig om weer terug te zijn, bij jou.” Na die woorden grinnikte hij eens zachtjes en schudde een enkele maal zijn hoofd. “Gaat alles nog goed hier trouwens?” Misschien was het raar om dat meteen in hun gesprek te gooien, maar de paarden hadden toch ook wel een grote plaats in zijn hart in beslag genomen. “Je ziet er fantastisch uit, zoals als altijd.” Weer kwam er een flauwe grijns op Zayn’ gezicht terwijl zijn hand haar hand vastpakte en zijn vingers zich met elkaar mengden. Het voelde allemaal geweldig; zo vertrouwd.

3 Re: Home sweet home op zo nov 24, 2013 9:44 pm

Isaura

avatar
Zayn had zijn gezicht verborgen in haar haren. Er had een kleine giechel afgekomen van Isaura uit. Het voelde goed om zijn adem langs haar hals te voelen strelen. Nu leek het alsof hij nooit weg was geweest. Nu hij hier in haar armen stond wou ze hem nooit meer laten gaan. Hun korte kus liet een vonk door haar lichaam heen gaan. Net zoals hun eerste kus hier in HH. Die kon ze zich nog perfect herinneren. Het was in haar oude huisje in de badkamer toen zei op het aanrecht zat en hij tegen haar aan stond. Na heel wat gestoei was er dan toch eindelijk een kus gekomen. Ze hadden die nacht toen ook meteen samen geslapen. Er was ook duidelijk chemie tussen hen, nog steeds. Maar goed ook al leken ze soms wel eens alsof ze nog maar net samen waren. Best schattig, enorm speels en nog lekker jong. Ze hadden het ook veel te druk om aan andere dingen te denken.
"Met de paarden gaat alles goed. Peque mist je, hij mist de lange buitenritten. Maar er zijn interessantere dingen dan de paarden op het moment." Grinnikte ze vrolijk. Ze hoopte dat hij niet meteen naar de paarden zou gaan wanneer hij thuis was. Ze wou eerst een heerlijk ontspannend bad nemen en wat bijpraten over wat hij allemaal had gedaan. Ze hadden beiden er een drukke tijd op zitten. Isaura had namelijk een stuk of 4 paarden terug afgeleverd dus alle paarden in de stal waren nieuw voor Zayn. Niet dat hij dat erg vond want hij was erg snel verveeld bij hetzelfde paard. Dit had Isaura helemaal niet waardoor ze ook een vast paard had staan.
"Je ziet er ook geweldig uit schatje. Maar dat wist je al zeker?" Sprak ze vrolijk. Ze nam zijn hand vast en voelde de tinteling. Ze nam de sleutel van de auto en duwde die in zijn broekzak.
"Jij mag rijden." Zo had zij een excuus om hem de hele tijd aan te staren. Zo kon ze misschien ook een beetje slaap inhalen want de laatste week had ze zo goed als niet geslapen doordat Zayn naar huis zou gaan komen.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

4 Re: Home sweet home op zo dec 29, 2013 11:37 pm

Zayn

avatar
Door het geluid van haar gegiechel schoot er een koude rilling over zijn ruggengraat heen. Goh, wat had hij dat geluid gemist. Een glimlach sierde zijn lippen toen ze vertelde dat Peque de lange buitenritten mistte, maar vooral ook om wat ze als laatste tegen hem vertelde. “Weet ik..” Zachtjes wreef Zayn even langs de beanie die hij vandaag maar op zijn hoofd had gezet – om de warrigheid die door het vliegtuig kwam te voorkomen – en wreef daarna eens met zijn hand over de achterkant van haar rug. Het was echt het geweldigste gevoel wat hij in tijden had meegemaakt en dat kwam alleen maar omdat hij nu weer terug bij haar was.
"Je ziet er ook geweldig uit schatje. Maar dat wist je al zeker?" Door die woorden grijnsde hij eens lichtjes en porde hij haar zachtjes in haar zij. “Niet zo slijmen, jij.” Zayn voelde hoe ze haar hand in de zijne sloot en stribbelde absoluut niet tegen. Ha, dat zou ook wel een beetje raar zijn als hij tegen ging stribbelen bij het contact met haar. Toen ze de autosleutel in zijn broekzak duwde pakte hij met zijn vrije hand die er weer uit met een glimlach, voor het geval dat hij eruit zou vallen of Zayn hem kwijt zou raken. Inmiddels wist hij wel hoe hij was en daarvan zou Zayn niet meer raar van staan te kijken mocht hem zoiets gebeuren.
Zachtjes trok hij zijn wenkbrauwen op. Oh ja, hij was net terug en kreeg nu al opdrachten? Nee, natuurlijk vond hij dat niet erg. Als hij maar iets voor haar kon doen deed hij dat namelijk. Zayn was niet bepaald iemand die zijn vriendin niet tevreden wilde houden, deed dus ook bijna alles wat ze aan hem vroeg of tegen hem zei.
Bij de auto aangekomen klikte Zayn die dus ook open en stapte hij in aan de bestuurderskant – nadat de koffers in de auto waren gezet natuurlijk. Door middel van de sleutel in het slot te steken en te draaien ontwaakte hij de motor en reed hij in zijn achteruit het parkeervak uit, zette de auto toen in zijn vooruit en reed toen naar huis. Voorzichtig, want hij wilde absoluut niet dat er meteen een ongeluk zou gebeuren. Zo af en toe richtte hij eens kort zijn blik op Isaura waardoor er dan een glimlach ontstond, of keek hij stiekem via zijn ooghoeken naar haar toe. Hé, ze waren dan nu wel een tijdje bij elkaar, maar hij deed niets liever dan kijken naar zijn trots. Daar kreeg Zayn dus echt nooit genoeg van.
“Dus, heb je al plannen voor straks?” Vroeg hij toen maar, uit nieuwsgierigheid. Ondanks dat hij er toch een vlucht op had zitten voelde hij zich nog geweldig fit. Maar dat had vast en zeker als reden dat hij weer terug bij haar was. En stiekem voelde en was het beter dan dat hij had gehoopt in zijn gedachten.

5 Re: Home sweet home op do feb 13, 2014 9:54 pm

Isaura

avatar
Isaura knikte op zijn vraag. Ze had wel een plan voor hem. Ze zou hem eens heerlijk verwennen. Dat had hij wel verdiend na die lange reis. Ze legde haar hand op zijn bovenbeen en streelde zachtjes met haar vingertoppen over zijn been heen terwijl ze naar huis reden. Ze staarde uit het raam genietend van de stilte.
Eenmaal thuis aangekomen en wanneer Zayn de auto had geparkeerd dacht Isaura straks maar eens langs de paarden te gaan met hem. Peque zou hem waarschijnlijk ontzettend gemist. De koffers konden nog wel even wachten dus deed ze de deur van de auto op slot voor hij zijn koffer kon nemen.
"Eerst andere dingen. Heb mijn ventje te lang moeten missen." Zei ze met een pruillipje. Isaura gaf een zacht kusje op zijn lippen en nam zijn hand. Ze waren het huis nog niet binnen en ze hoorden Chika, de shiba inu, jammeren tot buiten. De deur ging open en de shiba begroette haar baasjes vrolijk. Vrolijk rond springend liep ze door het huis heen. Isaura deed haar jas en schoenen uit en wachtte tot Zayn hetzelfde deed.
"Misschien eerst een bad?" Vroeg Isaura suggererend. Dan kon ze alles klaar leggen voor deze avond. Ze wou het niet te druk maken want ze wou de hele tijd knuffelen en plezier maken. Ze legde haar handen op zijn middel en legde haar hoofd tegen zijn wang en genoot van zijn aandacht.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum