Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Halloween

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Halloween op ma sep 23, 2013 2:33 pm

Aya

avatar
HALLOWEEN IN HORSEHOME


Gelegen op een groot meer ligt al jaren een klein eiland. Niemand die er echt aandacht aan besteed en enkel wat geruchten gaan er rond over wat er nu eigenlijk op het eiland te vinden is.
Sommige mensen hebben natuurlijk wel eens geprobeerd om er naartoe te gaan, maar werden enkel door een groot hek aangestaard.
Maar de jeugd die zichzelf hebben aangemeld worden op het eiland gezet. Een villa prijkt in het midden van het eiland tussen de bomen door. Waar achter het huis een boom aan grenst.

Het kraakt wanneer je een voet zet op de houten steiger. De planken die ooit solide en nieuw waren, zakte nu door bij iedere stap die je maakte. De verroeste spijlen van het hek leken je met het gepiep duidelijk te willen maken dat je 'welkom' was.


Na de eerste stap door het hek te hebben gezet, leken de bomen op je gewacht te hebben. De tientallen jaren dat ze de villa al bewaakt hebben en nu ook jou begroetten. Na een aantal passen kon je nog net een pad onderscheiden naar rechts, deze uitkwam op een kerkhof. Een groot standbeeld van een vrouw was duidelijk al een aantal jaren niet onderhouden en mos had zich hier en daar vastgehecht op het steen.


Maar je loopt door, wil de groep niet uit het oog verliezen. Wanneer je om kijkt, zie je dat het hek al achter je gesloten is. De afstand over het brede, met bladeren bedekte pad is lang. Aangekomen bij het huis, word je binnen rondgeleid. In het huis is geleefd, in de hal hangen nog portretten van de vermoedelijke voorgaande eigenaren. Nu lijkt er enkel nog een oude man in te wonen die van deze plek ook maar iets af weet. De woonkamer had een paar uitklapbare stoeltjes, vermoedelijk door de leiding van de Halloween week er neergezet. Als je langs de trap af liep en daar de deur aan je linker kant zou nemen, kwam je aan bij de werkkamer. Daar was ook nog een dichte dubbele deur, deze met geen mogelijkheid open leek te gaan. Als je in de gang de trap op zou lopen, kwam je aan bij de kamer waar matrassen liggen en als je rechts de gang in liep opnieuw was er een dichte deur aan het einde van de gang. Je kijkt uit het raam en ziet dat er achter het huis een bos grenst.GEBEURTENISSEN

Een spooktocht, in het bos worden de jongeren gedropt. Ze moeten de weg terug vinden naar de villa. Zoals het hoort bij een spooktocht, zullen er mensen rondlopen die het leuk vinden om je te laten schrikken. Maar dat is ook niet helmaal het geval. Voor een groot deel word je bang gemaakt door de mensen die zelf meelopen en je hebt dan ook grote stukken dat je enkel de duisternis als je vriend hebt. Het zal wel een paar uur duren voordat je eindelijk in de gaten hebt welke kant je op moet en waar je bent.


Wanneer jullie in de verte dan eindelijk het licht zien van het huis, begint het te miezeren. Maar als jullie aankomen, stroomt de modder door de wortels van de bomen en word meteen gezegd dat iedereen naar binnen moet. Niemand mag naar zijn tent, maar iedereen heeft zijn spullen in de tas zitten en daardoor mag van iedere tent een iemand naar buiten om snel de spullen te halen. Maar alsof er een dam breekt, neemt het water de mensen en de tentjes mee. Om vervolgens de mensen een paar uur verder achter te laten om vervolgens de hele toch opnieuw te maken.
De groep is dan ook in tweeën gesplitst, een deel zit bij het huis en het andere deel moet dus zijn weg weer terug vinden. Of misschien eerst elkaar als ze elkaar uit het oog verloren zijn. Wanneer ze dan eindelijk terug zijn, denk ik dat de Halloween maand alweer over is.


WAT MAG WEL EN NIET?

NIET

Alcohol gebruik word niet getolereerd, evenals drugsgebruik.
Het is niet toegestaan om dingen kapot te maken en te stelen op het eiland.
Tegen de leiding ingaan en vervelen is verboden

WEL

✔Het is toegestaan om mensen te laten schrikken
✔Rondlopen zoveel je wil op het eiland
✔Plezier makenWANNEER?Van 1 oktober t/m 31 oktober kan er gepost worden in het speciale Halloween gedeelte!

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum