Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Is it safe..

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Is it safe.. op di sep 10, 2013 9:48 pm

MoonRay

MoonRay
Wees niet te streng, normaal schrijf ik in ik vorm. Maar tips zijn welkom haha.

Moonray liep langzaam over de heuvels heen weg van de kudde, terwijl ze genoot van de wind die door haar manen ging. Ze keek om zich heen, en begon toen harder lopen. De kudde raakte steeds meer op de achtergrond. Ze was de enige die vaak van de kudde weg liep, weg van de veiligheid, die de hengsten boden. Ze kon zichzelf wel verdedigen, al was dat bijna nooit nodig. Moonray was anders dan de paarden van de kudde. Ze was nieuwschierig naar de mensen, en wou ze van dichtbij zien. En vaak ging ze ook naar ze toe.. Dan kwam ze dichtbij. Veel te dichtbij eigenlijk. Maar hoe vaker ze ging, hoe minder angst ze voor de mensen had. De andere paarden renden voor de mensen weg, Moonray bleef staan, en keek. Pas als het echt gevaarlijk leek, of als de mensen té dichtbij kwamen, rende ze weg. Zo gevaarlijk leken de mensen haar niet. Ze hadden een aparte geur, en ze zagen er raar uit, maar ze hadden haar nooit kwaad gedaan. Toch was ze voorzichtig. Ze bleef even staan, toen ze iets rook, en luisterde naar de geluiden om haar heen. Ze keek om zich heen, en besefte dat ze ver weg van de kudden was. Maar iets weerhield haar om terug te lopen.. Er was iets.

Lang genoeg? Zal mijn best doen om lange stukken te posten maar soms ben ik lui haha.

2 Re: Is it safe.. op vr sep 13, 2013 8:17 pm

Iana

Iana
Ex-Admin
Iana was al een hele voormiddag bezig met kruiden te plukken -aan de rand van een heide-, om die te gebruiken voor haar theeën die ze zelf bereidde. De geuren die de bloemen met zich meedroegen roken geweldig, het zorgde ervoor dat Iana zich optimaal voelde en er meteen een glimlach op haar gezicht verscheen. De wind blies haar haren naar achteren en zorgde voor een verkoelende rilling over haar ruggengraat.
Bij het zien van een hele kudde paarden sprong ze overeind en strekte ze haar lichaam zodat ze hen beter zou kunnen zien. Het waren prachtexemplaren, die wilde mustangs die renden in het zonlicht en daarbij nog eens hun vachten die blonken door de stralen die erop weerkaatsten. Iana's grijns werd groter en groter toen ze een paard zag afwijken, galopperend richting een andere kant en niet wetend waar ie heen rende achtervolgde Iana hem via een bosweg die de route van het paard zou kruisen. Laag tegen de grond slalomde ze tussen de bomen door, het plastiekzakje achter zich aan kletterend tegen haar blote benen. Pas toen ze een open plek zag en daar het paard zag stilstaan hield Iana halt. Het witte kleedje dat ze aanhad liet haar lichaam perfect uitkomen, maar zorgde er ook voor dat ze het paard zou afschrikken met haar te felle kleuren. Tot haar verbazing bleef het dier echter staan, misschien niet wetend dat Iana zich achter een bosje schuilhield. "Hee, meisje." Iana kwam voorzichtig vanachter de struiken vandaan en bleef op een goeie twintig meter van het paard staan. Vanaf deze afstand kon ze de merrie perfect zien en viel haar mond haast open van verbazing. Het was een prachtige, bonte merrie met bruine en witte vlekken. Ze had een fijn hoofd met een blinkende vacht en hele sprekende, grote ogen. "Heb je schrik voor mensen?" Iana probeerde héél voorzichtig nog een stap, maar bleef toen wel staan omdat ze niet zeker wist hoeveel de merrie zou toelaten.


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

3 Re: Is it safe.. op vr sep 13, 2013 10:13 pm

MoonRay

MoonRay
Moonray keek de vrouw nieuwschierig maar schuw aan, en toen ze sprak, draaide ze haar oren naar haar toe. Langzaam zette ze een stap achteruit, niet wetend of zij een gevaar voor haar was. Ze wou graag op haar aflopen, maar was ook bewust van het gevaar. Toen ze nog een stap zette, keek Moonray achterom. Zoveel kon het niet kwaad? Ze kon haar tenslotte niet verslaan als het om kracht ging. Nogmaals keer Moonray naar de vrouw, en toen zette ze twijfelend een stap naar haar toe. Ze strekte haar nek, en snoof de geur van de vrouw op. Ze bestudeerde haar, en deed toen langzaam nog een stap. Ze wou meer over de mensen weten, en haar nieuwsgierigheid nam de leiding. Ze keek nogmaals schuw om zich heen, misschien was het een val. Maar de vrouw leek alleen, en ze leek geen gevaar.

Sorry voor het korte stukjes, ik oefen nog met de lange stukken.

4 Re: Is it safe.. op vr sep 13, 2013 11:27 pm

Iana

Iana
Ex-Admin
-Het is geen probleem dat je zo'n kortere posten typt hoor. Ik kan erop voortbouwen dus vanaf dat dat het geval is, is het super!

Iana's armen bungelden twijfelachtig langs haar lichaam, alsof ze bang was dat van het minste geluid dat ze zou maken, het paard zou wegrennen. Dus hield ze zich zo stil mogelijk en probeerde ze zelfs haar ademhaling onder controle te houden, geen enkele decibel vrij te laten.
Het verbaasde haar dat de merrie haar zou snel in vertrouwen nam, en zich er zelf aan waagde om Iana's geur in zich op te nemen. Als reactie op haar vertrouwen strekte Iana haar hand uit en grabbelde ze snel een snoepje uit haar zakken -die ze overigens altijd bij zich had- en legde het op haar hand. Een vriendelijke uitdrukking rustte op haar gezicht en benieuwd naar wat het paard zou doen bleef ze in dezelfde, rustige houding staan. Iets zei haar dat hoe rustiger ze zich zou houden, des te kalmer het paard zou blijven. Dus deed ze dat ook. Ruisloos. "Hee lieverd, moet je niet bij je kudde?" Haar stem was zo zacht dat je het amper hoorde, maar luid genoeg zodat de merrie ook aan haar stem zou wennen. Het snoepje rustte nog steeds op haar hand. Het ongeduldige getrappel van de merrie deed haar zachtjes lachen. Natuurlijk zou het voor haar even raar zijn als voor Iana, dat ze hier voor elkaar stonden.
Heel voorzichtig plaatste ze nog een pas naar voren zodat hun afstand steeds kleiner werd. Iana deed het efficiënt en traag, omdat ze wist dat ze zo'n kans nooit meer zou krijgen. "Mag ik je aanraken meis?" Iana strekte haar hand nog wat verder naar het paard uit, maar hield hem toch nog steeds op tien meter van haar hoofd. Nu was hun afstand helemaal niet ver meer. Als het paard een paar passen vooruit zou plaatsen, zou Iana haar kunnen aanraken. En iets zei haar dat dat haar ook zou lukken. Maar nu nog niet. Eerst maar afwachten hoe de merrie op haar snoepje zou reageren.


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

5 Re: Is it safe.. op za sep 14, 2013 12:28 am

MoonRay

MoonRay
Moonray keek weer wat op bij het geluid van haar stem. Haar stem klonk prettig.. Toen keek ze naar haar hand, waar iets op lag. Nieuwsgierig keek ze er naar. Ze kende het niet, maar het rook aanlokkelijk. Ze vroeg zich af wat het zou zijn, maar besloot op haar hoede te blijven, en negeerde het. Toen de vrouw nogmaals een stap dichterbij deed, trok Moonray haar uitgestrekte nek een beetje in, meer voorzichtig dan angstig. Ze bleef op dezelfde plek staan, en keek even rond. Ze was klaar om weg te rennen, mocht dat nodig zijn, maar het was eerder dat ze niet wist of ze dat wou. Toen klonk de stem van de vrouw weer. Moonray keek de vrouw weer aan. Haar hand kwam dichterbij, en Moonray bewoog haar hoofd van de hand weg, en zette een paar stappen achteruit. Toch wou ze meer weten over de mensen. Ze wou meer weten over de vrouw. Ze wou weten wat ze haar aanbood. Ze wou weglopen, maar twijfelde. Dit was haar kans.. Ze was altijd al nieuwschierig, maar dit keer won het van haar verstand. Het was niet slim, helemaal niet. Ze kon nu in gevaar zijn. Maar toch voelde het niet zo. De vrouw leek haar geen gevaar. Moonray wou juist dichterbij komen.. Ze wou dit ervaren. Ze keek de vrouw nog even aan, en zette toen langzaam weer wat passen vooruit, tot ze beter aan haar hand kon ruiken. Ze wou perse weten wat er op haar hand lag. Langzaam kwam ze dichterbij, en toen snoof ze de lucht in. Ze schrok even, toen haar snuit tegen de hand tikte, ze kwam veel te dichtbij dan veilig kon zijn. Onwennig keek ze de vrouw aan, en liet vervolgens haar hoofd naar beneden vallen, weg van de hand, maar dichtbij genoeg om aangeraakt te worden. Ze bleef de vrouw in de gaten houden, en keek haar onrustig aan, maar was meer ontspannen dan in het begin.

Inspiratie!! Jeeej.

6 Re: Is it safe.. op za sep 14, 2013 7:17 pm

Iana

Iana
Ex-Admin
Iana zag dat de merrie steeds meer dichterbij kwam en haar in vertrouwen leek te nemen. Een tevreden glimlach krulde rond haar mondhoeken en met een lieve uitdrukking liet ze héél voorzichtig haar vingers over haar neus glijden. De aanraking zou de merrie vast en zeker doen schrikken, maar Iana vond het nét het juiste moment om wat meer toenadering te zoeken. De wind ging net gaan liggen dus had Iana meer tijd om dichterbij te komen, zonder dat de merrie daarvan zou schrikken. "Voelt dit raar, lieverd?" Iana liet haar vingers nog iétsje hoger langs haar voorhoofd gaan, in de hoop dat het paard zich niet zou omdraaien en wegrennen. Want Iana kreeg steeds meer zin om zich dichter naar haar toe te brengen, om haar te bestijgen en gewoonweg de wildernis in te galopperen. 'Doe eens even normaal, dumass. Dat paard is wild!' Zei het stemmetje in haar hoofd, Iana duidelijk berispend op haar naïviteit. Maar toch was het Iana's doel om te bereiken wat ze net wou doen. Of het zou lukken? Dat kon alleen die onbekende man in de wolken beantwoorden. Tot haar opluchting vond de merrie haar snoepje interessant en leek dat haar aandacht lang genoeg vast te houden zodat Iana nog een pas dichterbij kon komen  en ze zo récht voor de merrie stond. Om het paard geen angst aan te jagen hield ze haar armen laag tegen haar lichaam. Hoe groter ze zich zou maken, des te angstiger de merrie zou worden. "Laat je me toe over je rug te aaien?" Iana nam een stap naar rechts en draaide zich met haar zij naar de merrie toe om haar arm héél voorzichtig over haar nek heen te leggen. "Shhtt meisje, ik doe je niets.." Fluisterend probeerde ze de wilde merrie op haar gemak te stellen, nog steeds bang dat ze opeens zou wegrennen. Maar iets zei haar dat het paard te nieuwsgierig was om zich om te draaien. Toch wist je maar nooit. Een paard was ook zó onvoorspelbaar!


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

7 Re: Is it safe.. op za sep 14, 2013 8:09 pm

MoonRay

MoonRay
Moonray keek de vrouw onwennig aan toen ze haar snuit aaide, maar het voelde wel prettig. Haar handen waren zacht en voelden lichtjes warm aan. Ze hield de vrouw goed in de gaten, maar haar gevoel zei haar dat dat niet nodig was. Toch trok Moonray haar hoofd van de vrouw weg, toen ze recht voor haar ging staan. Ze keek de vrouw schuw aan, maar haar aandacht ging weer naar het snoepje. Ze strekte haar nek weer, en tikte het snoepje voorzichtig aan met haar snuit. Toen ging haar aandacht naar iets op haar kleding. Ze bewoog haar snuit er naar toe, en duwde er tegen aan. Zo probeerde ze er achter te komen wat het was. Toen kwam de vrouw nog dichterbij, en legde ze haar arm om Moonray's schouder. Ze verstijfde eventjes, en keek haar toen verrast aan. Langzaam kalmeerde ze weer. Ook haar stem deed Moonray wat ontspannen. Ze vond de stem prettig, en de aanwezigheid van de vrouw vond ze interessant, en wel prettig. Doordat ze alleen oplette wat de vrouw deed, hoorde ze de wolf pas janken toen het beest dichtbij was. Ze keek met een ruk op, en drukte haar oren in haar nek. Toen stapte ze achteruit, steeds meer. Angstig keek ze om zich heen, en toen keek ze nogmaals naar de vrouw.

8 Re: Is it safe.. op zo sep 15, 2013 9:19 pm

Iana

Iana
Ex-Admin
Iana merkte aan de lichaamstaal van de merrie dat ze het prettig vond dat ze haar zo aanraakte. Dus ging Iana nog een stapje verder en liet ze haar béide armen over haar rug zakken. Dit om het paard te laten wennen aan haar lichaam zodat ze straks iets héél drastisch zou kunnen proberen: Haar bestijgen. Of dat nu zou lukken zonder iets te breken kon ze zichzelf niet garanderen. Enkel hopen. "Dus je bent wild hé? Je zou het niet zeggen.." Fluisterde Iana zacht, zich helemaal op de merrie focussend, bang dat ze zou wegrennen. Haar blauwe ogen gingen van de merrie naar de struiken achter haar die ritselden. Meteen op haar hoede plaatste Iana een stap achteruit en hield ze de merrie vanuit haar ooghoeken in de gaten. Toen ze merkte dat ook het paard de geur had opgemerkt en nerveus werd, begon Iana zich zorgen te maken. En wat altijd haar grootste nachtmerrie was, werd nu realiteit. Oog in oog stonden ze met een wolf van zeker 1m30. Zijn oren stonden plat tegen zijn schedel gedrukt, zijn staart dominant de lucht in geheven en zijn donkere ogen vijandig op hen gericht. Iana had twee seconden nodig om de merrie haar manen vast te grijpen en zich over haar rug te hijsen. "Sorry meis, maar rén!" Iana hield zich stevig vast aan haar manen en bereidde zich al voor op een hevige rodeo. De merrie was immers wild en had helemaal geen ervaring met een ruiter op haar rug. Gelukkig voor Iana had ze genoeg met wilde mustangs gewerkt en zat ze redelijk vast op de rug van een paard. Maar toch bleef het, hoe dan ook, risky.


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

9 Re: Is it safe.. op zo sep 15, 2013 9:35 pm

MoonRay

MoonRay
Moonray keek angstig naar de wolf, en toen zat de vrouw ineens op haar rug. Het voelde raar, maar ze liet het maar. Ze was verstijfd, en bleef staan, in paniek. Ze stond daar alleen, te kijken naar de wolf. Het lukte haar niet om te bewegen. Ze was te bang, en haar lichaam wou niet meewerken. Pas toen de wolf haar wou aanvallen, steigerde ze geschrokken en raakte ze de wolf op goed geluk met haar hoeven. Vervolgens begon ze te rennen. Ze was bang, zo bang.. Ze voelde de vrouw op haar rug zitten, maar het maakte haar niet uit. Het was nu niet belangrijk. Moonray wou alleen haar, en de vrouw hier veilig weg krijgen. De vrouw had haar niks aangedaan, en ze wou haar niet laten sterven. Ze wou gewoon weg van de wolven zijn. Ze hoorde de wolven achter haar, het waren er meerdere. In paniek rende ze door, gewoon vooruit. Ze lette niet op waar ze heen ging. Toen zag ze de klif. Die was ze vergeten. Ze stopte, en keek angstig om. De wolven zouden Moonray straks inhalen, en hier zijn. Toen keek ze weer naar de kliff. Ze haalde diep adem, en stapte achteruit, weg van de klif. Ze keek naar de overkant, waar de grond weer begon. De klif was niet breed.. Zou ze het kunnen halen? Ze wist het niet zeker, en ze wou er niet door sterven. Toch kon ze geen andere kant op. Als ze niet snel wat deed, zou ze toch sterven. Ze keek nogmaals om, maar deze keer naar de vrouw op haar rug. Ze was in paniek, en wist niet meer wat ze moest doen. Ze keek rond, op zoek naar een manier om te ontsnappen.

10 Re: Is it safe.. op di sep 17, 2013 7:58 pm

Iana

Iana
Ex-Admin
Iana voelde hoe de merrie haar achterbenen naar voren pushte en in een ren galop er vandoor snelde. Even leek het alsog Iana zou wegschuiven van haar gladde rug en in een fractie van een seconde knelde ze zich angstig vast aan haar manen, haar benen dicht tegen haar zij aangeplakt. "Ren, meisje, ren!" Haar blauwe kijkers gooiden een blik achter haar en paniek maakte zich meester van haar lichaam toen ze de roedel wolven zag aankomen, woest naar de merrie haar benen happend. Nog een geluk dat de merrie in topconditie was en ze na een tiental minuten voorsprong maakten, Iana een opgeluchte zucht tussen haar lippen liet ontsnappen en er een trotse glimlach op haar gezicht verscheen. Maar lang duurde dat geluk niet. De merrie nam een noodstop voor een grote klif, waar ze vanaf hier onmogelijk over kon. Misschien met een lange aanloop, maar zelfs dan zou het riskant zijn om te vallen en te verdrinken in het woeste water van de rivier.
"Meis, we gaan dit halen." Iana keek vluchtig om zich heen, zoekend naar een andere uitweg die ze tot haar angst niet vond. De wolven zouden hier in enkele seconden zijn dus ze hadden niet veel tijd meer. Zo snel Iana kon nam ze de manen beet, trok ze leidend één kant naar links om haar te doen draaien en duwde terwijl met haar rechtervoet om haar duidelijk te maken dat ze haar instructies moest volgen. Nadat ze omgedraaid waren spoorde ze de merrie aan een hele tijd vooruit te rennen en haar daarna weer om te draaien. "Nu komt het erop aan, je moét zo hard je kan rennen en springen!" Iana wist dat dit een levensbedreigende keuze was, maar hier blijven en hopen dat de wolven haar niet zouden verscheuren was nog een éngere gedachte. Iana's hart raasde als een gek en het leek wel in haar keel te bonken. Nog snel telde Iana tot drie en op drie riep ze luid: "REN!"
De seconden die volgden werden voor Iana enkel nog een waas. Ze voelde hoe de merrie zich in een onnatuurlijke snelheid vooruit bracht en toen ze op één pas bij de klif zaten sloot Iana haar ogen, volledig vertrouwend op de merrie. Nu lag alles in haar 'handen'.


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

11 Re: Is it safe.. op di sep 17, 2013 8:28 pm

MoonRay

MoonRay
Moonray keek nog in paniek rond, toen weer twijfelend naar de klif. Toen werd er aan haar manen getrokken. Ze schudde met haar kop, en begreep niet wat de vrouw wou. Toen duwde ze met haar voet. Moonray schudde haar kop nogmaals. Het was geen fijn gevoel, dat getrek aan haar manen. Ze keek even geïrriteerd naar de vrouw, trok met haar hoofd en zette toen een paar stappen, wat het pijnlijke gevoel aan haar manen deed afnemen. Ze snapte het niet, maar probeerde te doen wat er van haar verwacht werd. Toen ze langzaam begon te begrijpen wat de vrouw van haar wou, keek ze nog even om naar de wolven. Daarna begon ze te rennen, zo hard ze kon. Moonray was bang, heel bang. Als ze vielen, zouden ze het niet overleven. Maar misschien had de vrouw gelijk, en moesten ze het proberen. Op het laatste randje, zette Moonray zich zo hard mogelijk af. Ze hoopte dat ze het zouden halen, en dat de vrouw zich goed vast hield. Ze wou haar niet laten vallen. Toen raakte Moonray's hoeven de grond. Ze hadden het nét gehaald.. Moonray snoof, en schudde toen haar hoofd. Langzaam draaide ze zich naar de kant waar de wolven stonden toe. In de verte zag ze haar kudde vluchten. De wolven zagen ze, en gingen er achteraan. Moonray keek de kudde na, en hinnikte toe. Ze lieten haar achter.. Dat hadden ze nog nooit gedaan. Langzaam liet Moonray haar kop naar beneden vallen. Ze wist niet wat ze nu moest. Ze had nog nooit zonder haar kudde geleefd. Ze merkte de vrouw op haar rug weer op, en begon haar lichaam te schudden. Ze trapte met haar benen, en schuurde haar hoef over de grond heen. Toen bokte ze. Ze had niet opgelet. Ze had iemand op haar laten rijden! En nu had ze niks meer.

12 Re: Is it safe.. op di sep 17, 2013 8:49 pm

Iana

Iana
Ex-Admin
Iana wist pas dat ze aan de overkant waren toen ze een grote 'bonk' hoorde van de merrie haar hoeven, die op het zand terechtkwamen. Alsof ze nu pas ademhaalde, nam ze één grote teug lucht binnen en probeerde ze haar ademhaling onder controle te houden. Haar handen trilden nog steeds en ze leek haast geen gezag meer te hebben over haar ledematen die angstvallig nog aan het na rillen waren. Al de adrenaline die zich in haar hadden opgesteld, moest eruit. En lang duurde het niet vooraleer Iana van de merrie afsprong en in het rond begon te springen, niet wetend hoe ze anders van die trillingen af kon geraken. Een goeie twee minuten duurde het. Daarna stond ze kaarsrecht en overviel een grote stilte héél het gebied.
Iana draaide haar hoofd naar de wilde merrie en het viel haar nu pas op dat ze haar zag treuren. Iana snapte niet meteen waarom. Pas toen ze het luide hoefgetrappel van vele paarden hoorde, die steeds verder weg leken te gaan, trok Iana een pruillipje. Ze was dus alleen nu.. Iana wist niet in hoe verre de merrie haar vertrouwde. Maar iets in haar zei haar dat ze de merrie mee naar huis moest nemen en haar een prachtig leven geven. Tenslotte had zij ervoor gezorgd dat ze veilig waren. Iana kwam voorzichtig dichterbij en legde een hand op haar voorhoofd. "Wat zou je ervan denken om met me mee te gaan?" Iana wist niet goed of de merrie haar manier van praten wel zou aanvaarden, maar ze moest en zou haar vertrouwen winnen. Om te testen of ze bij haar wilde blijven, plaatste Iana een paar stappen naar rechts en draaide ze haar rug naar de merrie toe. Een teken van affectie zou zijn dat ze haar neus tegen haar lichaam zou duwen, maar al die dingen lagen aan de merrie zelf. Het was haar keuze.


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

13 Re: Is it safe.. op di sep 17, 2013 9:20 pm

MoonRay

MoonRay
Moonray hoorde de vrouw achter haar springen, maar negeerde het. Ze staarde naar haar kudde, die na een tijdje verdween. Toen liet ze haar hoofd nogmaals vallen. Even later hoorde ze dat de vrouw ook stil was. De vrouw kwam op haar af, en Moonray ontspande lichtjes toen ze haar hand op haar voorhoofd legde. Ze wist niet wat het was, maar ze voelde zich goed bij de vrouw. Toen ze sprak, bracht ze haar oren naar het geluid toe, en ze sloot haar ogen even. Ineens liet ze los. Moonray keek op, en volgde de vrouw met haar ogen. Nieuwsgierig keek ze de vrouw aan, en toen liep ze langzaam op haar af. Ze gaf haar een duwtje met haar snuit, en zwiepte met haar staart. Ze rook een interessante geur in een van haar zakken, en bewoog er toen naar toe. Ze duwde er tegen aan, en rook er aan.

14 Re: Is it safe.. op za sep 21, 2013 8:31 pm

Iana

Iana
Ex-Admin
Iana bleef enkel strak voor zich uitkijken, wetend dat de merrie op den duur wel zou toegeven aan het feit dat ze toch nergens anders heen zou kunnen gaan. Een fris briesje langs haar been maakte Iana duidelijk dat de merrie vlak achter haar stond. Een gelukzalige glimlach sierde haar gezicht, terwijl ze zich omdraaide en haar handen op haar voorhoofd plaatste. De subtiele wenken naar haar zakken waren Iana natuurlijk niet ontgaan. En als beloning dat ze haar had gevolgd, nam Iana een brokje eten en schotelde ze het voor de merrie. "Maar nu moet ik jou nog een naam geven hé, meisje.." Iana bekeek het paard met een peinzende vinger op haar kin. Haar ogen vernauwden zich tot spleetjes terwijl ze een speciale, perfecte naam voor het paard zocht. "Je hebt een glanzende, licht karamelkleurige vacht, een paar prachtige witte vlekken.. Moon.." Iana beet op haar onderlip en plaatste een stap achteruit om het paard nog beter te bekijken. Opeens opende ze haar blauwe ogen fel, lachte ze alsof ze zichzelf voor de kop kon slaan en barstte in lachen uit. "Maar natuurlijk! MoonRay! Hoe kan het ook anders met zo'n kleur?" Iana glimlachte en gooide haar armen om de merrie haar hals. "Lieverd, ik hoop dat je het ziet zitten om met me mee te gaan, ik beloof je een super thuis te geven!" En zonder waarschuwing gooide ze haar armen over haar rug en trok ze zichzelf op aan haar manen om zich zo op haar rug te plaatsen. Daarnet was dat gelukt en iets zei haar dat ze het vertrouwen van de merrie had. "Kan je ook gewoon wandelen, MoonRay?" Iana duwde haar kuiten héél zachtjes tegen haar zij aan en dreef haar een paar passen vooruit. Eens zien of ze de gewone hulpen ook alleen aankon..


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum