Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

The FAYZ

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 The FAYZ op vr apr 19, 2013 2:57 pm

Pasqual Scodelario

avatar
Als iedereen verdwijnt waar je om geeft, je erachter komt dat je mensen pijn kan doen door naar ze te kijken en er bijna geen eten is.. Hoe ver ben jij bereid om te gaan?


Hoofdstuk 1
92 uur en 12 minuten
Quincy, dat was haar naam. De naam van het meisje wat tegen Gwenn stond te praten. Ze was, vlak voor de klap Gwenn kon raken, verdwenen. Niet dat Gwenn ermee zat dat Quincy ineens weg was, maar het was wel plotseling. Gwenns met tranen besmeurde wangen waren rood, haar ogen waren er niet heel veel beter aan toe. Ze krabbelde haastig overeind en rende weg, waar haar lange, zwarte haren vrolijk meedeinde in haar bewegingen. Eigenlijk hadden ze nu in de les moeten zitten, maar ze had een wc-pas gevraagd. Ze haastte zich gauw terug naar het lokaal, om onzichtbaar proberen te zijn en weer op haar plek te gaan zitten. Dekka Talent stond met haar armen over elkaar geslagen de klas door te kijken en Gwenn meende een zweem van paniek op het gezicht te zien. Het was tot nu toe wel het meest vertrouwde gezicht wat Gwenn had gezien.
Zwijgend schoot ze terug in 'haar' bankje en ging zitten, wachtend tot er iets gezegd werd.
"Hé, lesbo," schalde het door de klas. Gwenn kroop een beetje in elkaar, haar ogen neergeslagen. "Is er voor de rest nog wel een ouder iemand?" Dit laatste klonk niet heel gemeen en Gwenn schudde dan ook voorzichtig haar hoofd. Nee, er was geen ouder iemand meer, want Quincy was ouder dan Gwenn en die was ineens weg.
"Is iedereen weg?" vroeg ze zachtjes, niet tegen iemand specifiek.
"Is iedereen weg?" deed een jongen uit haar klas haar na. Ze werd rood en beet op haar lip.
"Dude, hou je mond," zei Dekka.
"Potten die het voor potten opnemen," grinnikte Caine nu. "Schattig hoor, dat je je vriendinnetje beschermd." Gwenn wou op het moment gewoon verdwijnen, niet meer zijn, niet meer bestaan. Toen kwam er iemand het lokaal ingelopen waardoor Caine zijn aandacht niet langer meer op Gwenn gericht hield.
"Diana?" Gwenn keek kort even op. "Zijn er nog docenten?" Diana schudde haar hoofd en tuitte haar lippen nadenkend, hoewel iedereen kon zien dat ze meer wist en helemaal niet na hoefde te denken. Iedereen op Caotes wist dat ze een spelletje speelde met Caine, maar Caine zelf leek het niet door te hebben. Gwenn was diep in haar hart doodsbang voor Caine en Diana en had ze al een hele tijd geleden tegen zich gekregen.
"Mooi. Zorg dat iedereen naar de aula komt." Caine beende het lokaal uit waardoor hij niet kon horen wat Diana zuchtte.
"Hij is weer eens iets van plan, en ik heb geen idee wat," zei ze, terwijl ze hem de deur uit volgde en na nog een korte blik op de klas te hadden gewerpt, weg liep. Alsof ze er vanuit ging dat iedereen automatisch naar de aula ging.
En inderdaad, ze had haar kont nog niet gekeerd en iedereen liep, als een stel gedrogeerde schapen, naar de deur toe. Gwenn klampte voorzichtig Dekka aan, haar wangen rood van verlegenheid.
"Sorry," mompelde ze zachtjes, terwijl haar grijze ogen zich nog net niet vulde met tranen.
"Geen probleem," zei Dekka op haar vertrouwde manier. Hoewel ze nauwelijks glimlachte, schonk ze kleine Gwenn een hele kleine glimlach. Dat deed Gwenns hart even kort opspringen. Maar ook Dekka ging nu naar de deur toe.
"Ga je daar echt heen?" mompelde Gwenn, terwijl een onbekende angst haar nog net niet liet overgeven. Dekka knikte kort.
"Als serieus elke oudere verdwenen is, kun je maar beter kijken wie de leiding gaat nemen voordat je wegrent, is het niet?" Gwenn schudde voorzichtig haar hoofd maar rende toen maar achter de rest aan toen ze alleen overbleef in het lokaal.Laatst aangepast door Pasqual op za apr 20, 2013 9:33 pm; in totaal 1 keer bewerkt

2 Re: The FAYZ op za apr 20, 2013 6:02 pm

Aurelia

avatar
Yay, Gone herschreven door Eileen. xD

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum