Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Its gonna be great tonight `Jeydon

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Its gonna be great tonight `Jeydon op do aug 09, 2012 10:13 am

Gast


Gast
'Dan ga ik, zie je straks wel! Ik zal wel reserveren!' zei ze met een glimlach en stapte op haar fiets. toen ze een eindje weg was keek ze nog een keer om. Ook van een afstandje zag hij er niet erg verkeerd uit.
Toen ze thuis aankwam zette ze haar fiets in de schuur en ging naar binnen. Toen ze binnen kwam kwam Streep meteen op haar afgelopen. 'Hallo jongen!' ze aaide hem over zijn hoofd en liep naar boven. Even de tijd had ze wel om nog in haar bed te kruipen. Ze zette haar telefoon wekker en ging liggen. Het duurde niet lang of ze sliep. Na ongeveer anderhalf uur ging haar wekker af en schoot ze op. Nu al.. Ze kroop uit bed en strekte zich goed uit. Dan moest ze zich maar is klaar gaan maken. Ze liep de badkamer in en stapte de douche in. Na enkele minuten was ze klaar met douchen en stond ze in haar kamer wat leuke kleren bij elkaar te zoeken. Alle leuke jurkjes die ze had lagen op haar bed, nu moest ze alleen nog een keuze maken. Na elk jurkje goed bestudeert te hebben had ze toch een keuze kunnen maken. Ze keek op de klok, ze was al weer een uur verder, ze moest maar eens op gaan schieten. Ze begon maar aan haar haren en make-up die na een uur ook klaar waren. Ze liep naar beneden en pakte een paar pumps uit de schoenenkast. Ja ze was er helemaal klaar voor. Ze pakte haar telefoon en belde een taxibedrijf. Ze zouden er over 10 minuten zijn, en dat was ook zo. Toen ze bij de eindbestemming waren stapte ze uit en pakte 20 euro uit haar tasje die ze aan de chauffeur gaf. Bij de ingang stond en man die over de reserveringen ging. 'Hallo, ik had gereserveerd op de naam Brooke Rodriguez.' Met een glimlach keek ze dan man aan en liet an een glimp door het restaurant glijden, zal hij er al zitten. 'Ja mevrouw, deze man wijst u tafel aan.' Terwijl ze rond keek liep ze achter de man aan die haar even later de tafel aanwees. Helaas Jeydon was er nog niet. Ze ober kwam al meteen aan lopen toen ze ging zitten. 'Wilt u iets te drinken?' Vroeg hij met een nette stem. 'Nee bedankt, ik wacht even.' Ze keek de ober vriendelijk aan. Ze bleef naar de ingang kijken hopend dat hij snel zou komen, zou hij het wel gevonden krijgen? Net toen ze weg wilde kijken leek het erop dat hij bij de ingang stond.


haar kleding
Spoiler:2 Re: Its gonna be great tonight `Jeydon op do aug 09, 2012 10:56 am

Gast


Gast
Met een glimlach zag hij hoe Brooke weg fietste en vervolgens deed hij het zelfde. De weg naar zijn huis leek plotseling veel langer nu hij iets leuks had om naar uit te kijken. Hij had inmiddels zijn shirt alweer aan getrokken en zijn spullen hield hij in zijn handen, zijn broek was nog niet opgedroogd genoeg. Toen hij eindelijk thuis was, sprong hij gelijk onder de douche. Vervolgens speurde hij zijn hele kast door, opzoek naar een pak. Het was een tijd geleden dat hij een pak had aangehad, maar hij moest toch een beetje goed voor de dag komen. Hij toverde een witte bloes tevoorschijn en trok er ver volgens een grijs achtige jasje overheen. Een soort groen achtige strop das maakte het af. Hij haalde nog een hand door zijn haar, waardoor het vrijwel meteen goed zat. Een klein stoppel baardje liep langs zijn kin, maar het was inmiddels later dan hij dacht en tijd om te gaan. Dan had hij maar een stoppelbaardje, who cares? Hij pakte zijn bruin leren portemonnee weer, stopte hem dit keer in zijn broekzak. Snel nam hij nog een injectie voor zijn suikerziekte, zodat hij dat niet tijdens het eten zou hoeven doen. Dat zag er altijd zo raar uit, vond hij. Als of hij een drugs verslaafde was die tijdens het eten even een spuitje nam. Eindelijk was hij klaar om te gaan en met grote toeval moest Brandon, een van zijn huis genoten, weg naar zijn werk. ’Breng me ff naar dat zaakje vlak bij de bioscoop, wil je?’ Een zucht rolde over Brandon’s lip maar uiteindelijk was hij er mee ingestemd. En dus zat Jeydon in de zwarte BMW van z’n huisgenoot, die hem naar het zaakje bracht. Jeydon stapte uit, bedankte zijn vriend en zei dat hij later wel een taxi zou nemen. ’Zeker niet alleen!’ Grapte Brandon terwijl hij weg reed, maar Jeydon wist wat hij bedoelde; zijn kamergenoten kwamen nooit alleen thuis en Jeydon wel. Niet dat dat hem iets uitmaakte; hij ging niet met de eerste de beste meteen in bed lopen rollen. Hij trok nog even zijn stropdas recht en stapte vervolgens het gebouw binnen. Daar bleef hij even in de ingang staan en liet zijn blik door het gebouw glijden. Daar, aan een tafeltje iets verder dan de ingang zat Brooke. Ze zag er prachtig uit in een soort zwart, creme kleurige jurk en haar hakken waren zo hoog dat hij bang was dat ze groter zou zijn dan hem. Glimlachend beende hij op haar af, de vrouw negerend die hem vroeg of hij een tafeltje wou. ’Heey’ Sprak hij met een glimlach terwijl hij er een kus op haar voorhoofd gaf en vervolgens ging zitten. Dat was iets wat hij altijd deed; het was een soort teken dat hij haar mocht. Nog steeds glimlachend trok hij een stoel naar achter en ging zitten. ’Alles goed?’ Vroe g hij, terwijl hij zijn blik nogmaals door het gebouw liet glijden. Gelijk kwam er zo’n ober-man-meneer aan, die hen vroeg of ze nu wel iets wouden drinken. Duidelijk had Brooke in het begin nee gezegd.

Spoiler:

3 Re: Its gonna be great tonight `Jeydon op zo aug 12, 2012 7:57 pm

Gast


Gast
Starend naar de deur zat ze te wachten op Jeydon. Bij iedere verschijning die maar iets van hem weg had keek ze op en hoopte dat hij het was. Maar helaas kwam er geen Jeydon voorbij. Enkele keren kwam er een ober langs en vroeg of ze nog steeds geen drinken wilde, ze negeerde hem volkomen en kon alleen maar letten op de deur. Brooke keek op de grote klok die op de muur hing; Hhmm, te laat was hij nog niet. Net toen ze terug keek naar de deur zag ze een blonde jongen van de achterkant die aardig wat van Jeydon weg had. Met een glimlach keek ze op toen hij zich omdraaide en ze inderdaad zag dat het Jeydon was. Meteen kwam hij op haar afgelopen en negeerde de portier. ’Heey’ zei hij en gaf haar een kus op haar voorhoofd. Ze voelde dat ze wat rode wangen kreeg en dat probeerde ze ook zo goed mogelijk te verbergen. 'Haai' een glimlach krulde rond haar lippen toen hij ging zitten en haar aankeek. ’Alles goed?’ hij keek het gebouw rond en Brooke was wel benieuwd wat hij er van vond. 'Met mij is alles goed! En hoe vind je de tent? Wel aardig toch?' Ze overspoelde hem met vragen wat normaal echt niets voor Brooke was, ze wachtte meestal tot de ander wat vroeg waar ze op in kon gaan. Weer kwam de ober aangelopen en vroeg of ze nu wel iets te drinken wilde. Ze keek Jeydon lachend aan. 'Doe mij om te beginnen maar een Cola.' Ze keek de ober aan en glimlachte een keer. Al snel draaide ze haar blik terug naar Jeydon die natuurlijk veel interessanter was. Hij bestelde ook wat drinken en de ober liep weg. ‘Hoe gaat het trouwens met jou?’ Na nog geen minuut kwam de ober al aan met een menu kaart en schoof deze onder haar neus. Ze sloeg het boek open en bladerde wat bladzijdes verder. ‘Hmm, wat een keuzes zeg! Wat pak jij?’ Vroeg ze met een glimlach. Ze bladerde weer verder, pff wat een keuzes zeg. Ze hadden de menu kaart duidelijk uitgebreid nadat ze hier was geweest. Ze liet haar kaart zakken en keek op naar Jeydon die dat duidelijk niet door had. Haar mondhoeken krulde omhoog en ze bleef maar kijken.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum