Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Shoppiiingg.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Shoppiiingg. op wo jun 20, 2012 11:47 am

Fenna

Fenna
Fenna haalde een borstel door haar stijle haren heen, stond voor de grote spiegel in de slaapkamer. Nu was het dus wél duidelijk op te merken dat ze zwanger was, ze begon al een buikje te krijgen en dat vond ze eigenlijk het ergste aan die hele zwangerschap. Dat je zo dik werd, dat kon toch nooit meer goed komen nadat het kind was geboren, of wel? Hmm. Ze zou het wel allemaal zien. Nu kon ze nog gewoon korte broeken aan met een los shirt, dat was dus ook wat ze aan had. Een kort spijkerbroekje met een grijs, los shirtje erboven. Desondanks was haar buik niet meer te verbergen. Hakken deed ze maar niet meer aan, dus Fenna had gewoon random sneakers eronder aan getrokken. Al was ze nu wel heel klein tegenover Edward, but who gives a appel . Fenna opende de la van haar nachtkastje, pakte een elastiek en deed haar haren op een hoge staart. Verder was ze klaar, haar make up zat redelijk vandaag, al voelde ze zich niet helemaal lekker. Maar goed, dan was de frisse buitenlucht juist goed voor je. Fenna liep naar de badkamer, poetste haar tanden en friste haarzelf nog een beetje op, waarna ze de badkamer deur achter haar sloot en de trap afdaalde. Eenmaal beneden greens ze even naar Edward, die ondertussen alweer een halfuur op haar aan het wachten was. ‘Sorry, ben bijna klaar.’ Riep ze vanuit de keuken, waarna ze een glas water leegdronk. Rustig liep ze richting het dressoir, opende een van de vier lades en pakte er een dunne haarband uit, om die vervolgens in haar haren te schuiven. Right. Nu was ze echt klaar. ‘Oké. We kunnen gaan.’ Samen met Edward liep ze naar buiten, de stad was op loopafstand, dus het was onnodig om nu met de auto te gaan. Overigens was het mooi weer, perfect om voor babyspulletjes in de stad te kijken. Druk was het niet, het was nog aardig vroeg en het was een doordeweekse dag, dus veel mensen waren aan het werk nu. Bedenkelijk keek ze even rond, ze wist niet echt de winkeltjes te zitten die babyspullen verkochtten, dus voor haar zou het nu ook zoeken zijn. Zodra ze een winkeltje in het oog kreeg, liep ze er binnen. Een zachte bel ging af zodra ze de deur opende en met een brede glimlach keek ze de verkoopster even aan, waarna ze even een rondje maakte door de winkel. ‘Wat moeten we eigenlijk allemaal hebben?’ Met een licht vragende toon in haar stem keek ze Edward aan. Kleren, spullen voor in de babykamer.. Hmm. Dit was moeilijk dan ze dacht. Misschien omdat ze er nog niet helemaal op voorbereid was. Met een brede glimlach keek ze nog eventjes rond, echt hele leuke dingen hadden ze hier niet, dus misschien moesten ze maar naar de volgende winkel gaan kijken.

- Edward <3

2 Re: Shoppiiingg. op do jun 21, 2012 7:24 pm

Edward

Edward
Ondertussen was Edward al een tijdje wakker, was hij al gedoucht en had hij zich helemaal klaar gemaakt om naar de stad te gaan. Tenminste, dat had hij besloten samen met Fenna, ze moesten immers nog babyspullen halen. Ondertussen had Fenna al 2 echo's gehad en was haar buik steeds beter te zien. Ook wisten ze nu wat voor een geslacht het kindje had, een meisje. Hm, Edward wist nog wel hoe hij had gehoopt dat het een jongen was, no idea why. Maar met een meisje was hij even blij, natuurlijk. Voor hem ging het er het meeste om of het gezond was en alles goed ging met haar, dan was hij allang gelukkig, zoals nu. Toen hij hoorde hoe de deur open werd gedaan, keek Edward even die kant op. Fenna kwam naar beneden en na haar woorden vormde een lichte grijns rond zijn lippen. Hij zag hoe ze nog een dunne haarband in haar haren deed, en ze daarna vertelde dat ze konden gaan. Edward stond op van de bank, trok de klink naar beneden zodat de deur open ging en hij naar buiten liep. Het was mooi weer en de stad was op loopafstand, dus ze hoefden niet met de auto er naartoe te gaan. Hopelijk wist Fenna waar ze naartoe moest, want Edward zou het écht niet weten. Hij was namelijk nog nooit hier in de stad naar babywinkels gegaan, dus hopelijk zou zij het wel weten. Het leek dat Fenna een winkeltje had gezien, dus liep Edward maar achter haar aan de winkel in en keek eens rond. Hier was het niet echt groot, maar eerlijk gezegd zou hij niet eens goed weten wat ze moesten hebben. Tsja, gewoon.. babyspullen. Al was het wel moeilijker dan hij dacht. 'Anders dan.. kijken we wel even rond? En als we iets leuks zien, dan kopen we dat? Want nu hebben we nog helemaal niks, dus alles wat we leuk vinden kunnen we meenemen..' Niet dat er veel leuke dingen in de winkel stonden. Hmm, misschien moesten ze dan maar eens naar de volgende winkel gaan kijken? Edward liep eens een rondje, totdat hij een speen zag met de tekst; I <3 Mama. Edward pakte hem, keek even waar Fenna was en liep vervolgens naar haar toe. 'Dit lijkt me wel wat?' Met een plagende blik duwde hij het doosje in haar handen, zodat ze kon zien wat erop stond.
Nog even keek Edward de winkel door, maar voor de rest was er niet iets interessants. 'Zullen we naar een andere winkel gaan?' Misschien hadden ze daar wel meer dingen dan hier, want hier waren niet echt veel opvallende dingen te zien voor de rest.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum