Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Just Another Fairytail

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Just Another Fairytail op wo jun 13, 2012 3:59 pm

Lavender

avatar
Just Another Fairytale oftewel JAF is de opvolger van Fantasy Life. De wereld zoals wij haar konden is veranderd. Veel is er geleden en veel doden zijn gevallen. doch hebben wij het weten te overleven en zodoende leven wij nu in deze grote stad, opgedeeld in vier gedeeltes. Het noorden voor de Elfen. Het Oosten voor de Shapeshifters. Het zuiden voor de Wizards en het Westen voor de Knights.
Hebben jouw Characters het overleefd? Of kom je nieuw hier, onze deuren staan open. En samen maken we dit verhaal opnieuw. En samen overleven we de angsten en groeien we groots. Met een account voor al je karakters werken we hier met Postsheets en Kaders. Dus kom je mee?


REGISTER || LOG IN || VERKEN

Naam: Just Another Fairytale
Soort: [ RPG ]
Onderwerp: Your own Fairytale~
Omschrijving: Deze RPG laat je je grootste fantasie uitkomen. Je kruipt in de huid van je Favoriete fantasie wezen zoals een Elf, Knight of Tovenaar. De verschillende gebieden waar deze wezens in wonen zijn opgedeeld in vier gedelen van een grote stad. Kies je voor de goede of slechte kant? Je hebt het allemaal in je eigen hand. Ondek deze wereld, en veel succes!
Link: www.anotherfairytale.actieforum.com
Eventuele banner/afbeelding: dit

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» Lost in a fairytail.

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum