Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

a wild horse ~~ Iana

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 a wild horse ~~ Iana op do mei 24, 2012 10:39 am

Gast


Gast
Hij galoppeerde in volle vaart door de heuvels, zijn fluweelzachte zwarte manen wapperde door de wind, zijn valk kleurige vacht glom in de zon. Je hoorde bij iedere galopsprong zijn hoeven neerkomen. Heerlijk vond hij het om door de heuvels te crossen. Hij minderde vaart en ging over naar stap. Langzaam dribbelde hij de stijlen helling af. Toen hij beneden was op de vlakke grond stak hij zijn neus de lucht in en snoof diep in. De Geur van de heuvels drong zijn neusgaten binnen. Het was lang geleden dat hij deze geur had geroken. Hij hief zijn hoofd nog hoger en steigerde van blijdschap. Toen hij weer met vier benen op de grond stond keek hij op zijn gemak rond. Een luid gebommel kwam achter hem vandaan. Hij schoot op en keek om, het was zijn buik. Heel de rit had hij nog niets gegeten. Hij liet zijn hoofd zakken en begon te grazen. Gulzig at hij alles op wat onder zijn neus zat. Als er niet meer te knabbelen was stapte hij verder. Na wat minuten eten besloot hij verder te gaan. Hij keek omhoog en hoorde de vogeltjes fluiten. Hij beet een keer naar zijn buik zodat de vliegjes die erop zaten weg vlogen. Hij draafde aan en ging de berg op. Eenmaal boven op de berg ging hij stil staan. keek om zich heen en genoot van de zon. Hij tilde zijn voet op en kapte in de grond. Hij keek om zich heen en zag in de verte iets staan. Het leek op een paard maar hij wist het niet zeker. Hij hinnikte met een luide hinnik en wachtte op antwoord.

~Iana

2 Re: a wild horse ~~ Iana op za mei 26, 2012 2:42 pm

Iana

Iana
Ex-Admin
Een bedrukte blik bleef een tijdje op haar gezicht rustten. Haar bruine haren gingen van rechts naar links door verschillende windvlagen. In haar blauw gestreept jurkje met een strik om haar middel liep ze van heuvel naar heuvel en keek bij elke bult eens goed om zich heen. Ze had haar laten vertellen dat er hier veel wilde paarden liepen en ze hier haar kans kon grijpen er eentje te temmen. Of het haar zou lukken? God mocht het weten. In haar tas had ze alleszins duizenden -bij wijze van spreken- snoepjes en een halster die ze achteraf misschien ging gebruiken. Maar daarvoor zou ze eerst het vertrouwen van het paard moeten winnen en dat zou waarschijnlijk het moeilijkste worden. Toch had Iana er zin in, hoopte dat ze met trots kon terug komen met een paard aan haar zijde. Met haar ene hand streek ze een hoop haren uit haar gezicht en met de andere maakte ze een soort klep voor haar gelaat die ervoor zorgde dat de zon niet zo in haar ogen scheen. Pas toen ze een karamel kleurige hengst in de verte te zien kreeg viel haar mond open van verbazing. Was dat .. Een mustang? Het paard had prachtige zwarte manen en Iana was opslag verliefd op het beestje. In een voorzichtige, oplettende pas stapte ze op het dier af en bleef op zo'n twintig meter van hem staan. "Hee daar." In haar hand lag een snoepje die ze uitnodigend naar hem uitstak. Eerst eens zien hoe tam deze mustang wel niet was. Moest hij het nu niet aannemen -het snoepje- dan zou ze wel iets anders proberen. Haar ogen stonden vrolijk maar toch enigszins verbaasd. Dit paard was prachtig. Zeker nu ze hem van zo dicht kon bekijken en hij machtiger leek dan toen ze hem van ver had gezien. "Rustig maar, ik doe je niets." Het was een geruststelling maar Iana voelde haar hart in haar keel bonken. Nu ze zo op een afstand van het paard stond voelde ze zich kleiner dan ooit. Wat ging ze nu gaan doen met deze hengst, een reusachtig paard die haar in één klap tegen de grond kon werken. Onmogelijk maar toch liet Iana haar moed niet zakken, stelde ze zich groot op en bleef geduldig naar de hengst kijken.


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

3 Re: a wild horse ~~ Iana op zo mei 27, 2012 4:47 pm

Gast


Gast
Het ding kwam dichterbij, het leek steeds meer op een mens. "Hee daar." klonk een rustgevende stem. Het mens stak haar hand uit met een snoepje erop. Hij stak zijn neus naar voren en probeerde naar het snoepje te happen. Deze was nog erg ver weg. Hij snoof een keer en brieste daarna luid. Langzaam zette hij een paar stappen naar voren."Rustig maar, ik doe je niets." Klonk de rustige stem weer. De stem leek erg vertrouwd en niet kwaadschiks Hij liet zijn hals zakkkken en liep een paar passen voorzichtig naar voren. Hij bewoog met zijn oren zodat hij alles hoorde wat het meisje zei. Hij sloeg een keer met zijn staart tegen zijn flanken en stapte voorzichtig weer een paar passen naar voren. Toen hij bijna bij het meisje stond besefte hij dat hij nu regelrecht Zijn eigen toekomst in gevangenschap tegemoed liep. Dat was niet wat hij wilde. Hij wilde vrij zijn. Kunnen doen enlaten wat HIJ wilde. Hij sprong aan in galop en galoppeerde een rondje om het meisje. Toen hij een half rondje had gehad stopte hij. Hij brieste een keer en kapte met zijn voorbeen in het zand van de heuvels. Hij draaide zich om en galoppeerde van de heuvel af. De heuvel werd steeds stijler en stijler. Hij kon zijn snelheid niet meer in bedwang houden en hij vloog over de kop. Onder aan de heuvel lag hij, hij probeerde op te staan maar dat lukte niet. Op zijn linkervoorbeen had hij een wond. Zijn mooie glimmende valk kleurige vacht was helemaal rood van het bloed...

4 Re: a wild horse ~~ Iana op zo mei 27, 2012 9:33 pm

Iana

Iana
Ex-Admin
Iana merkte dat de hengst een paar passen dichterbij kwam, zijn hals strekte maar uiteindelijk brieste en weg trippelde. Iana had eerlijk gezegd niet anders verwacht, een wild paard liet zich niet zo gemakkelijk pakken. Toch verloot Iana de moed niet en bleef ze de hengst kalm aankijken. Haar blauwe kijkers zorgden ervoor dat ze hem geen moment uit het oog verloor en toen ze hem zo zag lopen werd haar verbazing alleen maar groter. Dit paard was prachtig, had een super mooi lichaam en Iana wist dat er zo niet veel paarden bestonden. Dus, ze kon zichzelf gelukkig prijzen. Haar bruine haren wipten vrolijk mee met de wind terwijl ze voorzichtig een paar passen naar voren waagde en de hengst in zich opnam. Pas toen ze hem van de heuvel zag stuiken, hem hoorde vallen en ze hem niet maar zag slaakte ze een luide gil. Damn, ocharme. Meteen begon Iana de heuvel af te rennen en zag ze de hengst met een paar schaafwonden liggen. "Jongen toch." Haar hand streek voor de eerste keer over de neus van het dier en ze nam meteen haar tasje bij de hand. Ze bewaarde daarin altijd een zalf die ze op haar eigen insectenbeten wreef. Ze wist niet goed of het zou helpen op deze wonden maar op dit moment zag Iana niet veel andere opties. Dus deed ze het potje op, smeerde wat zalf op haar vinger en daarna op de wonden van het paard. "Het zal waarschijnlijk wel prikken maar het gaat wel goed komen", suste ze het paard, haar vrije hand over zijn hoofd strijkend. Oké, hopelijk kwam dit goed. Toen ze ongeveer zijn been vol had gesmeerd keek ze de hengst in zijn ogen aan en hoopte dat ze hem niet teveel stress zou bezorgen. Een wild paard was nooit gesteld op mensen en nu Iana zo dichtbij was wist ze niet hoe het paard op haar zou reageren. Alleszins, hij had haar nodig en ze was hier. Dus hij kon zich maar beter neer houden.


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

5 Re: a wild horse ~~ Iana op ma mei 28, 2012 12:05 pm

Gast


Gast
Toen hij op de grond lag klonk er een luide gil van het meisje. Ze kwam naar hem toe. Hij kon toch niet weg dus liet haar maar helpen. "Jongen toch." Klonk de rustige stem. Haar hand gleed over zijn hoofd. Hij bewoog wat met zijn oren, eerst lagen ze in zijn nek maar langzaam kwamen ze wat naar voren. Ze pakte uit haar tas een potje met zalf erin. Dit smeerde ze over zijn wonden. "Het zal waarschijnlijk wel prikken maar het gaat wel goed komen" Zei ze zacht. Het prikte inderdaad wel een beetje maar hij was sterk genoeg om het te doorstaan. Van binnen had hij een gek gevoel. Het gevoel dat hij dit meisje wel vertrouwde. Dit vond hij raar want hoe kon je mensen nou vertrouwen.. Hij moest wel iets terug doen na deze hulp maar wat? Wil ze een ritje? Dit had hij nog nooit hoeven doen. Niemand had hem ooit geholpen dus hij hoefde ook nooit iets terug te doen. Toen ze klaar was met het verzorgen van zijn benen stond hij op en bleef ztil staan. Hij liet zijn hoofd zakken en pakte met zijn tanden het tasje van het meisje vast. Daar zaten de snoepjes in die ze op het begin probeerde te geven. Hij stapte rustig en voorzichtig een rondje om het meisje met de tas in zijn mond.

-Flut-

6 Re: a wild horse ~~ Iana op ma mei 28, 2012 2:14 pm

Iana

Iana
Ex-Admin
Bezorgd naar het paard kijkend hoopte ze dat de zalf voor hem een rustgevende sfeer zou creëren en hij niet meer zo’n pijn zou hebben. Een glimlach krulde rond haar mondhoeken toen ze hem zag recht springen en hij zonder moeite rond trippelde. Het verbaasde haar dat hij zo rustig naast haar stond, niet van haar wegliep en zelf aan haar tas begon te frunniken. Nog voor ze het besefte had ie haar tas vastgegrepen en zag ze hem ermee rondlopen. “Hee! Gemene gluiperd!” Ze lachte, liep in een kalm tempo op het paard af en probeerde de tas uit zijn mond te trekken. Maar natuurlijk was het paard veel sterker en zou ze het langs een andere boeg moeten gooien. Terwijl ze haar tas nog steeds vasthield –met redelijk wat kracht aangezien het paard veel druk uitoefende- nam ze een aantal snoepjes uit de zijzakken en liet de tas weer los. Met de snoepjes nog in haar hand stapte ze een aantal passen naar achteren en schotelde ze de snoepjes voor hem voor. “Je wou snoepjes, heah?” Ze lachte, stak haar hand uit en daagde het paard uit om haar tas los te laten en te halen wat hij eigenlijk wou. Met haar vrije hand streek ze haar haren achter haar oren en luisterde ontspannen naar de geluiden van de natuur die haar op een of andere manier deden glimlachen. De fauna en flora was hier prachtig en de zon zorgde voor een warmte die heerlijk aanvoelde op haar al gebruinde armen. Haar bruin/zwarte haren wapperden steeds mee met de verschillende windvlagen een een aangename rilling schoot over haar ruggengraat. Hoelang zou het dier de snoepjes nog kunnen vermijden, doen alsof hij ze niet zag? Iana wist dat het wilde paard niets liever zou hebben en ze dus gewoon geduld moest hebben en wachten. Door zo naar de hengst te kijken wist ze dat er maar weinig paarden zo mooi waren, zo elegant en gracieus. “Ik noem je Blase, jongen.” Ze lachte, hield nog steeds de snoepjes naar hem voor en hoopte dat ze het vertrouwen van het paard kon winnen om zo met hem te verder te werken, als een team.


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

7 Re: a wild horse ~~ Iana op ma mei 28, 2012 9:21 pm

Gast


Gast
Hij zag een glimlach op haar gezicht verschijnen. “Hee! Gemene gluiperd!” Riep ze. Hij schudde een keer met zijn hoofd en keek haar recht in haar ogen aan. Ze zette langzaam een paar stappen dichterbij, en probeerde haar tas terug te pakken. Ze pakte een paar snoepjes uit het zijvakje van haar tas. Zijn oortjes gingen naar voren en hij kon zijn ogen niet meer van de snoepjes afhouden. “Je wou snoepjes, heah?” zei het meisje. Wild schudde hij met zijn hoofd en hinnikte een paar keer kort. Ze stak haar hand met het snoepje erop uit en probeerde hem haar tas los te laten. Ze deed met haar vrije hand haar haren achter haar oren en luisterde naar de natuur. Hij stak zijn nek naar voren en snuffelde aan haar hand. “Ik noem je Blase, jongen.” zei ze met een rustige stem en lachte. Hij hief zijn hoofd en hield hem schuin. Een naam, die had hij nog nooit gehad. Zomaar een naam krijgen van iemand, moest dat een eer zijn? hij wist het niet en zette een stap dichterbij. Hij pakte het snoepje heel voorzichtig van haar hand of en hield de tas nog steeds vast. Hij probeerde te kauwen op het snoepje maar dat ging moeilijk met die tas in zijn mond. Hij schudde met zijn hoofd en de tas vloog weg. Een maal toen het snoepje op was hief hij zijn hoofd en deed zijn bovenlip omhoog -flemen-. Hij deed zijn hoofd weer omlaag en stapte weer naar de hand toe en hapte naar de hand. Hij merkte dat er niets meer op de hand lag en keek het meisje met zijn bruine ogen aan. Hield xijn hoofd wat scheef en schooide om nog een snoepje

8 Re: a wild horse ~~ Iana op ma mei 28, 2012 9:39 pm

Iana

Iana
Ex-Admin
Een grijns bleef rond haar mondhoeken hangen toen hij de snoepjes van haar hand graaide en begon te flemen. Iana vond het altijd een grappig zicht, die boven- en onderlip die steeds omhoog en omlaag gingen. "Mooie tanden heb jij." Een droge opmerking die Blase toch niet zou begrijpen, Iana vond het gewoon grappig. Haar bruin/zwarte haren nam ze bij elkaar en bond ze met een rekkertje vast. Daarna haalde ze haar zwarte zonnebril uit haar -intussen gevallen- tasje en zette die met een brede glimlach op haar neus. De smekende blik was haar niet ontgaan maar ze plaatste enkel haar rechterhand in haar zij, stak een lege hand uit en lachte toen ie merkte dat er niets op lag. "Sorry vriend, snoepjes moet je verdienen." Ze haalde haar schouders luchtig op en kwam langzaam dichterbij, haar handen losjes naast haar heupen. Zou hij iets doen, zoals weglopen? Blijkbaar niet want Iana kon zonder moeite haar hand op zijn neus leggen -niet zonder op te letten- en haalde meteen een snoepje uit haar tasje. "Goed jongen!" Ze liet hem het snoepje oppeuzelen en hoopte dat ie het systeem wat door begon te krijgen. Als hij eenmaal doorhad zou ze nog veel meer met hem kunnen proberen. Toen ze nog een stap dichterbij kwam legde ze opnieuw haar hand op zijn neus en wreef nu met haar andere over zijn rug. Dit ging toch al aardig goed! Iana kon wel in de lucht springen van blijdschap maar hield zich in om hem niet te laten schrikken. "Oké, Blase, nu ga ik iets proberen wat je waarschijnlijk niet zo leuk gaat vinden maar .. We gaan het proberen!" Een nerveuze, bedrukte blik schoof haar grijns van haar gezicht en even moest ze al haar moed bijeen rapen. Twee seconden had het geduurd om haar handen op zijn schoft te plaatsen, haar rechterbeen over zijn rug te gooien en zijn manen vast te grijpen. Nu ging ze wat meemaken ..


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

9 Re: a wild horse ~~ Iana op di mei 29, 2012 7:31 am

Gast


Gast
"Mooie tanden heb jij." zei het meisje lachend. Ze pakte iets uit haar tas, zou het een snoepje zijn? Vroeg hij zich af, maar nee er kwam iets raars uit dat ze op haar neus zette voor haar ogen. "Sorry vriend, snoepjes moet je verdienen." Hij keek op, Betekende dit dat hij nooit meer snoepjes kreeg? Ze kwam langzaam dichterbij en legde een hand op zijn neus. Netjes bleef hij stilstaan en wachtte geduldig. Meteen kreeg hij een snoepje voorgeschoteld. Hij keek op en hapte meteen naar het snoepje. Ze kwam een stap dichterbij en legde nu ook een hand op zijn rug. Hij keek om en keek het meisje daar na aan. "Oké, Blase, nu ga ik iets proberen wat je waarschijnlijk niet zo leuk gaat vinden maar .. We gaan het proberen!" Wat zou ze gaan proberen? Hij bleef naar het meisje kijken. Haar 2 handen plaatste ze op zijn schoft en haar rechterbeen schoof over zijn rug heen. Hij stond stokstijf stil en maakte geen stap. Wat deed ze nou? Hij brieste een keer en keek om. Hij kon haar gezicht niet zijn alleen haar been. Hij keek vooruit en sprong een keer omhoog. nog een keer keek hij om en probeerde haar weer te zien, maar alleen haar been was zichtbaar. Wat was hier de bedoeling van? Wat moest hij doen? Hij zette voorzichtig een stap vooruit, en brieste een keer. Dit was helemaal niet zo erg. Hij hief zijn hoofd en sprong aan in galop. Hij galoppeerde tussen de heuvels door, omhoog ging hij niet want dat was te zwaar. Opeens moest hij een noodstop maken omdat er 10 meter voor hem een tak in de weg lag. Hij keek een keer om naar haar been en zette een stap achteruit. Hij sprong in een keer in galop aan en sprong over het hout heen. Hij galoppeerde een paar passen door en ging over in stap. Zijn neusgaten stonden wijd open. Hij keek weer achterom en..

10 Re: a wild horse ~~ Iana op wo mei 30, 2012 8:49 pm

Iana

Iana
Ex-Admin
Het verbaasde Iana dat Blase zo rustig bleef, haar been alleen maar dom stond aan te staren en wachtte op een signaal die Iana zou geven. In plaats daarvan liet Iana Blase gewoon wat wennen aan haar gewicht -die niet eens zo zwaar was- en lachte toen die niet wetend wat te doen brieste. Maar misschien was Iana wat te naïef, denkend dat het daarbij zou blijven. Nog geen seconde later voelde ze dat Blase de lucht in ging en ze verward en geschrokken zijn manen beetnam. Natuurlijk had ze moeten wezen dat Blase niet zo'n makke manegepony was, er nog bloed in hem zat en hij het nu allemaal zou laten zien. Een bepaalde adrenalinestoot zorgde ervoor dat ze genoot van zijn snelheid en ze uitgelaten begon te lachen. "You go boy!" Moedigde ze Blase aan, diegene die ze nu als haar paard beschouwde. Nu ze zo op hem zat met een brede smile op haar gezicht zou ze nooit meer van hem kunnen wijken, hem achterlaten. Dus, ja, die zat nog even vast aan haar. Pas toen Blase opeens een noodstop maakte, bruusk zijn remmen toesloeg en Iana bijna in zijn nek lag had ze maar even de tijd om zich weer te herstellen en mee te gaan in de sprong die hij naam. Het viel niet mee om op zo'n snelheid netjes op zijn rug te blijven zitten en even vreesde Iana eraf te vallen. Tien seconden had het geduurd of ze voelde zijn zachte rug onder haar achterste wegvallen en met een doffe klap lag ze de grond op. Verward en verstrooid keek ze Blase aan die een paar meter verder tot stilstand was gekomen en achter zich keek. "Vriendelijk beest ben jij joh." Lichtelijk gefrustreerd sprong ze overeind, klopte ze het stof van haar blote benen af en schrok bij het klein beetje bloed dat van haar voet droop. Het was niets ernstigs maar het prikte wel vervelend. Lichtelijk verbouwereerd keek ze Blase aan maar wist dat het helemaal zijn schuld niet was. Iana had gewoon haar evenwicht verloren en had uiteindelijk eens kennis gemaakt met de grond. Van sarcasme gesproken. Maar die ene glimlach kwam snel weer op haar gezicht toen ze weer naast Blase stond, haar hand op zijn wang plaatste en zich afvroeg wat er nu door zijn hoofd moest gaan. "Nog eens proberen?" Ze zwierde haar been weer over zijn rug en hoopte dat het dit keer ietsje beter zou gaan als de vorige keer.


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

11 Re: a wild horse ~~ Iana op vr jun 01, 2012 8:19 am

Gast


Gast
"You go boy!" Hoorde hij van achter. Dit spoorde hem nog meer aan om harder te gaan. Hij ging harder en harder en maakt een zo vlak mogelijke sprong. Hij voelde dat het gewicht op zijn rug verplaatste naar de zijkant, en hoorde ineens een flinke knal. Hij Stond zo snel mogelijk stil en keek achterom. Hij keek verbaast want het meisje was eraf gevallen. Ze keek naar haar voet waar een beetje bloed uitkwam. Hij draaide zich om en snuffelde aan haar voet. Keek haar aan en schudde met zijn hoofd omhoog alsof hij wilde zeggen dat hij weer wilde gaan. Er kwam een glimlach op haar gezicht en ze stond op. "Vriendelijk beest ben jij joh." Ze plaatste haar hand op zijn wang en stond even stil. Met een wip zat ze er weer op en hij stapte aan. "Nog eens proberen?" . Blase schudde wild met zijn hoofd en draafde aan. Toen hij een eind verder was stopte hij en draaide hij om zodat hij weer voor de takken stond. Wilde ze dit nog eens proberen of wilde ze verder rijden? Hij keek om en staarde weer naar haar been. Hij keek naar de takken en sprong in galop aan. Iets voor de takken zette hij af en probeerde zo vlak mogelijk te springen zodat het voor zijn berijdster makkelijker zou zijn. Hij ging terug naar stap en keek om zich heen. Hij wilde eigenlijk toch een berg op, maar dit koste zoveel moeite. Hij keek om zich heen en zocht de kleinste berg uit. Hij ging er recht voor staan en keek een keer om en brieste tegen haar been aan. Hij Hief zijn hoofd en sprong met een klein huppeltje aan in galop. Aan het begin van de berg vergrootte hij zijn sprongen en zette zo stevig mogelijk af. Het was niet zo'n hoge heuvel dus na een paar passen waren ze boven. Blase ging midden op de berg staan en hinnikte een keer, Tijdens de hinnik kwamen zijn voorbenen een stuk van de grond af..

12 Re: a wild horse ~~ Iana op ma jun 04, 2012 8:32 pm

Iana

Iana
Ex-Admin
Iana lachte om het dwaze gezicht die Blase trok toen hij haar op de grond had zien liggen. "Te laat jongen, nu zit ik er toch weer op!" Met een vriendelijke uitdrukking op haar gezicht gaf ze hem een schouderklopje en drukte zachtjes haar enkels in zijn buik. Hard moest ze niet kloppen want Blase vertrok al in een galop en veel tijd had Iana niet om hem vast te houden want nog geen paar seconden later voelde ze hem weer stoppen. Wat was hij van plan? Een zacht briesje tegen haar been maakte haar duidelijk dat hij de sprong opnieuw wilde nemen, het wilde goedmaken op een of andere manier. "Oké, doe maar." Ze zette zich schrap en nam met haar beide handen zijn manen vast -die ze zachtjes aanpak- zodat ze toch de steun had die ze nodig moest hebben. Kort beet ze op haar onderlip maar verbeet de bijkomende angsten en genoot van de wind die door haar haren blies. De boomstam met de vele takken kwam steeds dichterbij en een benepen gilletje verdween uit haar keel toen Blase zijn voorbenen ophief en zich met een imense kracht afzette op zijn achterbenen. De adrenaline gierde door haar aderen en een onbeschrijfelijk gevoel steeg naar haar binnenste. "Goed zo jongen!" Ze omhelsde hem en zette zich snel genoeg rechtop toen hij een berg opliep. Rare hengst dat het was, het leek wel of hij haar elk plekje van dit gebied wilde tonen. Ze zag er de lol wel van in, lachte toen hij kort steigerde en grijnsde toen hij terug op zijn vier hoeven stond. "Sorry Blase, ik val er niet altijd af." Een geamuseerd lachje echode een tijdje verder en haar blauwe kijkers speurden het prachtige landschap af terwijl ze haar prachtige hengst aankeek en hem teder over zijn nek streelde. "Kom, we gaan terug naar beneden." Ze gaf hem een duwtje tegen zijn zij en liet hem de weg afleggen naar waar ze eerst waren gegaan en steeg daar tevreden af. Ze liet zich uitgelaten tegen de grond zakken en nam vrolijk een paar snoepjes die ze Blase voorschotelde. "Nu heb je ze verdiend!"


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

13 Re: a wild horse ~~ Iana op ma jun 04, 2012 8:55 pm

Gast


Gast
"Te laat jongen, nu zit ik er toch weer op!" Hij schudde een keer met zijn hoofd alsof hij bedoelde dat hij lachte. Ze spoorde hem aan en hij sprong aan in galop. Na een paar galops sprongen viel hij terug en stond hij stil. Hij keek en en brieste tegen haar benen totdat hij mocht gaan. "Oké, doe maar." Ze greep zijn manen beet en na enkele seconden was hij al over de hindernis heen. Toen hij na de hindernis stil stond omhelsde ze hem. "Goed zo jongen!" Zei ze met een vrolijke stem. Hij sprong om en galoppeerde de berg meteen op. Eenmaal boven op de berg maaide hij met zijn benen in de lucht en kwam met een harde knal weer neer. "Sorry Blase, ik val er niet altijd af." Hij brieste een keer met een zacht hinnikje er achteraan. "Kom, we gaan terug naar beneden." Zei ze. Ze duwde met haar been in zijn buik. Hij keek naar haar been. Wat bedoelde ze daar nou mee? Moest hij dan die kant op gaan. Hij liep de heuvel rustig in stap af. Voetje voor voetje zette hij ze neer. Eenmaal beneden stapte het meisje af en pakte een paar snoepjes. "Nu heb je ze verdiend!" zei ze en schotelde hem de snoepjes voor. Met een gulzige hap nam hij ze allen tegelijk van haar hand af. Nadat hij de snoepjes opgeslokt had liep hij naar het meisje toe en hield de voorkant van zijn hoofd tegen haar buik aan. Wild ging hij op en neer. Hij had daar verschrikkelijke jeuk en kon het zo misschien weg schuren. Wat wilde ze nou gaan doen. Wilde ze nou gaan? Mocht hij met haar mee? Dat zou hij graag willen. Hij had besloten dat as ze wegliep hij er achteraan ging....

-flutje-

14 Re: a wild horse ~~ Iana op ma jun 04, 2012 9:08 pm

Iana

Iana
Ex-Admin
Iana moest lachen om de neus die tegen haar buik werd geschuurd, alsof hij haar achterover wilde duwen en ze moeite had om overeind te blijven. "Hee!" Ze duwde zijn hoofd wat naar achteren en probeerde een paar stappen achteruit te zetten zodat ze niet achterover zou vallen. Ze krabde over zijn voorhoofd, bles en neus en hoopte daarmee de jeuk weggenomen te hebben. Pas toen ie haar met zo'n schattig gezicht aankeek wreef ze vrolijk over zijn hals en gaf er liefjes een klopje op. "Je bent me er eentje lieve jongen." Ze drukte haar lippen op zijn neus en lachte toen zijn voelsprieten begonnen te kriebelen op haar wang. Toen ze plots een ideetje kreeg legde ze haar beide handen op Blase's neus, grijnsde en zette een paar stappen achteruit. "Blijf!" Nu kwam het erop aan dat Blase haar moest vertrouwen en gehoorzamen. Of hij haar nu ging begrijpen of niet wist ze niet, het viel alleszins te proberen. En bij elke stap die Blase toch zette herhaalde ze het woordje 'blijf' tot wanneer ze ervan overtuigd was dat hij zou blijven staan. Toen ze ongeveer een paar meter van hem verwijderd was begon ze plots te rennen, recht de bosjes in en bleef het woord 'blijf' herhalen. Je kon dit eigenlijk vergelijken met een soort van verstoppertje. Iana ging zich alleszins zo ver mogelijk proberen verstoppen en dan zien of Blase de moeite zou doen om haar te vinden. Haar benen haalden zo'n snelheid dat Iana zelf schrikte van haar eigen conditie. Na een goeie vijf minuten lopen verstopte ze zich achter een bos struiken en floot op een fluitje dat rond haar hals hing. En nu maar afwachten, kijken of Blase wel echt dat slim paard was die Iana dacht dat ie was.

-Bij mij ook xD


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

15 Re: a wild horse ~~ Iana op ma jun 04, 2012 9:42 pm

Gast


Gast
"Hee!" riep ze toen hij met zijn hoofd tegen haar aan schuurde. Ze heild haar handen tegen zijn hoofd en kriebelde precies op het pletje waar hij jeuk had. Hij brieste alsof hij wilde zeggen dat het fijn was. "Je bent me er eentje lieve jongen." Ze gaf heb een kus op zijn neus en zette een stap achteruit. "Blijf!" Zei ze! Blase hield zijn hoofd schuin hij snapte wel wat ze er mee bedoelde maar wat wilde ze doen? ze bleef lopen en iedere keer als hij een stap verzette riep ze "Blijf!". Na een paar minuten stilstaan hoorde hij een fluitje. Zou dit het teken zijn dat hij mocht komen. Als een gek galoppeerde hij aan met zijn hoofd hoog in de lucht. Hij snoof alle geuren op die hij voor zijn neus kreeg. Hij keek om zich heen en zag alleen maar bosjes, en verder niets. Hij galoppeerde door tot hij bedacht dat ze wel is in de bosjes kon zitten. Hij draaide om en draafde naar de bosjes. hij hief zijn benen hoof en liet zijn hoofd in de bosjes zakken. Ze zat hier hij wist het zeker. Hij hapte een keer in wat er voor zijn neus was. Hief zijn hoofd en had een pluk haar in zijn mond. Had hij nou wat haar van haar eruit getrokken? hij liet zijn hoofd zakken en zijn oren schoven naar achteren. Hij had er spijt van, zo bedoelde hij het helemaal niet!

16 Re: a wild horse ~~ Iana op vr jun 08, 2012 10:36 pm

Iana

Iana
Ex-Admin
Iana wist dat haar ademhaling nogal hevig was en dus makkelijk te horen zou zijn door Blase. Maar op een of andere manier wist ze haar hartslag onder controle te houden en merkte ze tot haar opluchting dat haar adem amper te horen was. Pas toen ze een luid hoefgetrappel vanuit de verte hoorde aankomen maakte ze zich zo klein mogelijk, legde Iana haar handen over haar gezicht en hoopte ze vurig dat hij haar niet zo vinden. Natuurlijk had een paard een veel betere reukzin en zou hij haar zonder problemen vinden. Ook omdat ze recht op een plaats zat waar de wind haar geur tot kilometers verder kon brengen. Dus lang had het niet geduurd of ze voelde opeens een stevige ruk aan haar haren. Gillend kwam ze overeind met haar handen tegen haar hoofd geplakt en verbouwereerd staarde ze naar het plukje haar dat tussen Blase's tanden zat. "Jij.. Jij.." Ze hief haar hand om hem een mep te geven maar hield zich halverwege in, trok haar hand terug en trok een korte pruillip. "Don't do that again you little bastard!" Ze aaide hem kort over zijn neus en legde haar arm rond zijn nek. Een glimlach krulde alweer rond haar mondhoeken en maakte duidelijk dat ze er niet al te veel problemen meer ging van maken. Terwijl ze de velden weer op wandelde hoopte ze Blase mee te nemen naar de manege, waar ze samen konden werken aan elkaars vertrouwen. Sowieso vertrouwde ze hem al volledig, maar dat moest ook omgekeerd zijn en daar had Iana nog niet teveel van gemerkt. "Kom, jongen." Ze stak haar hand uit en wenkte hem met een korte grijns rond haar mondhoeken. Misschien konden ze nog wat spelen in het lange gras, dat zou nog leuk zijn. Opeens kreeg ze een idee. Zonder waarschuwing gooide ze -voor de derde keer al vandaag- haar been over zijn rug en greep zijn manen vast. Daarna gaf ze kort wat benen en stuurde hem -voor zover dat kon met 'manen trekken'- recht de weide op waar het gras tot aan zijn borst kwam. Gierend van het lachen hoopte ze dat hij erin zou lopen, ze het gras langs haar benen zou kunnen voelen en ze daarna zouden uitkomen op een grote rivier. Durfde Blase in het water? Iana had ooit eens met haar eerste paard gezwommen en dat was werkelijk fantastisch. Eens zien wat deze mustang allemaal in zich had!


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

17 Re: a wild horse ~~ Iana op vr jun 08, 2012 11:30 pm

Gast


Gast
Met een hap haar in zijn mond schoof hij een oor wat naar voren en hoorde een gil "Jij.. Jij.." zei ze met een boze stem. Hij zag haar hand in zijn richting komen en hij sloot zijn ogen om te wachten op de klap. Na enkele seconde wachten opende hij zijn ogen en zag dat ze haar hand had laten zakken. "Don't do that again you little bastard!" zei ze. Blase hief zijn hoofd en liet de pluk haren uit zijn mond vallen, en duwde zijn neus tegen haar hand aan. "Kom, jongen." ze stak haar hand uit en keek naar het lange gras. Blase schoot op en volgde het meisje. Ze aaide hem over zijn neus en legde haar hand op zijn nek. Zonder enige waarschuwing vloog haar been over zijn rug heen en pakte ze zijn manen vast. Na enkele seconde zat ze stevig aan zijn rug geklemd. Ze duwde ze haar benen tegen zijn buik aan en Blase schoot naar voren. Na enkele passen dribbelen ging hij over naar stap en ging rustig verder. Ze trok aan zijn manen zodat hij in de richting van het grasveld zou lopen. Toen hij het veld voor zich had draafde hij aan tot dat hij midden in het grasveld stond. Hij hief zijn hoofd en naar enkelen seconde zat zijn neus tussen het gras. Hij slokte alles naar binnen alsof hij dagen niet gegeten had. Blase vond het gras in dit gebied het lekkerste wat er was. Zo sappig, groen en vol voedingsstoffen. Blase wist dat hier in de buurt ergens een rivier was. Dat zou een heerlijke verkoeling zijn. Hij stapte op zijn gemak richting de rivier. Hij wist niet of hij erin zou gaan want hij had tenslotte iemand op zijn rug. Eenmaal aangekomen bij de rivier keek hij om en wachtte op een commando van zijn berijder. Of hij er nou in of langs af moest, hij vond het geen enkel probleem. Heerlijk voelde het om iemand op je rug te hebben. Alsof je een band met elkaar had..

18 Re: a wild horse ~~ Iana op za jun 09, 2012 5:20 pm

Iana

Iana
Ex-Admin
Iana merkte dat Blase het gebied hier kende en tot haar genoegen zag ze de beige mustang het gras opschrokken alsof ie nog nooit gras gezien had. Een paard kon immers dagen aan een stuk gras eten zonder ook maar iets anders te doen. Voor paarden was een wei groen gras hetzelfde als een wei lekkernijen voor een mens. Het bleef moeilijk te begrijpen maar Iana had geen zin om daar haar hoofd over te breken. Onnodige zaken. Het gras kietelde tegen haar blote benen en lacherig klopte ze -als beloning- tegen zijn hals. Het viel haar op dat hij het water in wilde en enkel wachtte op een toestemming. Even keek ze naar haar jurkje, toen naar het water en schudde meewarig het hoofd. Een natte jurk was nog niet het einde van de wereld. Vol zelfvertrouwen gaf ze hem een tikje tegen zijn buik en voelde hoe het water tegen haar benen sloeg. Er was gelukkig geen stroming waardoor ze zonder moeite het water in konden en Iana zich van Blase liet vallen. Met een luide plons belandde ze in het toch wel warme water en kwam ze proestend boven. Het water voelde heerlijk tegen haar lichaam en een verfrissing was het zeker. Met haar beide handen nam ze een handvol water en waste daar haar bestofte gezicht mee af. Door het vallen van daarnet was ze net een zwarte vrouw en nu kon ze dat er afwassen. Haar blauwe kijkers gingen naar Blase en glimlachend keek ze haar prachtige hengst aan. Ze bofte echt wel met dit dier, dat besefte ze maar al te goed. Het verbaasde haar nog steeds dat Blase zich zo makkelijk liet berijden en hij haar er zelf niet af bokte. Steeds bleef ie netjes wachten op hulpen en dat sierde deze beige mustang wel. Haar hand streelde zijn neus en grijnzend steeg ze terug op Blase zijn rug. Zijn rug was al kletsnat maar dat deerde haar niet, ze was toch al doorweekt en kletsnat. Met een kleine hulp tegen zijn buik gaf ze aan dat hij mocht verdergaan en ze zo de rivier konden oversteken. Daar stonden er verschillende crosssprongen die nog niet waren weggedaan van de vorige cross van zondag. Misschien .. Héél misschien kon ze het wagen.


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

19 Re: a wild horse ~~ Iana op za jun 09, 2012 7:07 pm

Gast


Gast
Toen hij eindelijk het water in mocht sprong hij vooruit. Het water spetterde rond. Hij voelde dat het gewicht zich naar de zijkant verplaatste en voor dat hij het wist lag het meisje in het water. Hij stak zijn neus het water in om te kijken of hij haar kon zien. Na enkele seconde kwam ze proesterend boven water. Blase hief zijn hoofd en brieste een keer zodat het water uit zijn neus ging. Het meisje keek naar Blase en er verscheen een glimlach op haar gezicht. Na wat rond te hebben gezwommen klom het meisje weer op zijn rug en zat er na enkele seconde weer stevig op. Ze een kleine beweging met haar benen dreef ze hem het water uit. Blase vond het jammer, hij had er nog wel uren willen rond zwemmen. Toen hij het water uitkwam schudde hij met zijn hele lichaam zodat het meeste water er al wat af was. Het was zonnig weer dus hij zou zo drogen. Hij liet zijn hoofd naar de grond zakken en snuffelde wat aan de grond. Hij kapte met zijn linker voorbeen en voordat hij het wist liet hij zijn lichaam zakken. Toen hij in het zand lag besefte hij pas dat hij ook weer iemand op zijn rug had en dat hij dus niet kon gaan rollen. Hij sprong overeind en schudde zich nogmaals een keer uit zodat het zand er wat af was. Hij stapte aan en op een rustig tempo liep hij richting het bos. Hier was hij nog niet vaak geweest want meestal bleef hij hangen in de rivier. Hij draafde aan en keek rustig rond. In een keer schoot hij naar rechts en stond stil. Er stond een hindernis met wapperende vlagen. Dit had hij hier niet verwacht, wat deed dat hier?

20 Re: a wild horse ~~ Iana op zo jun 10, 2012 8:34 pm

Iana

Iana
Ex-Admin
Iana gaf haar ogen de kost aan het prachtige landschap. De zon was inmiddels aan het ondergaan en haar stralen sierden de rivier. Ook het groene landschap kreeg een romantische sfeer overgoten waardoor Iana het moeilijk had op haar paard te letten. Het water dat tegen haar benen kabbelde liet haar eraan herinneren dat ze nog steeds op haar paard zat. Haar zwarte haren wapperden door de verschillende windvlagen en glimlachend hield ze zich vast aan Blase's manen. Ze vond het echt heerlijk met hem, het euforische gevoel om op zo'n mustang te zitten was werkelijk onbeschrijfelijk. Plots voelde ze de beige hengst naar rechts springen en een kort gilletje verdween uit haar keel. Het waren de wapperende vlaggen geweest die Blase zo hadden afgeschrikt. Geruststellend fluisterde ze een aantal liefkozende woordjes en aaide hem kort over zijn nek. "Kom jongen, we gaan eerst alle sprongen is bekijken. Dan kunnen we alsnog zien of we ze daadwerkelijk gaan nemen." Haar stem was zacht en zorgde ervoor dat ze Blase er van kon overtuigen weer verder te gaan. Een paard kon je toch nooit dwingen, dat maakte de situatie stressvol en dat was niet Iana's bedoeling. Met haar kuiten gaf ze aan dat hij langs de sprong heen moest stappen en toen ze eenmaal voor de wapperende vlaggen stonden klopte ze Blase belonend op zijn hals. "Zie je wel, zo eng zijn ze helemaal niet!" Ze grijnsde en liet Blase rustig verder draven naar een heg met van die bloembakken ervoor. Iana wist dat dit een best gevaarlijke sprong was en het bijna onverantwoord zou zijn om hem te nemen zonder enige bescherming, tuig of tok. Maar Iana kennende was niets haar te gevaarlijk, ze zou zonder zadel een sprong van 2 meter pakken. Bij wijze van spreken -natuurlijk- want knettergek was ze ook weer niet. Toen ze ook de heg gepasseerd waren kwamen ze aan op een waterbak waar er nog duidelijk sporen lagen van hoeven. Als je dan uit die waterbak kwam zag je dat er daarachter een heuvel was met op de top een best gewaagde sprong naar de grond. Iana grinnikte, vroeg zich af of ze dit wel degelijk zouden doen maar eigenlijk kreeg ze steeds meer zin om het wél te doen. "Oké, Blase, doen we ze allemaal?" Er klonk een duidelijk enthousiasme door in haar stem en vol zelfvertrouwen leidde ze hem terug naar de eerste sprong met de wapperende vlagjes. Alle sprongen stonden op grote afstand van elkaar en liepen in een soort van ronde waardoor ze straks weer aan de eerste sprong zouden terugkomen. Als alles goed zou komen natuurlijk. Zachtjes gaf ze hem benen en liet zich meevoeren in een heerlijke galop..


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

21 Re: a wild horse ~~ Iana op zo jun 10, 2012 10:47 pm

Gast


Gast
Hij sprong opzij en hoorde een korte gil van Iana. "Kom jongen, we gaan eerst alle sprongen is bekijken. Dan kunnen we alsnog zien of we ze daadwerkelijk gaan nemen." Zei ze met een rustgevende stem. Ze duwde haar kuit tegen zijn buik en Blase stapte naar de vlag toe. Hij stak zijn nek uit en snoof een keer diep in toen hij voor de vlag stond. Iana gaf hem een klopje en zei; "Zie je wel, zo eng zijn ze helemaal niet!". Ze gaf hem weer been en Blase draafde langs de hindernis af. Ze draafde langs een grote groene heg af met bloembakken ervoor. De hindernis was best hoog en breed. Hij wist niet zeker of hij het zou halen maar hij wilde het zeker proberen. Na die sprong was er een waterbak waar je daarheen moest. Dat vond Blase niet zo erg hij wilde er al heen stappen tot hij merkte dat er nog een hindernis was. Hij draafde erheen. Het was een heuveltje met erop een sprong die weer op de grond uitkwam. Deze beviel hem wel en hij wilde hem maar al te graag springen. "Oké, Blase, doen we ze allemaal?" zei het meisje met en enthousiaste stem. Ze stuurde hem naar de eerste hindernis en gaf been. Hij sprong aan in galop en galoppeerde op de eerste hindernis af. Net op het laatste moment moest hij een extra klein galops sprongetje bij zetten anders kwam hij niet uit. Hij zette zich af voor de hindernis en tilde zijn voorbenen hoog op. Het leek wel of hij kon vliegen. Zijn manen en staart wapperde door de lucht. Toen hij neerkwam struikelde hij een beetje maar hij galoppeerde door. De volgende hindernis was al in zicht. Het was de grote heg met de bloembakken ervoor. Hij vergrootte zijn galops sprongen en sprong er met volle vaart overheen. Hij wist nog dat na deze sprong de waterbak zou komen. Hij bewoog wat met zijn oren tot de bak in zicht was. Hij sprong met een grote sprong erin in plaats van eroverheen. Het water spetterde tegen zijn borst op. Hij hief zijn hoofd en schudde het heen en weer. Hij zag de volgende hindernis aan komen. Hij moest eerst wat extra kracht zetten om de heuvel op de komen. Daarna sprong hij met een grote boog over de balken heen. Hij moest een stuk naar beneden voordat hij kon landen. Toen hij met vier benen op de grond stond ging hij stil staan. Zijn neus gaten stonden wijd open en zijn buik ging hevig op en neer....

22 Re: a wild horse ~~ Iana op ma jun 11, 2012 9:10 pm

Iana

Iana
Ex-Admin
Iana voelde de adrenaline door haar aderen gieren, voelde werkelijk haar handen trillen toen Blase begon te galopperen maar genoot vooral van de momenten die ze nu met Blase beleefde. Haar haren die in de wind vlogen, de wapperende manen die tegen haar vingers kriebelden en gewoon het gevoel dat je op een paard zat kon haar niet gelukkiger maken dan ze al was. Iana fixeerde zich op de eerste sprong en zette zich schrap toen Blase zijn voorbenen -zonder problemen- ophief en ze er beiden overvlogen. Voor vijf seconden had Iana getwijfeld maar nu waren al die twijfels opeens verdwenen, had ze ze in een hoekje gedrumd en was ze klaar voor de andere sprongen. Met haar rechterhand beloonde ze Blase met een schouderklopje. Een tevreden glimlach speelde rond haar lippen en haar blauwe ogen keken naar de groene heg waar ze toch haar twijfels bij had. Blase blijkbaar niet want die zette een paar extra galoppasjes en het had geen seconde geduurd of ze vlogen er ruim over. Iana liet een uitgelaten roep horen, lachte en liet alles gewoon op zich afkomen. Het water dat tegen haar benen kletste, de snelheid die Blase haalde voor de laatste sprong en uiteindelijk de afsprong die alles tot een perfect einde bracht. Met haar rechterhand wreef ze over haar voorhoofd en even leek het of ze weer ademhaalde. Alsof ze de hele rit haar adem had ingehouden en nu weer alles herbeleefde. Over enthousiast sprong ze van zijn rug, vloog ze Blase om de hals en drukte ze haar neus tussen zijn manen. "Ik hou van je jongen, je bent perfect." Het was niet meer dan een fluistering maar ze meende het uit het diepste van haar hart. Haar vingers verstrengelden zich in zijn manen en toen ze na vijf minuten uit geknuffeld was lachte ze liefjes. "Kom je mee jongen? Dan gaan we nog even wandelen." Ze nam een snoepje uit haar tasje en stak die vriendelijk naar hem uit. Die had hij zeker verdiend. Iana begon zelfs al na te denken aan een paar crossen die ze zou kunnen meedoen met Blase. Het kon niet anders dan dat ze de eerste prijs zouden halen, Blase was een natuurtalent en leek voor geen enkele sprong schrik te hebben. Een grijns sierde haar mond en tevreden dat ze was huppelde ze richting een groot rietveld. Met Blase aan haar zijde wandelde ze nog een eindje verder vooraleer ze halt hield en ze zicht hadden op het hele landschap van de bossen, velden en rivieren. Je kon het evengoed een grote heuvel noemen die heel het prachtige landschap weergaf. Met haar rechterarm over zijn rug en haar andere naast haar zij liet ze een tevreden zucht horen en hoopte dat dit nooit zo eindigen. "Kom je met me mee naar huis? Je nieuwe thuis?" Iana keek Blase met haar blauwe ogen aan en wist dat ze hem nooit meer wilde achterlaten. Dit was perfect, het moment was perfect, Blase was perfect. Terwijl ze nadacht over de dagen die ze met Blase zou meemaken leidde ze de hengst mee naar de voet van de heuvel en liet zich daar uitgelaten in het gras zakken. Nog een uurtje en dan zouden ze best terugkeren, alleen als Blase dat zou willen.


_________________
http://paradigm-shift.actieforum.com

23 Re: a wild horse ~~ Iana op ma jun 11, 2012 10:32 pm

Gast


Gast
Na de laatste sprong vloog ze van zijn rug af en omhelsde hem. "Ik hou van je jongen, je bent perfect." Zei ze fluisterend. Ze bleef hem maar knuffelen en aaien. Na 5 minuten hield ze op, een glimlach verscheen op haar gezicht. "Kom je mee jongen? Dan gaan we nog even wandelen." Ze liep aan en Blase ging maar al te graag mee. Hij volgde haar op de voet. Al zette een stap anders als de vorige dan zou hij op haar hakken trappen. Ze liepen langs de rietvelden af en na wat minuten gewandeld te hebben kwamen ze op een plek waar ze uitzicht hadden over het hele landschap. De bossen, de rivier, de heuvels en het grasveld kon je allemaal zien vanaf hier. Het was een prachtig uitzicht. Ze legde haar rechterarm over zijn rug. Dit voelde goed, vertrouwd een echte vriend. "Kom je met me mee naar huis? Je nieuwe thuis?" Ze keek hem vragend aan. Hij keek met zijn grote ogen richten Iana's blauwe ogen. Hij hief zijn hoofd en hield hem een tikkeltje schuin. Hij duwde zijn neus tegen haar buik zodat ze een stap naar achter zetten. Natuurlijk wilde hij mee!. Ze liepen de heuvel af en eenmaal onder liet Iana zich in het gras vallen. Blase liet zijn hoofd zakken en hapte wat van het gras. `Hij liep wat om haar heen en ging naast haar door zijn knieën. Hij liet zich in het gras neer ploffen naast Iana legde zijn hoofd op zijn been en sloot zijn ogen even. Hij dacht na over wat er vandaag allemaal gebeurt was. Een dag om nooit te vergeten!

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum