Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Bear, come back!

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Bear, come back! op di apr 24, 2012 7:36 pm

Pasqual Scodelario

avatar
"En nou ga je met Bear lopen!" Dat waren de exacte woorden geweest van zijn moeder. Dus ja, nu liep hij in het park, met Bear, die hevig aan de lijn aan het trekken was. Tja, dat zijn ma boos op hem was geworden, kon hem vrij weinig schelen. Vandaag was een fijne dag en niets leek hem nog neerslachtig te kunnen krijgen. Zijn zusje had hem nog een grote glimlach toegeworpen toen hij met zijn ogen had gerold op de reactie van zijn ma. En Bear had ook opzich wel klaar geweest voor een dolletje. Bear was een bol en mollig beest waar nauwelijks beweging in te krijgen was. Het was het ding van zijn tante, die nu tijdelijk bij hun woonde. Gelukkig maar, Bear was niet echt leuk, maar misschien zou Pasqual later wel zelf een hond nemen.
Hij liep weer eens rond in zijn alledaagse kloffie, een wijde skatebroek waarvan het uiteinde van de pijpen kapot waren gelopen, brede gympen die niet vastgestrikt waren, een makkelijk shirt eroverheen en zijn standaard gebruinde huid kwam vandaag erg mooi uit. Zijn ogen glinsterden, keken vrolijk om zich heen en namen alles in zich op. Jeb, vandaag was een goede dag voor hem en voor de wereld.
Bear blafte kort en Pasqual gaf een bestraffend rukje aan de riem.
"Nee Bear!" zei hij, terwijl het mollige propje naast hem kwam slenteren. Hij liep naast Bear en vond hem nu wel oké, nu het niet zo trok. Ja, het was nieuw hier in Horsehome, het land was anders, het klimaat was anders, maar hij kon er wel aan wennen. De taal was absoluut het probleem niet, in deze taal was hij opgegroeid en Spaans was meer zijn tweede taal geworden. Maar hij beheerste het beide en het was maar wat hij leuker vond klinken. Vandaag was het toevallig dat het niet Spaans was, maar mocht hij er morgen wel zin in hebben, zou hij morgen Spaans praten. Ach, zijn leven in Spanje was chill geweest. Hard werken, dat wel, maar het was het allemaal waard. Hij had allemaal paarden tot de top mogen trainen en had een tijd lang zijn eigen tophengst gehad. Maar die was gelukkig verkocht, aan een jong meisje dat hem ongeveer hetzelfde behandelde als Pasqual deed. Hij was zijn hengst nog een keer op wezen zoeken en had gezien dat het goed was. Om die reden was hij zonder al te veel problemen naar Horsehome vertrokken. En nouja, hij had eigenlijk inmiddels wel wat meer behoefte aan gezelschap. Zijn zusje was oké, maar nouja, het was zijn zusje.
Zuchtend ging hij in het gras zitten en stroopte zijn mouwen op. Bear krulde zichzelf naast hem neer en hij aaide het dier over zijn hoofd.
"Je bent braaf, jongen..." zei hij dromerig, terwijl hij afdwaalde in zijn eigen hoofd. Pasqual was niet verlegen ofzo, maar hij had nog niemand zien lopen op dit tijdstip. Misschien iemand anders wel?

- Open -

2 Re: Bear, come back! op do apr 26, 2012 8:53 am

Gast


Gast
Argh Jess haatte het als ze de honden moest uitlaten. Dat deed ze om wat bij te verdienen, maar ze deed er altijd 4 tergelijk en dat ging niet altijd goed. Haar vader en moeder waren buiten bij de stallen. Haar broertje Jake zat bezig op zijn camer. Het was echt zo'n computer freak. Hij had van alles aan computer, en allemaal van die dingen. Zelf zat ze op haar kamer. Ze grinnikte even door al de Taylor lautner spullen. Wat zou ze hem zo graag een keer willen ontmoeten. Ze trok een skinny jeans aan, met een lekker vest er over heen. Ze kamde haar haar, en liet het lekker los zitten. Daarna liep ze naar beneden en smeerde een broodje de ze ondertussen op at toen ze haar schoenen aan deed en naar de stallen liep. Haar ouders waren er niet, dan waren ze vast een paard wegbrengen of ophalen. Snel liep ze nog eve Taylor's stal in. Ze begroette hem maar zag daarna op haar horloge hoe laat het was. Snel rende ze trug naar binnen en keek even rond. "Candy." Riep ze hard. Het kleine vlinderhondje kwam al snel aan gerend. Jess lijnde haar aan en zette haar achter in de auto. Daarna reed ze langs alle andere huisen waar de andere honden waren. Ze stopte bij het park en liet de honden er uit. Ze trokken allemaal aardig hard, naar het ging nog goed. Na een kwartiertje zag Phoebe een andere hond en ze begon echt heel hard te trekken. Jess werd naar voren getrokken en door de andere honden viel ze bijna. Ze kon nog net staande houden. Phoebe was los getrokken en rende naar de hond en de jongen. Samen met de andere honden rende ze naar de jongen toe. "Sorry hoor." Zei ze lachend toen ze een pluk haar uit haar gezicht haalde.

3 Re: Bear, come back! op ma apr 30, 2012 1:25 pm

Pasqual Scodelario

avatar
Pasqual reageerde even niet op haar verontschuldiging, Bear spacete hem en Pasqual had zowaar moeite om het pluisbolletje in toom te houden.
"Kalm, Bear!" riep hij wanhopig naar het beest wat nu zo ongeveer op en neer stond te stuiteren. "Kalm!" Maar Bear werd niet kalm, stuiterde zowaar nóg hoger en Pasqual kon eigenlijk niets anders doen dan erom te glimlachen. Bear was een ongehoorzaam mormel en dat moest Pasqual maar accepteren want anders zou zijn leven met Bear tot een hel worden gemaakt. Hij keek even zéér chagerijnig maar glimlachte daarna weer. Het zat niet in Pasquals aard om gedurende langere tijd zo te kijken. Hij haalde zijn blik wanhopig maar los van Bear en keek naar het meisje wat met drie andere honden buiten dat ene hondje om stond te ploeteren. Hij lachte, het was dan ook een allergrappigst gezicht om al die honden te zien. Ze liepen alle kanten op maar wouden allemaal, stuk voor stuk, naar Bear toe, kostte wat het kost. Het meisje weinig moeite te hebben met ze te houden, maar het waren dan ook geen al te kleine honden. Het ding wat zichzelf los had weten te wurmen leek de moeilijkste te zijn. Pasqual pakte de riem van de hond, trok hem wat weg van Bear, stond wat te klungelen en besloot het toen maar op te geven.
"Bear doet niets, vind je het oké als ik het maar loslaat zodat mijn arm wat meer rust krijgt?" Hij keek met zijn rustige ogen naar het meisje en grinnikte weer. "Ik ben trouwens Pasqual, nog heel even volhouden hoor!" Hij had zijn zusje in de verte zien staan en riep dan ook uitermate hard;
"Kaya, hier komen!" Toen zijn zusje hem in het oog keek, trok ze een sprintje en lichtjes nahijgend stond ze voor hem met een vragende blik. Oh ja, ze zat op atletiek en was echt goed in vorm. Hij was het bijna vergeten.
"Kan je Bear mee naar huis nemen? Ik ga onaangekondigd dit meisje even helpen met haar honden." Tja, zo was Pasqual. Kaya nam Bear over, gaf een flink rukje en dwong Bear met zich mee. Zo verdween Bear met Kaya en Pasqual keek weer naar het meisje.
"Sorry, het zit in mijn aard mensen te helpen, ookal heb ik ze nog niets gevraagd." Zelfs zijn ogen twinkelden vrolijk mee.
"Dus, hulp nodig? Mag ik meelopen en wat honden van je overnemen?"

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Soortgelijke onderwerpen

-

» I'm back!

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum