Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Namen veranderen

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Namen veranderen op zo jan 15, 2012 6:09 pm

Darren

avatar
Ex-Admin
De laatste tijd krijgen wij erg veel pb'tjes met daarin de vraag of wij een naam willen veranderen. Heel leuk dat jullie pb'tjes sturen maar dit is niet de bedoeling.
Bij het maken van je account moet je goed nadenken over welke naam je voor je karakter wilt. Heb je de naam Keesje gekozen tijdens je registratie dan moet je deze naam dus gewoon houden en niet een pb sturen naar de moderators of de naam veranderd mag worden. Tot nu toe hebben we de namen veranderd, hier gaat verandering in komen.

Vanaf vandaag gaat er een nieuwe regel in.
Heb je een cijfer in je naam en wist je niet dat dit niet mocht dan is er in overleg mogelijk tot naam verandering. Wil je zomaar een naam veranderen dan gaan er 200 punten van je totaal aantal punten op dat moment af.

Een korte uitleg hoe het dan in werking gaat.
Pietje wilt zijn naam veranderen in Keesje. Pietje stuurt een pb'tje met daarin zijn verzoek naar een moderator en er word naar gekeken. De moderator opent het puntensysteem en ziet opeens dat Pietje te weinig puntjes heeft! O jee, wat gebeurt er nu?! Omdat Pietje het heel erg graag wilt gaat zijn punten aantal in de min. Helaas voor Pietje, o nee nu is het Klaasje, maar dan had hij maar genoeg puntjes moeten hebben. Wanneer hij genoeg puntjes had dan hadden zijn puntjes keurig een positief getalletje gebleven.

Onthoud dit goed bij de volgende keer dat je een pb stuurt naar een moderator met de vraag of je naam veranderd kan worden. Wink

Voor mensen het vragen, deze regel geldt ook voor de moderators.

- Het Team

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum