Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

ritje met Flair

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 ritje met Flair op vr jan 06, 2012 3:21 pm

Valerie

avatar
Valerie stapte in de auto en opende de deur voor Junior en Dacoda. Zij mochten ook wel mee naar de paarden, ze waren der al gewend aan en zouden niet eens echt in de buurt komen van haar geliefde Flair. Ze startte de motor en reed met een glimlach naar stal. Daar aan gekomen liet ze Dacoda en Junior uit de auto die even aan het erf snuffelde en daarna netjes gingen zitten. Val haalde een tasje uit de auto, waar haar nieuwe spullen in zaten. Ze had dat gekocht, om Flair te verwennen aan gezien zij nog steeds niet met een normaal zadel reed maar met een bare back pad. Aan haar vorige zaten geen beugels maar aan deze wel, dus dan kon ze ook mooi licht rijden. Ze had ook nog een nieuw dekje gekocht wat er mooi onder kon, zodat het als nog niet zou drukken en een nieuw hoofdstel, nou eigenlijk twee. Een western hoofdstel en een bitloos. Ze zou straks wel kijken welke ze om zou doen. Toen ze in de stal liep riep ze Flair. Al snel was ze bij de stal aan gekomen van Flair. Ze schoof de deur open en stapte naar binnen. ''Heei meisje.'' Zei ze toen ze een kus op haar neusje drukte. Ze haalde Flair uit haar stal en zette haar op de poetsplaats. Reggi en zij hadden hun eigen gedeelte bij deze stallen. Aan de andere kant stonden de andere mensen. Hier stonden Flair,Imani,Bailey,Yara en Saricha. Val haalde de deken van Flair er af en legde die aan de kant. Ze pakte het plastic tasje en legde het dekje op de rug van Flair. Mooi die paste, dan zou het zadeltje ook wel passen. Ze haalde het dekje er weer af, en poetste Flairtje grondig. Daarna zadelde ze haar op met de nieuwe spullen. Ze deed het western hoofdstel in. Ze nam Flair mee naar buiten en stapte daar op

Flair:)

Spoiler:
[img][/img]
Spoiler:
[img][/img]
Spoiler:
[img][/img]
Spoiler:
[img][/img]

2 Re: ritje met Flair op vr jan 06, 2012 3:34 pm

Flair

avatar
Flair hinnikte naar Valerie toen ze de auto hoorde. Nog eens hinnikte ze en blij ging ze over de staldeur leunen. Ongeduldig ging ze tegen de staldeur schoppen, net zolang tot ze Valerie zag komen. Die nam haar mee naar de poetsplaats en borstelde haar. De hemel was helder blauw en de vogels kwamen langzaamaan terug. Flair gaapte eens uitgebreid en genoot van het borstelen. Daarna werd ze opgezadeld met een licht ding. Blij schudde ze zich uit en liet het bit in haar mond stoppen. Vrolijk knabbelde ze op het bit. Val steeg op en opgewonden stapte ze weg. Met haar hoofd hoog stapte ze door het gras. Met open ogen bekeek ze de bloemen die langzaam weer tevoorschijn kwamen. Zonder aangespoord hoeven te worden ging ze draven. Nog steeds opgewonden haar hoofd omhoog maar na een tijdje gedraafd te hebben nam ze de teugels een beetje aan. Briesend schudde ze haar hoofd. Flair spitste haar ogen en stopte opeens toen er een vogel voor haar voeten schoot. Door de lentekriebels hinnikte ze hard en draaide weg van het pad. Opgewonden sperde ze haar neusgaten open. Flair was gewoon heel fris.

http://saddled.actieforum.com/

3 Re: ritje met Flair op di jan 17, 2012 5:46 pm

Valerie

avatar
Flair was super fris. Maar dat kon Valerie ook wel begrijpen. Het was lente, en Valerie had even niet op haar gereden. Ze moest ook veel werken, maar gelukkig waren haar uren nu naar de avond verplaatst en kon ze overdag gewoon naar de paarden en andere dingen doen. Ze ging zelf over in draf, normaal zou ze daar wat aan doen, maar om dat Flair zich gewoon aan het uitleven was, liet ze het maar eventjes gaan. Opeens kwam er een noodstop omdat er een vogeltje voor hun langs vloog. Val grinnikte even. Opeens schoot Flair naar rechts en ging in draf half door de bosjes heen. Valerie liet zich aan de zijkant van Flair hangen, want ze hoefde niet allemaal takjes in haar face. ''Flaiir STOPP!'' Schreeuwde ze lachend naar haar bonte duiveltje. Achter de bosjes verscheen een groot breed pad, van een soort van zand. Valerie was hier nog nooit geweest, ze dacht dat ze het bos uit haar duimpje kon. nou niet dus. Ze spoorde Flair aan tot galop, en liet de teugels lang vieren. Een hand had de teugels vast, en de andere hing naast haar lichaam. Toen ze zag dat het pad veel langer was dan ze dacht nam ze de teugels met beide handen vast en legde ze half op de nek van Flair. Ze spoorde haar nog meer aan, tot rengalop.

4 Re: ritje met Flair op di jan 24, 2012 12:14 pm

Flair

avatar
Met haar neusgaten wijd open snoof ze. Haar ogen wijdopen. Haar hakken vlogen een moment daarna door de lucht. Daarna gooide ze haar hoofd omhoog en liet haar voorhoeven een centimeter of tien van de grond zwaaien. –correcte zin xD- Flair hoorde de stem van Valerie. Het was lachend. Flair draaide haar oren naar achteren om te luisteren naar Valerie. Voor haar lag een breed pad. Haar ogen gingen enthousiast naar voren. Alles in haar lijf riep ‘Rennen’ ze streed tegen de druk van het bit maar werd toen losgelaten. Ze spurde er vandoor. Nog niet zo hard als ze zelf wou en worstelde om sneller te gaan. Na een tijdje werd haar rug minder belast. Ze was nu vrij om te rennen. Zonder twijfel ging ze ervandoor. De wind in haar manen. Haar staart wapperend als een vlag achter haar aan. Haar achterbenen hyper afzettend om sneller en sneller te gaan. Ze strekte haar hals en genoot van de ongelofelijke snelheid die ze maakte. Haar benen roffelden over het pad. Valerie op haar rug. Gelukkiger dan dit kon ze niet worden. Opeens maakte ze een sliding stop. Haar hals gooide ze omhoog en ze draaide haar lijf om nog sneller te stoppen. Voor haar stonden wilde paarden. Even stonden ze verstijfd maar renden toen weg.
Fris als ze was dacht ze dat het een spel was en ging achter ze aan. Ze nam allerlei bochtjes. ‘Wacht op mij.’ Hinnikte ze zachtjes maar niemand luisterde. Dat spoorde Flair nog meer aan om harder te rennen. Flair hijgde maar gaf niet op. Alles om haar heen was vergeten. Behalve de kleine groep paarden die vluchtten. Hun voorsprong werd steeds groter tot Flair ze never nooit meer kon inhalen. Teleurgesteld stond ze stil. Hijgend en nat van het zweet.

http://saddled.actieforum.com/

5 Re: ritje met Flair op za jan 28, 2012 8:31 am

Valerie

avatar
Flair ging er echt super hard vandoor, en vechte met zich zelf om nog harder te kunnen, want bijna niet kon want ze bereikte echt wel de top snelheid wat een paard kon rennen. Valerie ging zitten op haar kont en trok een keer hard aan de teugels dat hielp echt helemaal niks en ze gaf het maar op. Snel ging ze in de verlichtte zit en gooide te teugels naar boren.Ze kon er toch niks aan doen en dan zou ze het maar beter maken voor haar paard. Dan moesten ze straks maar helemaal terug stappen naar huis. Valerie deed haar ogen dicht, want er kwam allemaal wind in haar ogen wat hard langs haar hoofd scheurde. Ze had een staart in, maar ze voelde dat dat uitzakte en ze deed net een hand naar achter om haar elastiekje te pakken. Nu had ze los haar wat helemaal naar achteren wapperde, net zo als Flair's manen. In eens werd Val met een mega druk naar voren geklapt en viel tegen de nek van Flair aan. Als Flair dat niet had gedaan, was ze er zeker afgevallen. Flair draaide een rondje om nog sneller haar snelheid te beidigen. Val opende haar ogen om te kijken wat er was. Een kudde paarden stond verstijft naar het tweetal te kijken, maar kwam snel in beweging. Ze keek verschrikt naar Flair die met oortjes naar voren er naar stond te kijken. Oh nee, nu zou ze haar vrijheid zien en met ze mee willen gaan. Flair was helemaal besweet maar ging toch achter de paarden aan die in beweging kwamen. Flair was al wat moeier omdat ze net dat stuk had gerend, en er kwam steeds meer tussen hen qua afstand. Flair stopte en hijgde als een gek. Valerie klopte op de hals van Flair en stapte af. Ze deed de singel losser, samen met Flair stapte ze een endje en kwamen ze bij een meertje uit, Valerie deed haar shirt en broek uit en deed het zadel en dekje bij Flair af. Ze legde het aan de kant en stapte op, ze stuurde Flair in het water.

6 Re: ritje met Flair op za mei 19, 2012 10:26 am

Flair

avatar
Met trieste ogen keek ze de paarden na, er kwam een zielig geluidje uit haar keel voordat ze aandacht besteedde aan Valerie. Ze was inmiddels afgestapt en deed haar singel losser. Enigszins bevrijd haalde ze diep adem en zuchtte. De bonte merrie strekte haar hals en probeerde een beetje op adem te komen voordat ze in beweging kwam. Nog altijd was Flair een beetje verdrietig om de paarden die waren weggerend.
Flair zag waar ze naartoe liepen; ze kwamen bij een meertje uit. Valerie trok haar bekleding uit en trok Flairs tuig los. D’r baasje stapte op haar rug en stuurde haar met wat hulpen het water in. Blij spatte ze door het water. Vergenoegd voelde ze hoe haar benen afgekoeld werden door het water. Blij brieste ze en stak haar neus door het water terwijl ze bleef lopen. Het water droop van haar lippen en haar snorhaartjes.
Flair schudde zich uit en begon heftiger te plonsen zodat ook haar rug nat werd. Flair was het ‘incident’ alweer bijna vergeten, ze had plezier nu, met Valerie. Valerie, haar baasje was één van de belangrijkste dingen van haar leven geworden.
Met grote sprongen sprong ze de kant weer op en schudde zich uit waarna ze wachtte op hulpen van Valerie.


flut -.-

http://saddled.actieforum.com/

7 Re: ritje met Flair op za mei 19, 2012 9:38 pm

Valerie

avatar
Flair spatterde wat in het water en deed ook haar snuitje in het water. Het was heerlijk verkoelend, want ook Valerie's benen kwamen in het water. Ze hing half over haar nek zodat ze Flair's hoofie kon zien. Ze moest even lachn om het droge hoofd van haar bonte knol. De druppeltjes vielen terug in het water van haar snuitje. Valerie haalde even haar in door het water en veegde dat over de nek van Flair. Toen Flair er genoeg van had sprong ze weer op de kant en schudde zich uit waar door Valerie bijna van haar rug af flikkerde. Maar ze vond het niet erg en kon er wel om lachen. Ze liet zich weer van haar rug glijden. Nu moest het water nog een beetje drogen dus liet ze zich zakken in het zachte gras. Flair kon nu wel ff grazen. Na een half uurtje doezelen moesten ze maar weer eens naar huis. Ze stond weer op uit het gras en ded even snel haar kleren aan. Daarna zadelde ze Flair weer op. Valerie aaide over haar paardjes hoofd en gaf haar een kusje. Daarna stapte ze weer op en reed ze terug naar huis. Terug op stal zadelde ze Flair af en poetste haar nog even. Dat was wel zo lekker voor haar. Ze zette Flair nog even in de weide.

Ook flutt

8 Re: ritje met Flair op zo mei 20, 2012 11:01 am

Flair

avatar
Flair hoorde het gegiechel van Valerie op haar rug en spitste haar oren die kant op om alles te horen. Ze voelde hoe de druk op haar rug even toenam en daarna sterk verminderde, haar hoofdje schoot omhoog en ze keek nieuwsgierig achterom en constateerde dat Valerie op de grond stond. Haar baasje ging in het gras liggen. Het gras waar Flair zo van hield. Het was raar want de mensen aten helemaal geen gras maar andere dingen. De raarste dingen. Het meeste vond Flair wel lekker maar bijvoorbeeld hetgene wat mensen ‘ham’ noemden vond Flair niet bepaald heel lekker.
Ze brieste en begon te grazen in het zonnetje. Haar vacht begon langzaamaan te drogen en tegen de tijd dat Valerie haar weer opzadelde was Flair zo goed als bijna droog. In een vlotte draf reden ze terug naar de stal.
Ze genoot van de borstel die over haar vacht ging, haar lip trilde een beetje toen Valerie over haar hals ging. Ze stak haar hoogd hoger van genot en al veel te snel stopte Val. Flair huppelde samen met het meisje naar de weide en zodra ze echt los was galoppeerde ze naar het midden van de weide en begon te rollen.
Flair stond op en schudde zich uit. Haar staart was beklit met takjes maar het deerde niet. Ze was blij.

http://saddled.actieforum.com/

9 Re: ritje met Flair op zo mei 20, 2012 11:22 am

Valerie

avatar
Flair galoppeerde de weide in en begon in het midden te rollen. Valerie grinnikte even en glimlachte daarna. De staart van Flair zat helemaal onder takjes en onder de klitten. Morgen zou ze Flair toch helemaal onder handen nemen dus dan zou ze dat er helemaal uit kammen. Zelf liep ze naar binnen en kleedde zich uit. Meteen sprong ze onder de douche. Het water uit het meer was opgedroogd en begon te jeuken. Na het douchen deed ze lekker een jogging broek aan en een trui haar haar akmde ze en deed dat in een knotje daarna ging ze weer naar beneden en liep wwer naar buiten. De andere paarden waren allemaal weg. Maar Flair zou ze nooit weg doen,nooit. En Jordy was er natuurlijk nog. Hen zouden hier voor altijd blijven. Maar voor Flair had ze een leuk nieuw vriendinnetje gevonden Ameya. Zij leek verscrikkelijk op Flair, ze was er nog niet maar zou snel komen. Ameya moest nog helemaal worden in gereden en dat zou vel tijd kosten, maar natuurlijk zou ze even veel tijd besteden aan Flair en Jordy. Valerie was 1.75 lang en Jordy was een kruising shetlander dus hij was aardig hoog. Waarschijnlijk zou Valerie er op kunnen zitten zonder dat ze mee kon lopen op de grond. En qua gewicht kon ze er al helemaal nog op. Ze liep de stallen binnen en hoorde gelijk Jordy hinniken. Valerie lachte even. Ze deed hem zijn hoofdstelletje in. Ze nam hem mee naar de wei waar ze voorzichtig opstapte. Ze had eigenlijk echt al een paar jaar niet op hem gereden. Het was grappig want ze raakte echt niet de grond gewoon. Jordy was ook niet meer de aller jongste maar hij snoof plezierig. Valerie zat er met een big smile op en legde een klein beetje haar been aan. Jordy spoot voor uit. Je zou echt niet verwachten dat zon paardje dat kon. Ze gilde het uit van plezier. Ze raasde langsd Flair. Valerie keek achter om naar Flair. 'Kom mee Flair.' Riep ze. Wat ze niet had verwacht was dat Jordy in eens van plezier begon te bokken en springen. Meteen viel Valerie op de grond. Lachend lag ze daar. Jordy rende een stukje door mar kwam een stukje terug en begon te grazen.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum