Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Somewhone who want's to buy me?

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Somewhone who want's to buy me? op ma aug 15, 2011 1:45 pm

Gast


Gast
Ze hinnikte schril en steigerde. Haar maaiende hoeven raakten de balken en kraakten gevaarlijk. Boos schudde ze haar hoofd en draaide om toen ze een ruk in haar mond voelde. Ze snapte er niets meer van, nadelen van blind zijn he? Amani protesteerde tegen het bit en liep achteruit. Haar mond schuimde, evenals haar hals. De kletsende zweep op haar velletje liet nog een striem achter en de handelaar kon weer een bok verwachten. Uiteindelijk gaf ze het op. Bah, bah, bah en nog eens bah. De handelaar stuurde haar weer op iets af en op goed geluk sprong ze. Amani kwam erover heen en de handelaar stuurde haar naar iets anders. Nog een sprong vermoedde de blinde merrie. Helaas kon de handelaar niet rijden en gaf dus niet aan wanneer ze moest springen. Ze voelde zich niet op haar gemak en galoppeerde dwars door een hindernis, ze viel.

Amani opende haar ogen en schudde haar hoofd. Niets anders dan duisternis kon ze zien. Ze was blind maar niet afhankelijk van anderen. Vroeger was ze wild geweest maar ach, dat was vroeger. Nijdig stampte ze tegen de kleine box, dit was te klein voor een blind paard, ze stootte zich aan alles wat los en vast zat terwijl ze heel goed aan voelde wanneer ze zich zou kunnen stoten. Sinds ze bij de mensen was had ze niet eens vrij kunnen galopperen. Even de benen strekken maar aangezien iedereen dacht dat er ongelukken zouden gebeuren als ze in de weide zou staan mocht ze enkel en alleen in de paddock. Amani brieste zachtjes en knabbelde aan een stukje hooi. Ze had zich een jaar geleden laten berijden omdat de handelaar haar veel pijn deed als dat niet kon. Hij wist dat ze kon springen maar benutte haar talent nauwelijks. De laatste keer had hij haar zo opgefokt dat ze viel en een blessure op liep aan een pees. Alles was nu genezen maar springen? Ho maar. Had die luie zak haar maar laten weten wanneer ze moest springen, dan zou ze ook echt springen. Amani trok haar neus nijdig op aan de gedachte aan dat luie varken. Vandaag werd ze echter verkocht dus dat was dan ook weer leuk nieuws en daar verheugde ze zich dan ook echt op.

Ze werd vastgemaakt aan een stang in de trailer nadat ze was gepoetst. Eindelijk naar de markt en dan… hopla, verkocht. Hoopte ze dan. De trailer schommelde heen en weer bij de reis en Amani protesteerde hevig bij bochten door flink te schoppen tegen de wanden. Het hielp niet en ze ging hinniken. Niet uit angst maar uit woede. Woede voor niets en alles. Ach that makes sense maar niet heus. Amani snoof hard en beukte hard tegen een wand toen de auto + trailer hardhandig stilstonden. De klep werd opengemaakt en ze werd bij haar halster gepakt. Amani stribbelde nog tegen maar dat hielp niets, ze werd begeleid naar iets en hoorde een hek achter haar piepen. Fijn, nu was ze opgesloten in een ruimte zo groot als… tja hoe groot was het eigenlijk? Amani liep langs het hek en constateerde dat het niet enorm was maar ook niet klein. Ze maakte wat bokkesprongetjes voor ze stilstond en afwachtte. Dit was de paardenmarkt.

[Open voor iedereen die haar wilt kopen Very Happy]

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum