Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

if i had to mis you, is it sad. But it can also bring happinis

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

Gast


Gast
Een beetje levenloos legde Jay de telefoon neer. Het was Nikki. Ze zou gaan verhuisen en ze mocht maar één paard mee nemen, aangezien G Star er eender was nam ze die mee. Jay vond het jammer dat ze weg ging. Hij begon haar echt leuk te vinden, en volgens hem ook wederzijds. Het was ook jammer dat ze ver gingen verhuizen, wat niet zo om de hoek was. Nikki kon Fagur dus niet mee nemen, en ze kende niemand aan wie ze hem zou kunnen geven. Vrij laten was ook geen optie, want dan zou hij snel dood gaan. De enige die dan overbleef was Jay. Ze hadden afgesproken in het park. Daar zouden ze elkaar voor het laatst zien, en daar zou ze Fagur overhandige aan Jay. Hij pakte zijn fiets en ging in de richting van het park. Nikki was er nog niet, en Jay ging maar op een steen zitten wachten. Eindelijk, na een tijdje was Nikki inzicht met Fagur naast haar. Ze namen afscheid en ze overhandigde Fagur. Er kwam een grote zwarte auto aan gereden, Nikki verdween er in en nu stond Jay hier met Fagur. Ze liepen in de richtin van de stal.

~Fagur~

Fagur

avatar
Ietwat verbaast liet hij zich wekken door Nikki, ze zag er treurig uit en Fagur voelde een trieste stemming. 'Ik ga je missen Fagur.' Zei ze zacht. Hij hinnikte zacht en drukte zijn neus tegen haar aan. Hij wist wellicht wel wat er zou gebeuren en dat beviel hem níét! Fagur liet zijn hoofd hangen en liet hem poetsen. Hij snoof en knabbelde aan haar veters. Spraakzaam was ze niet dit keer. Na een uurtje glom hij als een spiegel en was hij tevreden over het eindresultaat. Nikki klikte het halstertouw vast aan zijn halster en samen liepen ze weg, naar het park. Fagur draaide met zijn oortjes en knabbelde aan haar haar, ze kon de lol er niet van inzien, daar was de situatie niet voor. Fagur liet het maar gaan en liep naast haar. Fagur verstijfde en stopte toen hij Jay zag, zijn oren vlogen voor een moment in zijn nek voordat hij weer verderliep, op aandringen van Nikki natuurlijk. Fagur kromde zijn hals en hief zijn staart uitdagend voor Jay. Brutaalheid kon je in zijn ogen fonkelen en dat terwijl hij Jay niet haatte. Fagur greens in paardenstijl en onderging alles van Nikki en Jay. Hij snoof en liep mee met Jay tot hij besefte dat hij Nikki nog gedag moest zeggen. Fagur rukte zich los en keek naar de verdwijnende auto met Nikki erin. Fagur hinnikte verdrietig en zette een paar stappen naar de verdwenen auto tot hij zich liet vangen en liet meevoeren. Verslagen en teleurgesteld liet hij zijn staart, hals en oren zakken en liep mee alsof het hem niets meer kon schelen, wat waar was natuurlijk.

[sorry wist niets van het topic af]

Gast


Gast
Jay was blij met Fagur. Het was echt een pracht paard. Hij vond het natuurlijk niet leuk dat Nikki weer moest verhuizen, maar het moest zo zijn. Hij was best wel vrolijk nu. Hij had geen idee waarom. Fugur was mooi, maar was niet de beste vriend natuurlijk van Jay. Dat wou hij wel maar het was nu alleen nog maar aan Fagur. Toen ze bij de pension stalling waren aan gekomen, merkte dat Fagur zich echt verdrietig voelde. Jay wist niet wat hij er aan kon doen. Hij wou de taak van Nikki wel overnemen, maar zou Fagur dat wel snappen? Zou hij dat wel willen? Zouden paarden dat wel snappen? Jay wist het niet, maar ze zouden er snel genoeg achter komen. Hij liep met Fagur naar de paddock en zette hem daar in. langzaam ging hij achter het hek zitten kijken wat Fagur zou doen, hij wachte rustig af. Toen er niks gebeurde liep hij zachtjes de paddock in. Fagur kon hem echt honderd procent vertrouwen maar eerst zou hij dat in moeten zien.

-flut-

Fagur

avatar
Met een sipperig gezicht liep hij mee. Zijn oren hingen slap opzij. Traag slofte hij naar iets wat op een stal leek. Ze gingen er niet heen, naar een paddock. Toen hij daar in werd gezet scharrelde hij nutteloos op de grond. Als hij iets te eten vond at hij het niet op, met een doffe blik keek hij Jay aan die inmiddels in de paddock was komen te staan. Hij zuchtte zwaar, waarom moest Nikki weg? Zij had hem gevangen en vlak daarna beriend geworden met Jay, Jay die hij had gehaat. Zo enorm gehaat.

[te flut voor woorden]

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum