Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Mido, I have an question

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Mido, I have an question op do jun 16, 2011 6:24 pm

Isaura

Isaura
Isaura zadel Marengo af. Zijn bezwete vacht glansde in de zon. Een van de stalhulpen kwam naar haar toe gesneld en nam het paard van haar over zodra hij een halster aan had. Isaura liet het maar toe. Het was niet haar eigen paard en ze werkte hier ook alleen maar. Wel als profesioneel ruiter en als lesgeefster. Niet dat ze hier veel les moest geven. Ze moest er enkel maar staan en kleine foutjes corrigeren. De meeste ruiters die hier reden hadden al ruiterbrevetten en oefenden zo vaak ze konden. Niet voor niets dat ze deze paarden mochten rijden. De ruiters waren te lui om al het achtergrondwerk te doen en ze verdienden er ook nog eens aan! Isaura werd betaald voor die hoogsnuiten les te geven. Bij sommigen verbeterde ze echt vel, gewoon omdat ze dachten dat ze de beste waren. Nou dat waren ze heel zeker niet. Zelfs Isaura kreeg nog les. Weliswaar op een heel ander niveau. Marengo en zij waren bezig aan een come back en het lukte aardig. Nu had ze enkel nog het probleem Selendo. Ze wou hem hier niet meer stallen, mensen dachten toch enkel dat hij binnenkort weer verkocht zou worden. Daarom wou ze hem bij Mido stallen. Hij wist goed met paarden om te gaan en hij was nog steeds haar maatje. Ze mistte hem behoorlijk nu ze het weer zo druk had met de paarden. Ze ging richting de kantine waar ze had afgesproken met Mido. Ze zou blij zijn als ze hem terug zou zien. Hij was haar favo emo jongen en dat zou hij altijd blijven. Hij was diegene die hier in HH was gebleven toen haast iedereen verdwenen was. Ze had echt veel aan hem gehad. Al zou ze nooit verliefd op hem kunnen worden, waarom wist ze goed genoeg. Haar hart behoorde maar tot een persoon, waar ze op zou wachten, Tay. Ze zou geduld hebben en wachten tot hij er klaar voor was. Ze had haar verlovingsring nog steeds rond haar nek in een ketting. Hij was veel te mooi om ergens te laten liggen. Ze ging aan een tafeltje zitten en bestelde al een cola. Nu moest ze enkel nog wachten op Mido.

[&Mido]

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

2 Re: Mido, I have an question op vr jun 17, 2011 10:20 pm

Mido

Mido
Mido was druk bezig met wat administratie van de ranch. De rekeningen moesten worden betaald, zijn werknemers moesten worden betaald en natuurlijk alle andere kosten van de ranch ook. Mido had alles netjes op orde gelegd en was er nu druk mee bezig. Na ongeveer een halve dag te hebben gewerkt in zijn kantoor ging hij even een frisse lucht nemen. Het geld was gestord op de rekeningen van zijn werknemers en de rekeningen van de ranch ook. Nu had hij daar dus geen last meer van. De lessen gingen prima zo te zien, de stallen waren spik en span en het erf zag er ook prima uit. Hij keek op zijn horloge en zag dat het al weer 4 uur was. Mido liep de kantine in en zag Isaura zitten. Hij was hun afspraak helemaal vergeten. Mido liep naar binnen en ging naast haar zitten. "Hallo" grijnsde hij. "Nou ik ga me natuurlijk niet meer voorstellen want dat eet je allemaal al. Wat was je vraag?" zei Mido en nam ook wat te drinken. De barvrouw kwam het hem brengen. Mido glimlachte vriendelijk naar haar en vertelde haar dat ze wat eerder naar huis mocht straks. De kantine moest nog worden schoongemaakt, dus dan kon zij wel eerder naar huis. Mido keek even naar de binnenbak. De rijlessen waren net begonnen. De gene die les gaf zag er wat priegel uit maar ze kon het als de beste.

3 Re: Mido, I have an question op vr jun 17, 2011 10:51 pm

Isaura

Isaura
Isaura zat rustig te wachten. Ze zag hoe een paar ruiters met hun paarden de rijpiste binnen kwamen. Opeens hoorde ze mido's stem en lachtte eens. Hij klonk zo... Zakelijk. Ze zuchtte eens en keek hem aan. Ze had hem gemist! "Nou eerst wil ik zeggen dat ik je ongeloofelijk hard heb gemist." Begon ze rustig. Zou Selendo hier welkom zijn? Zou hij wel bij al de andere paarden passen? Isaura wist het niet maar ze wist wel dat Mido de beste ranch eigenaar was die ze kende. De beste met de paarden. "Ik heb dus een paardje gekocht. Selendo heet hij. Ik zou hem graag bij jou stallen. Heb je nog een plekje voor hem? En een grote weide? Meneer is nogal op zijn beweging gesteld." Vroeg ze aan hem. Ze keek even naar de persoon die les gaf. Man wat had die persoon een leven. Aan diegenen waar Isaura les aan gaf waren allemaal hoogsnuiten die sportpaarden als verzorgpaard hadden. Toch had ze best een zalig leven. Voormiddag twee paarden rijden, een jonge paard longeren en daarvoor een hele dag betaald worden. En in de namiddag moest ze nog twee uurtjes les geven waar ze ook het dubbele voor betaald kreeg als anders. Eigenlijk had ze best een luxeleven op dat gebied. Al wou ze terug wat meer tijd doorbrengen met Mido. Ze mistte hem nu ze het zo druk had.

https://www.youtube.com/watch?v=IyXWWUrWKss

4 Re: Mido, I have an question op di jun 28, 2011 7:30 pm

Mido

Mido
Mido keek even naar de lesgevende om te kijken of hij het goed deed. Maar zo te zien deed hij het perfect. Dat was mooi want anders had hij hem een waarschuwing gegeven. "Of je paardje hier kan staan? Ja tuurlijk kant dat" glimlachte hij. "Je krijgt een korting omdat je me vriendin bent" grijnsde hij. "Je kan in kwartaal betalen als je wilt. Dus per kwartaal krijg ik ongeveer zo'n 500 euro van je. Is dat oke? Ik kan er niet echt meer van af halen. De andere betalen er zo'n 750 per kwartaal voor" grijnsde hij. "Uhm wat je ook kunt doen is hier komen werken als je wilt. Dan kan je hier werken voor je stalling van selando. Er is een grote weiden ja die heb ik. Hier werken zou wel handig voor je zijn. Je kan les geven als je dat wilt? We hebben hier gevorderde middelmatige en beginners. Je kunt zelf kiezen" glimlachte hij. "Of je moet bij de andere willen bij die sport paarden enzo" zei Mido met afkeer in zijn stem. "Ik heb laatst een paard behandeld van hun.. Zucht dat paard had een trauma.." gromde Mido en schudde even zijn hoofd om daar van af te komen. "Maar goed, kies jij maar". Mido miste Isaura ook wel ergens.. Maar hij voelde zich niet meer op zijn gemak bij haar als Taylor er bij was. Hij mocht hem niet zo.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum