Paradigm Shift

Een RPG die zich centreert rond het leven in een stad waar alles kan gebeuren.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Here with a friend [Jay]

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Here with a friend [Jay] op zo jun 12, 2011 8:45 pm

Gast


Gast
Toen Nikki en Jay er waren sprong za van de fiets af, ze bleef staan en wachtte op Jay waarna ze samen met hem naar binnen ging. Ze gingen aan een tafeltje zitten, iets verder in een hoekje, en met zicht op de rijbak. Er was iemand aan het rijden, springen om precies te zijn. Maar of ze het goed deed, helemaal niet. Ze had ten eerste te hoge hindernissen, want ze waren duidelijk nog aan het opwarmen. Dat kon ze zien aan het feit dat het paard nogal stijfjes liep. En tijdens de sprongen hield ze de teugels te strak, het paard had geen ruimte om de hals te strekken. En dan bleef ze nog gewoon helemaal recht zitten, ze ging niet wat mee naar voren, Hoewel je dat normaal wel moest doen. Ze keek Jay even aan en zei 'aardig van je om te vragen of ik wat mee wou gaan drinken.' haar stem was helder en vriendelijk, en natuurlijk blij. Maar god wat was dat een domme opmerking, kon ze echt niks beters verzinnen om te zeggen dan dat het aardig van hem was. Want hij zou sowieso toch wel weten dat dit aardig was. Ze was zo'n ramp bij mensen die ze niet kende, zeker bij jongens. En nu zeker, want deze jongen, ze kende hem alleen bij de naam, en hij vroeg haar even zonder enkele aarzeling en zelfverzekerd of ze wat wou gaan drinken met hem. Ze zag er vast super dom uit tegenover haar, en alsof dat nog niet erg genoeg was kreeg ze nu het gevoel alsof ze ging blozen, shit wat was dit erg. Er was even een stilte, maar die werd al snel verbroken door iemand die kwam vragen wat ze wouden drinken. 'Doe mij maar warme chocomel.' zei ze en ze glimlachte vriendelijk. Maar pas toen dacht ze eraan dat ze vond dat ze wat op haar lijn moest letten, tenminste, dat gevoel kreeg ze door die kinderen op school. 'Oh, alstublieft zonder slagroom.' zei ze en de vrouw knikte, waarna die zich tot Jay keerde om te vragen wat hij wou drinken, en daarna weer weg ging.

-Jay dus-

2 Re: Here with a friend [Jay] op ma jun 13, 2011 11:21 am

Gast


Gast
Jay ging ook zitten en even keek Nikki even aan. Al snel kwam er iemand hun besteling op nemen. ''Doe mij ook maar een warme chocomel.''Zei hij lachend. ''Nou mijn naam is dus Jay, en ik kom hier niet zo ver vandaan.''Zei hij en bedankte de vrouw die met de chocomel aan kwam. ''En waar kom jij vandaan.'' Vroeg Jay met intresse. Hij keek naar het paard in de bak, het meisje had waarschijnlijk nog niet zo veel ervaring of was gewoon slecht met paarden.''Zonde hé? van zo paard?'' En hij wees naar het meisje op het paard. ''Ik vind dat zulke mensen echt....echt straf verdienen. Die slecht met paarden om gaan, dit paard heeft duidelijk pijn in zijn hals en in zijn pezen.'' Jay nam een slok van zijn chocomel.

-INSPI?? waar ben je gebleven?-

3 Re: Here with a friend [Jay] op ma jun 13, 2011 2:50 pm

Gast


Gast
Ze glimlachte even vriendelijk naar Jay en zag dat hij ook een warme chocomel nam. Al snel kwamen er 2 warme chocomel aan. Ze nam een slokje en luisterde toen naar Jay, hij wist precies wat Nikki er ook van vond. ‘Ja, dat paard heeft duidelijk talent, maar het meisje wat erop zit, ze zit niet mee tijdens de sprong, geeft het paard geen ruimte bij de teugels, en wat nog allemaal.’ Zei ze, ‘Echt zonde.’ Voegde ze er toen nog aan toe, ‘maar ja, veel kunnen we er niet aan doen, alleen maar zorgen dat wij dat niet doen hé.’ Zei ze en ze lachte vriendelijk. ‘Hmm, wat voor ehm, discipline doe je met Replay?’
vroeg ze toen waarna ze nog een slok van haar warme chocomel nam. ‘Enne, nogmaals sorry voor Fagur, ik heb hem 4 dagen geleden gevangen, en hij is volgens mij misschien een beetje jaloers, hoewel daar toch geen reden toe is hé.’ Zei ze en ze dacht weer even aan Fagur.Ze zou hem moren na school gaan trainen, oefenen met de commando’s, ja, dat zou wel leuk gaan worden volgens haar, en hopelijk was hij dan een beetje bedaard.

4 Re: Here with a friend [Jay] op ma jun 13, 2011 3:04 pm

Gast


Gast
Jay keek nog even naar het paard en het meisje.''Ik doe cros country met Replay, Hij is er erg goed in en vind het ook nog leuk!'' Zei hij en nam nog een slok van zijn chocomel.''Trouwen G star is teen erg mooi paardje, wat rij jij met hem?'' Vroeg hij geïntereseert. Toen Nikkie zich nogmaals verontschuldigde verscheen er een glimlach op Jay's gezicht. ''Ach jo, het geeft echt niet hoor.'' Jay dacht aan Replay, hoe zou hij het nou hebben. Het arme paard had al ongelukken gehad, dus hij hoopte dat hij hier nu snel vrienden zou maken en zich op zijn gemak voelen. Toen Replay veulen was, Was hij verstoten door zijn moeder. Zijn baasjes hadden er niks aan en wouden hem naar de slacht brengen. De slagters vonden hem zielig en brachten hem naar de markt, waar Jay's vader hem uiteindelijk kocht. Hij praat er liever niet over, maar al zou Nikki er over beginnen zou hij het met alle liefde tegen haar zeggen.

5 Re: Here with a friend [Jay] op ma jun 13, 2011 3:42 pm

Gast


Gast
Ze luisterde even naar Jay en zei 'Leuk, ik heb het zelf nog nooit gedaan, maar lijkt me wel leuk.' Ze dacht even na, ze had het nog nooit echt gedacht om te doen, maar, het leek haar echt wel leuk. Toen Jay zei dat G-Star een heel mooi paardje was en vroeg wat ze met hem reed nam ze nog even een slokje van haar chocomel. 'Dankje, eigenlijk gewoon recreatief, maar dan wel op zijn western, G-Star heeft daar het meeste genot van.' zei ze en ze glimlachte nog eens toen hij zei dat het echt niks was. Even was het stil, ze wist niet wat voor stilte het was, maar op een of andere manier deed ze er even niks aan. Ze wist niet wat te zeggen, dus nam ze nog maar een slokje van haar chocomel. Uiteindelijk besloot ze maar om toch iets te zeggen, 'En met Fagur wil ik show-jumping doen, volgens mij gaat hij al zijn sprongen echt heel mooi afronden, en het heel goed kunnen.' zei ze. Ze dacht weer even aan toen ze Fagur voor het eerst zag, zo'n trots paard dat het was, zo mooi, geweldig, echt een prachtig paardje, en ze zou niet opgeven, ze zou een band met hem opbouwen.

6 Re: Here with a friend [Jay] op ma jun 13, 2011 3:55 pm

Gast


Gast
Toen nikki zei dat ze een cros country haar leuk leek kreeg Jay een geweldig idee. ''Ik heb een idee, als je morgen nou om 10 uur op het erf klaar staat met G star opgezadelt, dan gaan we cros country doen, als je het wil tenminste?'' Zei Jay. ''Western rijd mijn moeder ook, ze rijd met haar paarden soms ook shows.'' Antwoorde hij Nikki. Even viel er stilte. Jay vond het niet erg, hij wist even niks te zeggen, dus wachte hij maar af. Met niks zeggen kan je een persoon ook leren kennen vond hij.'En met Fagur wil ik show-jumping doen, volgens mij gaat hij al zijn sprongen echt heel mooi afronden, en het heel goed kunnen.'Jay keek nikki aan en antwoorde.''Nou, ik kom zeker een keer kijken naar een show.'' Jay keek op zijn horloge.''ik heb mijn Choco op, jij ook? dan kunnen we zo weer terug naar stal, ik wil Replay nog even in de wei zetten.''

7 Re: Here with a friend [Jay] op ma jun 13, 2011 4:14 pm

Gast


Gast
Nikki nam nog een slokje van haar choco en hoorde het antwoord van Jay. 'Nou, dan ben je als het ooit zover is zeker uitgenodigd.' zei ze waarna ze nog een slokje van haar choco nam. Bij de volgende woorden van Jay nam ze nog een slok van haar chocomel en die was ook alweer op. Ze stond op en zag de vrouw achter de bar staan. Uit haar zak haalde ze wat geld en legde ze het neer voor de vrouw toen ze er voorbij liepen. Samen gingen ze naar buiten waar Nikki weer bij Jay achterop ging, ze fietsten aan en waren na een tijdje weer aangekomen bij de stal. 'Owjah, op die vraag van het crosscountry hé, lijkt me erg leuk.' zei ze en ze sprong weer van de fiets af. Ze keek nog even naar Jay en liep met hem mee naar de stal van Replay, want ze was best benieuwd naar Replay.

-Flut-

8 Re: Here with a friend [Jay] op ma jun 13, 2011 4:48 pm

Gast


Gast
Jay liep naar Replay, en deed de stal open.''Nou, dit is Replay dus.'' Zei hij en keek naar zijn hengst. Replay hinnikte zacht en stak zijn neus naar Nikkie.''hij vind je nu al leuk.'' Zei Jay lachend. Hij liep even weg omde regen deken te halen van Replay. Het was namelijk buiten gaan regenen. De donker bruine deken stond de donker bruine Replay erg goed. Jay deed het halster om en bracht hem naar de wei, waar ook G Star en Fagur in stonden. Replay draafde meteen in de richting van de paarden en begon daar te grazen. Paarden hadden helemaal geen last van regen, en al helemaal niet Replay. Cros country ging altijd door, ook al regende het. Dat maakte het juist leuk. Lekker door de modder crossen en dan springen. Jay hoopte dat het morgen als Nikki en hij gingen rijden wel een beetje mooi was. Hij keek even op zijn Iphone en ging naar buienradar. Het stond gewoon dat het droog bleef dus dat is mooi. Jay keek weer op zijn horloge. ''Nikki? Ik moet naar huis, voor het eten. Maar zie ik je morgen dan om 10 uur?''

9 Re: Here with a friend [Jay] op ma jun 13, 2011 5:15 pm

Gast


Gast
'Wat een lieverd' zei ze en ze aaide Replay over de fluweelzachte neus die vrolijk naar haar uitgestoken werd. Ze glimlachte even en zag hoe Jay een deken ging halen. Replay duwde zijn neus tegen haar hand, waarschijnlijk wou die een snoepje ofzo, 'gekkie' zei ze en ze zag Jay aankomen met een donkerbruine deken, die sloot mooi aan bij de donkerbruine vacht van Replay. Jay nam Replay mee naar de wei en zelf liep Nikki ook mee. G-Star kwam al vrolijk aandraven, maar Fagur hield wat afstand, ze zuchte even. Waarom deed Fagur nu toch zo? ''Nikki? Ik moet naar huis, voor het eten. Maar zie ik je morgen dan om 10 uur?'' hoorde ze en ze keek op. 'Ja, tot morgen.' zei ze en ze draaide zich om. Voor haar was het nog lang geen tijd om naar huis te gaan. De enigste die er was, was de huishulp, maar haar ouders, die waren toch aan het werk, of op hun werk, of thuis. Maar ze zouden niet gaan denken waar hun dochter weer eens zat, nee, dat deden ze niet. Ze zuchtte eens en nam 1 deken, hoewel er een schuilstal was, was het toch fijn om een deken op te hebben. Ze wandelde richting G-Star die al naar haar toe kwam. Snel deed ze hem een deken aan. Bij Fagur was het niet nodig, die wou dat toch niet. Ze wou terug lopen en nog wat gaan doen in de stal, haar tuig schoonmaken en het leer invetten ofzo, maar ze merkte dat het al snel ging regenen. Ze rende richting de stal en ging in de zadelkamer zitten. Daar begon ze haar tuig te poetsen en het zadel in te vetten. Toen ze moe begon te worden en merkte dat het nog steeds regende liep ze maar al aan. Ze liep van de stallen naar haar huis, helemaal in die regen.

10 Re: Here with a friend [Jay] op ma jun 13, 2011 6:12 pm

Gast


Gast
Thuis aan gekomen, was het eten nog helemaal niet klaar.''Wat is dit, ik had net zo goed op de manege kunnen blijven.''Zei Jay boos tegen zijn moeder. ja sorry maar ik dacht dat je de snacbar ook wel lekker vond. Zei zijn moeder grappend. Jay boze gezicht veranderde al snel in een gezicht met een lach. Hij omhelste zijn moeder. nou stap vlug bij je vader in de auto en ga junkvood halen! Zijn moeder wees naar buiten. Jay rende naar buiten en stapte naast zijn vader in de auto. Ze draaiden het pad af en reden richting de snackbar. Het was al donkerder geworden en het regende aardig hard. Jay zag een schim in de berm lopen. Toen hij beter keek zag hij dat het Nikki was.''Pap stop!'' riep hij tegen zijn vader. Hij stopte meteen. Jay opende het portier.''Hey, nikki! Stap in de auto, wil je bij mij een patatje eten?'' Riep hij door de regen heen naar de kletsnatte Nikki.

11 Re: Here with a friend [Jay] op ma jun 13, 2011 6:54 pm

Gast


Gast
Nikki was nog maar net begonnen of het begon nog harder te regenen, damn, en nu had ze net geen vest ofzo meegenomen. En warm was het ook niet echt meer, ze liep snel verder, wat haatte ze dit. Een paar auto’s gingen voorbij en eentje reed net door een plas, ze sprong aan de kant, maar er vloog nog steeds wat water dat haar bereikte. Het begon nog harder te regenen, o shit, ze kreeg het best koud. En toen opeens, stopte er een auto, ze keek verbaast op en zag toen het gezicht van Jay die vroeg of ze een patatje bij hem wou komen eten. 'Graag, dankje.' zei ze meteen en ze liep naar da auto waarna ze instapte. Lang had ze niet moeten nadenken, thuis wachtte er toch niemand op haar, dus waarom naar huis gaan. Ze had korte mouwen aan gehad vandaag, dus het was best koud en ze rilde even. Waarom moest het altijd gaan regenen op verkeerde momenten. Maar nu kon ze wel wat langer bij Jay zijn, ze wist niet waarom, maar op één of andere manier vond ze dat fijn. Ze keek even naar Jay, en toen naar buiten, toen keek ze naar de vader van Jay, en daarna weer naar Jay zelf. Ze was echt slecht bij volwassenen die ze niet kende.

12 Re: Here with a friend [Jay] op ma jun 13, 2011 7:13 pm

Gast


Gast
Na patat gehaalt te hebben bij de snackbar, kwamen ze eindelijk thuis aan. ''Mam, ik heb iemand mee genomen.'' Riep Jay naar zijn moeder, die al te voorschijn kwam. Ze bekeek Nikki even. Hey, ik ben de moeder van Jay welkom. Heb je het koud? Vroeg ze waar naar ze meteen weer tegen Jay zei: kom hup, als jij nou met dit meisje naar je zus der slaap kamer gaat om wat warms te pakken voor haar, dan dekken je vader en ik de tafel wel. De moeder van Jay was een erge kletskous en dat was ze altijd al geweest. Een klein vrouwtje, een beetje stevig en kastanje gekleurd kort haar. Ze had zelfs een soort 'roddel' clubje. Zo noemde Jay het iniedergeval altijd. Ze liepen naar boven. De zus van Jay, was zijn tweeling zus. Ze konden het goed met elkaar vinden. Haar kamer had zwart-wit behang. Jay trok de kast open en trok er gewoon een trui uit.''Hier, en let maar niet op mijn moeder. Ze is een erge klessebes! Mijn vader daar in tegen is een brompot maar als ik iets aan hem vraag kan en mag het gewoon, met hem kan ik overal over praten! Dat is wel fijn.'' Jay draaide zich om zodat Nikki zich kon omkleden. Ze liepen weer naar beneden. Jay schoof een stoel voor Nikki naar achteren en ging zelf naast haar zitten.''mam, ze heet geen meisje maar Nikki.''

13 Re: Here with a friend [Jay] op ma jun 13, 2011 7:57 pm

Gast


Gast
Nikki kwam het huis binnengelopen en kreeg meteen ook de moeder te zien, die zei dat Jay samen met Nikki naar boven moest gaan en een trui moest halen voor haar. Stil liep ze achter hem aan en boven trok Jay een la open, hij haalde er een trui uit en gaf die aan haar. Ze pakte hem aan en hoorde hoe Jay wat over zijn moeder en vader aan het vertellen was. 'Leuk.' zei ze en ze glimlachte eens. 'Ze kleedde zich om toen Jay zich had omgedraaid en liep toen weer met hem naar beneden. Daar ging ze zitten en ging Jay naast haar zitten. 'Mam, ze heet geen meisje, maar Nikki.' zei Jay en Nikki glimlachte even. 'Dus, waarvan ken je Jay?. vroeg zijn moeder. 'Van op de manege, ik was daar bezig met Fagur en we kwamen elkaar tegen.' zei ze waarna ze even naar Jay keek, niet wetend wat ze moest doen.
-Flut-

14 Re: Here with a friend [Jay] op di jun 14, 2011 9:49 am

Gast


Gast
Jay keek glimlachend naar Nikki. Het was een beetje ongemakkelijk allemaal maar dat maakte niet uit. Na het eten, ruimde Jay nog even de tafel af, en liep met Nikki naar zijn kamer. Het was een gewone jongens kamer, niet met allemaal voetbal ofzo, gewoon met zon hangstoel die je aan het plafon moet hangen, een twee persoonsbed en een bureau. Hij ging op zijn bed zitten.''Hoe laat moet je naar huis?'' Vroeg hij aan Nikki. ''Het is nog maar een uur of 7, dus we kunnen nog naar de film ofzo? als jij dat wilt?'' Voegde hij er aan toe. Hij moest toe geven, Nikki was erg leuk. hij zelf was ook nooit de lelijkste in de klas, en meestal hingen de populaire meisjes aan zijn lippen. Maar eigenlijk vond hij ze helemaal niet leuk, en wou niks met ze te maken hebben, Nikki was gewoon anders, Zij was mooi en aardig, tenminste niet arrogant zo als de meiden in de klas.

15 Re: Here with a friend [Jay] op di jun 14, 2011 8:12 pm

Gast


Gast
Ze moest toegeven, het was een beetje ongemakkelijk tijdens het eten, iets waarvan ze dacht dat het ook grotendeels aan haar lag. Ze was nooit goed met andermans ouders, ze was helemaal niet zo goed met ouders. Toen ze klaar waren bedankte Nikki de moeder van Jay dat ze mee mocht eten, ja, ze wou niet dat de moeder van Jay dacht dat ze ondankbaar was ofzo. Want dat was ze toch niet, ze hielp Jay de tafel afzetten en liep toen met hem mee naar zijn kamer. Het was een gewone jongenskamer, niet echt één bepaald ding waar er heel veel van was, gewoon, leuk. Nikki ging naast Jay op het bed zitten en toen die vroeg hoe laat ze thuis moest zijn dacht ze eventjes na, 'Pff, ik heb niet echt een vaste tijd van thuis zijn.' zei ze en ze luisterde naar zijn volgende woorden. Nog maar 7 uur, dan had ze nog voldoende tijd, want thuis had ze toch niks te doen, buiten studeren, aangezien het morgen ook school was, maar in het week-end had ze al voldoende gedaan. En ze had het geluk dat ze morgen de eerste 3 uur vrij had, er was een grote vergadering ofzo. En ze was blij dat ze daarom ook met Jay mee kon, cross-country, leek haar echt leuk. Hopelijk ging G-Star het ook leuk vinden, ach, dat zal wel. 'Naar de film? Graag!' zei ze vrolijk. Jeej, ze was nog nooit gevraagd of ze mee wou naar de film ofzo, en zeker niet door een jongen. En ze moest toegeven, Jay was echt wel knap, vanbinnen was ze echt superblij. Maar ze moest er niet te veel achter gaan zoeken, zich gewoon rstig houden. 'Welke film had je dan in gedachten?' vroeg ze, haar blik gericht op Jay, want wow, stiekem vond ze hem echt wel de knapste jongen die ze ooit gezien had. En hij was nog aardig ook, ze was echt blij nu.

16 Re: Here with a friend [Jay] op wo jun 15, 2011 6:13 pm

Gast


Gast
Toen Nikki vroeg welke film Jay in gedachten had, viel het even stil. Hij was aan het na denken. Hij hield natuurlijk van actie films maar zij natuurlijk niet. ''Naar welke wil jij graag?'' Zijn vader had hem verteld, altijd te doen wat het meisje wil, anders krijgt ze een slechte indruk van je. Jay wachte het antwoord af, en pakte zijn laptop, en ging naar een bioscoop site. ''Pirates of de carabiën draait, en nog wat. Zullen we er maar gewoon heen en dat we dan maar gewoon kijken? Jay legde zijn laptop weer weg en liep naar beneden, en pakte zijn portemonee uit de la. ''mam, wij gaan naar de film, doeeg.'' Hij liep de deur uit. niet te laat thuis, en geen gekke dingen doen!! Riep zijn moeder de twee nog na, maar ze kreeg geen antwoord van Jay, hij schudde alleen maar zijn hoofd.

-ikweetechtniksWHAA-

17 Re: Here with a friend [Jay] op wo jun 15, 2011 6:53 pm

Gast


Gast
Jay pakte zijn laptop en ging naar een site van de bioscoop, er draaide een paar leuke films maar zelf maakte het haar helemaal niet uit wat ze gingen kijken. Toen Jay voorstelde om daar wel te zien naar welke film ze gingen knikte ze even en ze stond op. Ze liep met hem naar beneden en wachtte even op hem. Daarna riep zijn moeder nog iets na, Jay gaf geen antwoord en schudde alleen met zijn hoofd. Ze liepen naar buiten en gingen naar de film. Eenmaal aangekomen bleven ze even wachtten, ze keken even welke films er draaiden en Nikki dacht even na. Nee, ze wou de film niet gaan kiezen, ze vond het eigenlijk allemaal wel goed, behalve als het zo'n domme film was. Maar voor de rest was het goed. Ze wou niet kiezen omdat ze bang was dat ze naar een film wou gaan die Jay maar niks vond, dus liet ze hem kiezen. 'Dus... Welke film? Mij is het allemaal goed hoor.' zei ze toen en ze richtte haar blik vragend op Jay, even dacht ze na en luisterde ze niet meer. Jay had aardige ouders, heel aardige, de hare zouden nu nog niet thuis zijn, en om voor Nikki te zorgen hadden ze maar een huishulp ingehuurd, wat was dat nu weer voor ouderschap. Maar veel dacht ze er niet meer over na, het was een soort van normaal voor haar. Ze had eigenlijk nooit anders gekend, maar nu ze bij Jay was geweest, begon ze toch wel na te denken. Ze werd uit haar gedachten geschud door Jay die vroeg of het goed was, waarschijnlijk de film ofzo. 'Uhh, ja, zeker.' zei ze en ze liep met hem mee. Eerst gingen ze nog wat drinken kopen enz. Ze nam een flesje water en haalde haar portemonnee uit haar zak. Toen Jay wou betalen grijnsde ze even. 'Wat als ik jou nu eens trakteer.' zei ze een beetje plagend en ze betaalde hetgeen wat hij had uitgekozen. Iets te eten nemen zou ze vanavond niet meer doen, ze had al een patatje gegeten, en ook al had ze daarvan ook niet zoveel gegeten, ze had ergens het gevoel dat ze dik begon te worden. Maarja, waarom daar nu aan denken. Samen met Jay liep ze naar de filmzaal, niet wetend naar welke film ze gingen, ze had niet echt opgelet toen net.

18 Re: Here with a friend [Jay] op do jun 16, 2011 4:54 pm

Gast


Gast
Ze liepen de zaal in. Het was toch pirates of the carabiën geworden. Jay had al veel vriendinen gehad, maar deed eigenlijk nooit wat met ze, en hij had ook eigenlijk alleen maar vrienden. Hij wist niet zo goed hoe hij tegen Nikki moest doen, omdat hij nog niet wist wat hij voelde voor haar. Het was best vreemd dat ze elkaar vanmiddag tegen waren gekomen en dat ze nu bij de film zaten. Jay vond het niet erg, er was iets met Nikki. Meestal was hij stoer met zijn vrienden, maar bij Nikki, is hij die jongen gewoon niet. Eigenlijk is hij die jongen helemaal niet, maar zo hoort elke jongen toch te zijn. Dat vinden zijn vrienden tenminste, maar Nikki is echt aardig, heel aardig, lief en ook nog eens knap. Wat kon een jongen nog meer wensen? Hij bofte echt dat hij naast haar mocht zitten in de bios. Er zaten meer jongens in de zaal met van die verlepte barbies(XD) naast hun. Af en toe zaten er een paar te kijken naar hem en Nikki. Vast en zeker jaloers. Dat zou ik ook zijn, dacht Jay. Als de jongens naar hun keken dan deed Jay met zijn vingers zijn oogleden een beetje naar beneden trekken en dan naar de jongens zelf wijzen. Wel ongemerkt natuurlijk, Nikki hoefde niet te zien hoe hij een beetje aan het opscheppen was, dat hij met Nikki was. Ook al is dat wel een compliment natuurlijk. Af en toe keek hij naar Nikki, ze had haar hand op de leuning gelegd. Jay beet op zijn lip en pakte haar hand, zonder haar aan te kijken. Nu bekeeken ze de film hand in hand.

ohhh wat romantischXD wub

19 Re: Here with a friend [Jay] op vr jun 17, 2011 10:36 pm

Gast


Gast
Ze zag dat het POTC4 was geworden, leuk. Ze was niet zo'n meisje dat die films niet leuk vond, natuurlijk hield ze ook wel van romantische dingen, zoals Water for Elephants, maar dit was ook heel leuk. Ze keek de zaal eens rond en zag een paar andere jongens zitten, met van die barbiepoppen naast hun zittend. De jongens waren dan nog wel knap, maar Jay was toch de knapste van allemaal, vond ze. Toen een paar van die meisjes even keken ging ze iets dichter naar Jay toe zitten, alsof ze wou zeggen dat ze hun handen maar thuis moesten laten. Wel keek ze ietwat onzeker voor zich uit, nee, niet omdat ze vond dat die barbiepoppen zo'n mooie kop hadden, Nikki had het gevoel dat ze wel wat zwaarder was dan de meeste van hun. Maar al snel verdween die blik, ze was hier nu samen met Jay en daar ging ze van genieten. Toen 1 meisje een beetje bleef kijken keek ze terug naar haar, en toen ze de hand van Jay tegen de hare voelde pakte ze die vast. Het meisje keek weer weg en kort keek ze naar Jay. Ze zou eigenlijk wel de hele tijd naar Jay kunnen blijven kijken in plaats van de film, maar ja, dat zou ook raar zijn. Ze nam een slokje van haar drinken en weer even snel keek ze naar Jay, nu merkend dat hij ook even naar haar keek en hun blikken elkaar kruisten.

20 Re: Here with a friend [Jay] op za jun 18, 2011 7:26 pm

Gast


Gast
Toen Jay zijn hand op de hand van Nikki had gelegd, pakte ze hem vast. Jay kreeg een kleine glimlach op zijn gezicht. Hij keek Nikki aan, en op dat moment keek ze ook naar hem. Even keken ze elkaar aan. Ze is echt mooi, heel mooi. Jay kon het niet laten en zei het toch maar.''Nikki, ik vind je leuk.'' Op dat moment kwam er pauze op het scherm te staan. Jay had de helft maar van de film opgelet en de andere helft alleen maar op Nikki. Hij stond op en trok Nikki uit haar stoel. Hij bleef haar hand wel vast houden. Ze liepen samen hand in hand naar de gang van de bios, waar je ook eten en drinken kon kopen, maar dat deden ze niet, want ze hadden allebij nog drinken. Jay en Nikki stonden gewoon tegen de muur, hand in hand. één van die barbie's kwam voorbij gelopen en gaf een hele jaloerse blik. Jay twijfelde geen moment en sloeg zijn arm om Nikki heen, en keek haar aan.

21 Re: Here with a friend [Jay] op za jun 18, 2011 11:14 pm

Gast


Gast
Haar ogen keken recht in de zijne, haar hart begon iets sneller te kloppen en een beetje onzeker wierp ze een blik naar beneden. Maar al snel trokken zijn ogen de hare terug, ze kon haar blik nu niet meer van hem afwenden, het kon gewoon niet, ze moest eerst die woorden horen, die woorden waarnaar ze smachtte. En bij zijn woorden voelde ze zichzelf rood worden, ze begon te blozen, o nee hé, damn, niet nu. Waarom moest ze nu gaan blozen, even kon ze geen woord uitbrengen, ze wist gewoon niet wat te zeggen, en, het leek hier opeens zo druk, en warm. Maar toen kwam de filmpauze, ze liep samen met hem naar buiten, hand in hand. Er werden hun door zowel meisjes, als jongens enkele jaloerse blikken toegeworpen. Maar dat maakte Nikki niks uit, ze was nu bij Jay, en de jaloerse blikken hoorden er maar bij. 'Jay...' zei ze, een heel klein beetje onzeker, 'Ik vind jou ook leuk, leuk leuk, als je snapt wat ik bedoel.' zei ze. O nee hé, ze begon weer te blozen, waarom moest ze toch altijd blozen. Ze voelde zijn arm die zich om haar heen sloeg, ze legde haar hoofd een beetje tegen zijn schouder aan, en zo bleven ze staan, voor even totdat Nikki zag dat veel mensen weer de zaal in gingen. 'Uhm, ik denk dat we terug naar binnen moeten.' zei ze en samen liepen ze etrug naar binnen. Echter, veel lette ze niet o de film, nee, haar aandacht was op hem gericht, Jay.

22 Re: Here with a friend [Jay] op zo jun 19, 2011 6:42 pm

Gast


Gast
Jay had de laatste helft van de film niet meer op gelet. Hij dacht aan Nikki, en hoe het verder moest enzo. Maar dat maakte nu nog niet uit. Hij keek naar Nikki en daarna weer even naar het scherm. De film was nu af gelopen en Nikki en Jay liepen weer naar de gang van de bios.''Zal ik je naar huis brengen? of wil je iets anders?'' Jay werd een beetje warm van binnen. Nikki vond hem ook leuk, leuk leuk. Dat was voor hem echt hemel op aarde. Hij was echt verlieft op haar. Hij draaide naar haar toe,en keek Nikki diep in haar ogen aan.''Ik ken je niet lang, maar ik vind je echt super.'' Hij pakte de andere hand van Nikki er ook nog bij, en keek er naar. Hij wist niet goed wat hij moest doen, en of zij dat ook zou willen. Hij wachte even af. En ging iets naar voor.

-flut-

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum